Депозиране на пари в Sesame.bg

Видяно 393 пъти
Как да извършвам депозити в Сезам?

След като официално си направите регистрация в Сезам, ще разполагате със собствена игрална сметка на сайта. Това означава, че ставате официален член на букмейкъра. Можете да използвате тази сметка както за казино игрите на компанията, така и да поставяте своите прогнози на мачове от над 20 различни спортни дисциплини. За целта обаче предварително ще трябва да направите депозит в платформата. Под депозит се разбира финансова транзакция, която да направите от своя банкова сметка или акаунт в дигитално портмоне (или друга платежна система) към личната ви сметка в Сезам.

Посетете Sesame.bg

Обща информация за депозитите в Сезам

Сезам ви предлага сравнително богат избор от платежни методи за осъществяване на депозит. При първия ви депозит като официално регистриран играч на платформата ще получите и бонус за добре дошъл. Минималната сума за един депозит в Сезам е 10 лв. Максималните депозитни суми варират в зависимост от избрания от вас платежен метод. Те са между 300 и 500 лева. Всички депозити, направени в този букмейкър са освободени от каквито и да е такси и комисионни. Това означава, че направената от вас транзакция ще се отрази в нейната пълнота като сума във вашата игрална сметка.

Начин за плащанеМинимум депозитМаксимум депозитПериод за транзакция
Visa LogoVisa20 лв.6000 лв.Веднага
MasterCard LogoMasterCard20 лв.6000 лв.Веднага
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.20 000 лв.2-3 Работни дни
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.12 000 лв.Веднага
EasyPay LogoEasyPay10 лв.5000 лв.До 24 часа
Skrill LogoSkrill10 лв.7000 лв.Веднага
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.5000 лв.Веднага
Fast Pay LogoFast Pay10 лв.5000 лв.До 24 часа
Cryptocurrencies LogoCryptocurrencies50 лв.6000 лв.Веднага
Vivacom SMS LogoVivacom SMS10 лв.30 лв.Веднага
A1 LogoA110 лв.100 лв.Веднага
ApplePay LogoApplePay20 лв.6000 лв.Веднага
Iris LogoIris10 лв.20 000 лв.Веднага

Разплащателни системи за депозит в Сезам

Сезам са предвидили достатъчно разнообразни методи за депозиране на средства. Играчите могат да направят своя депозит, като влезнат в своя акаунт. След това, през баланса по сметката, трябва да изберат опцията за депозиране. Оттук насетне е въпрос на техен избор кой от платежните методи ще избера. Имате следните опции за депозиране в Сезам:

  • Дебитна или кредитна карта. Приемат се плащания както с Visa, така и с MasterCard. И в двата случая информацията, която въвеждате, за да оторизирате своя банков акаунт, се защитава от система за криптиране на данни, интегрирана на сайта на Сезам. Имайте на предвид, че веднъж въвели своята дебитна или кредитна карта, можете да я запазите за всички следващи финансови транзакции. Това ще ви се спести време, което да инвестирате в игра и залози. В Сезам можете да запазвате до 5 различни карти.
  • Дигитално портмоне. Става въпрос за електронни портфейли, в които предварително следва да имате акаунт. В Сезам се приемат плащания през следните дигитални портмонета: Phyre, A1 Wallet, Pay by Vivacom, BACB. След като въведете желаната сума, трябва да сканирате QR кода, появил се на екрана ви. С това автоматично телефонът ви ще ви пренасочи към вашия акаунт на дигиталното портмоне (предварително трябва да имате инсталирано приложението на съответната платежна система). След като отворите приложението, потвърдете плащането, следвайки инструкциите.
  • ePay.bg. Избирайки тази опция, трябва просто да въведете желаната за депозит сума и да я потвърдите, натискайки бутона „Депозит“. Отново ще бъдете пренасочени, но този път към страницата на ePay.bg. От вас ще се изисква да въведете потребителско име и парола, а от там и да потвърдите своето плащане.
  • Skrill. След като изберете тази опция, от вас е изисква да въведете имейл адреса, с който сте регистрирани на платежната платформа. Въведете желаната сума за депозит и я потвърдете. Пред вас ще се отвори прозорец, в който от Skrill ви предлагат различни опции за плащане. Изберете една от тях и потвърдете своето плащане.
  • EasyPay. Въведете желаната сума и я потвърдете. След няколко секунди от системата ще ви генерират специален код за плащане. Отидете до най-близката за вас каса на EasyPay и представете кода, когато внасяте парите си. Този код е валиден 24 часа.
  • Cashterminal. След като намерите най-близкото до вас устройство, трябва да изберете опцията Сезам. От вас се изисква да въведете своето ЕГН и бонус код, ако такъв е наличен, а след това да укажете желаната от вас сума за депозит. С потвърждението си активирате прехвърлянето на средства в игралната ви сметка в букмейкъра.
  • Банков превод. Изберете желаната сума и я потвърдете, натискайки бутона „Депозит“. На вашия екран ще видите банковите детайли, които трябва да използвате за да извършите депозитното нареждане.

Финални думи

Моля, имайте на предвид, че в Сезам всички депозити се отразяват веднага по баланса ви. Изключение от това правило правят банковите преводи. Тяхната обработка трае от 2 до 5 работни дни. Всички депозити се правят в български левове, като за някои платежни системи е възможно депозит да се направи и в евро.

Линк към Sesame

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Депозиране на пари в Sesame.bg

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!