Летящи коефициенти в Сезам

Видяно 206 пъти

Sesame е букмейкър, в който ще намерите страхотна спортна програма от различни дисциплини, придружени с много специални функции и интересни опции. Наред с това, компанията разполага и с много интересни бонуси. Всички тях можете да намерите в секцията “Промоции“ в главното меню на платформата. Определено различните оферти на Sesame, предлагат много добри условия. Един от специалните бонуси на тази страница е наречен “Летящи коефициенти“. Заслужава си да му обърнем внимание, а вие да го опитате, защото ви се предлага едно наистина интригуващо предложение, което е далеч по-различно от повечето получавани от вас бонуси.

Вход в Sesame

Какво представлява промоцията “ Летящи коефициенти“ в Сезам?

Най-общо казано, Летящи коефициенти е начин на Сезам да ви предложи по-високи коефициенти на дадени събития. Събитията могат да са от всички спортни дисциплини в Сезам, без значение от мачовете и лигите, от които идват. Нещо повече – Сезам избира на случаен принцип кои от събитията да включи в промоцията летящи коефициенти, тоест на кои от тях да предложи значително завишени ставки. Обикновено от компанията избират топ мачове от актуалната спортна програма.

Къде да намерим събитията с Летящи коефициенти в Сезам?

Кои са днешните мачове с по-високи коефициенти? Ще ги намерите в промоцията “Летящи коефициенти“. От Сезам ги сменят редовно и ги публикуват в секцията “Топ лиги“ в спортната програма на платформата. Ако такива липсват, това означава, че на този етап от компанията още не са избрали актуални събития за промоцията “Летящи коефициенти“. Опитът ни показва обаче, че през повечето време такива има.


Как да използвам специална оферта “Летящи коефициенти“ в Сезам?

Направете справка дали има налични селекции за Летящи коефициенти в Топ лиги в секция “Спорт“. Възможно е предложението на Sesame да разполага с повече от едно събитие, тоест да има селекция, състояща се от минимум два мача. В този случай букмейкърската оферта ще се покаже до започването на първия по дата и времетраене двубой.

Можете да поставите свой залог на такъв тип събитие с максимална сума то 20 лева. Не можете обаче да миксирате предложение от летящите коефициенти на Сезам, с който и да е друг мач от спортната програма на букмейкъра.

След като направите своя залог на събитие от летящите коефициенти, в своя фиш ще видите не само завишения коефициенти, но и евентуалната очаквана печалба за вас, в случай на успешна прогноза.

Посетете Sesame

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Летящи коефициенти в Сезам

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!