Налични езикови версии в платформата на sesame.bg

Видяно 143 пъти

Налични езици на сайта sesame.bg

Sesame.bg е най-новата хазартна платформа в родното интернет пространство. Брандът е добре познат на българската аудитория. От началото на века той започна своята хазартна дейност, разполагайки физическите си игрални зали из цяла България. От май месец на 2021 година обаче компанията може да се похвали и със своя собствена страница, в която предлага на българските потребители не само казино игри, но и обширна спортна секция за залози в над 20 различни спортни дисциплини. Със своята модерна визия и дизайн, както и с интуитивния си интерфейс, sesame.bg категорично е платформа, която бързо и лесно ще се наложи и възприеме у нас.

Посетете Sesame


На колко езика можем да използваме sesame.bg?

Сезам е изцяло българска компания, оперираща в сферата на хазарта у нас. Като такава, съвсем очаквано е, официалният език на нейната онлайн платформа да е българският език. От друга страна, букмейкърът разполага с още един език, на който можете да заредите страницата. Разбира се, компанията е избрала английския език – най-често използваният не само в онлайн хазартната индустрия по цял свят, но и в интернет изобщо. На практика, на този етап, а и имайки предвид насочеността към българската аудитория на sesame.bg, двата налични езика – български и английски – са напълно достатъчни.


Как да сменим езика в sesame.bg?

Sesame езикови версии - начини за промяна

Когато отворите официалната страница на Сезам автоматично тя ще ви се зареди на български език. Възможно е обаче по една или друга причина да искате да преминете към английската версия на сайта. От компанията ви предлагат тази опция. В горния десен ъгъл на платформата, точно до линка за „ПОМОЩ“ и над бутоните за вход и регистрация ще видите две икони под формата на знамена. Едното е българското знаме, а другото – на Великобритания. При натискане на английското знаме, страницата ще се зареди на английски език. И обратно – за да върнете българската версия на платформата, просто трябва да натиснете българското знаме.

Линк към Sesame

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Налични езикови версии в платформата на sesame.bg

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!