Как да извършвам тегления на суми в Сезам?

Видяно 261 пъти
Как да извършвам тегления в Сезам?

Ако вече сте активен играч на Сезам, вероятно сте започнали и да трупате първите си спечелени средства. Имайте предвид, че можете да ги държите в своята игрална сметка, колкото време поискате. В случай, че решите обаче да ги изтеглите, от компанията са предвидили за вас лесна процедура и достатъчно голям брой от системи, между които да избирате. Нека ви представим основните детайли и насоки за извършване на теглене в Сезам.

Вход в Sesame

Ограничения за тегления в Сезам

Две са основните ограничения за тегления в Сезам. Първото е свързано с необходимата и изисквана от закона верификация на вашия акаунт. На практика, всеки официално регистриран играч на страницата може спокойно да залага и да играе на казино игри, както и да депозира пари, а и да се възползва от наличните бонуси, без да е верифицирал своя акаунт. Когато реши да тегли пари от сметката си обаче, той не може да го направи, ако акаунтът му не е верифициран. Добрата новина е, че процесът по верификация на игралната сметка е лесен и разбираем също толкова колкото направата на регистрация в Сезам. Тя е стандартна и ако някога сте верифицирали игрален акаунт преди, то ще се справите изключително бързо с тази задача и тук, в Sesame.bg. В случай че ви е за първи път, не се тревожете, а следвайте инструкциите.

Второто изискване, на което трябва да отговорите, ако решите да теглите, е да сте изпълнили условието за превъртане на бонус. Ако наскоро сте взели такъв бонус, в неговите правила и условия подробно ще пише колко пъти трябва да го изиграете, за да получите правото да правите тегления от своята игрална сметка в сайта. Имайте предвид, че отделните промоции в Сезам разполагат със свои собствени правила в частта с превъртането на бонусната сума, така че винаги е редно да се запознаете с тях, преди да активирате бонуса или да правите теглене от акаунта си.


Обща информация за тегления от Сезам

Сезам са въвели сравнително бърза процедура по обработка на заявките за тегления от игралните акаунти. От компанията гарантират да придвижат вашето теглене в рамките на не повече от 48 часа от направената заявка. Обработката и получаването на средства при някои платежни методи обаче трае малко по-дълго време. Става въпрос за тегленето чрез дебитна или кредитна карта, което се обработва от 2 до 5 работни дни, както и за тегленето по банков път, което трае от 3 до 5 работни дни. Минималната сума за теглене от Сезам е 20 лева. Всички платежни методи позволяват теглене в български левове, а някои предлагат и опцията за теглене в евро. Ограниченията за максимално теглене от Сезам са различни според типа платежен метод.

Начин за плащанеЛимит за тегленеМаксимум тегленеПериод за транзакция
Visa LogoVisa20 лв.10 000 лв.До 24 часа
MasterCard LogoMasterCard20 лв.10 000 лв.До 24 часа
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer20 лв.Неограничено3-5 Работни дни
ePay.bg LogoePay.bg20 лв.10 000 лв.До 24 часа
EasyPay LogoEasyPay20 лв.5 000 лв.До 7 дни
Skrill LogoSkrill20 лв.10 000 лв.До 24 часа
Cashterminal LogoCashterminal20 лв.10 000 лв.До 24 часа
Fast Pay LogoFast Pay50 лв.5 000 лв.До 24 часа
Cryptocurrencies LogoCryptocurrencies50 лв.10 000 лв.До 24 часа
Vivacom SMS LogoVivacom SMS---
A1 LogoA1---
ApplePay LogoApplePay---
Iris LogoIris---

Широк избор от платежни системи за теглене през Сезам

На практика, почти всички предлагани ви до този момент методи за плащане за депозити важат в пълна сила и за теглене. След като през своята игрална сметка, изберете опцията за теглене, можете да избирате между следните системи за плащане:

  • Дебитна и кредитна карта (MasterCard, Visa)
  • Epay.bg
  • EasyPay
  • Skrill
  • Банков превод
  • Важно: депозитните методи Phyre, A1, Pay by Vivacom и Cashterminal не са налични за теглене

Финални думи

Тегленето в Сезам е лесно и бързо. Дори начинаещите ще се справят с тази процедура, без да срещнат проблеми. В случай на нередност или нужда от допълнителна информация относно тегленето от вашата игрална сметка, можете да се свържете с отдела по поддръжка на Сезам. Имайте предвид, че тегленето в този оператор, без значение през кой платежен метод, е лишено от каквито и да е допълнителни такси или комисионни.

Линк към Sesame.bg

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Как да извършвам тегления на суми в Сезам?

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!