Прогнози „Право в целта“ с Жаклин Михайлов

Видяно 1019 пъти

В рубриката спортният журналист Жаклин Михайлов се представят безплатно футболни прогнози за потребителите на букмейкъра. Една от най-полезните възможности, която ще откриете в сайта на Efbet, е именно рубриката „Право в целта“. Без съмнение, това е една от най-любопитните секции в платформата и ще се спрем на нея в следващите редове.

Линк към рубриката


Кой е Жаклин Михайлов?

Жаклин Михайлов – Жаки е един от водещите спортни репортери в страната през последните две десетилетия. В началото на 90-те години той е сред личностите, очертали тенденциите и пътя на развитие пред българската спортна журналистика. През годините се е занимавал с различни проекти, както в областта на хартиените печатни издания, така и в онлайн пространството. Бил е директор в списание „Меридиан мач“, което излиза между 1992 г. и 2008 г. и сред водещите журналисти, списващи списанието „Дон Балон – България“. В момента е автор в сайтове като „Клуб Z“ и „Тема Спорт“, често е канен като коментатор в различни предавания.


Рубриката „Право в целта“

Рубриката „Право в целта“ е изцяло посветена на футболните коментари на Жаклин Михайлов. Линк към нея ще откриете в централната страница на Еfbet, където тя се показва сред водещите банери. Друг вариант да я разгледате е, като посетите директно адреса prognozi.efbet.com. Щом я отворите, ще откриете списъка с аналитични текстове на известния спортен журналист. Те излизат всяка сутрин, така че да бъдат полезни за играещите през целия ден.


Как изглеждат прогнозите?

топ прогнози за деня

Ще забележите, че статиите в този раздел са изключително насочени към залозите, които може да направите в Ефбет. Няма да се наложи да прочетете дълги текстове, преди да стигнете до естеството на въпроса, който ви вълнува. В горната част е поместено поле с данни за ТОП прогнозата за деня. Още на пръв поглед ще видите кой сблъсък е привлякъл интереса на Жаклин Михайлов, каква е прогнозата му за крайния резултат и какъв коефициент ще откриете в Ефбет.

прогноза от Жаклин и коефициентите в Efbet

Ако се вълнувате от света на футбола и сте любител на залозите, отделете нужното внимание на целия текст, а не само на ТОП прогнозата в горната му част. Анализът разглежда всички по-важни срещи, които предстоят в конкретния ден, както и вероятното развитие на горещите маркети към тях. За улеснение на читателите във всички текстове са поставени активни линкове, които да ви изпратят директно до желания от вас пазар. По този начин ще може да направите лесно залозите си, без да се налага да се ровите в списъка с предложения на Efbet.


Какви турнири се следят?

Рубриката „Право в целта“ се откроява със своята актуалност и следи всички футболни тенденции, за да бъдат читателите на Ефбет информирани. В този смисъл в анализа на Жаклин Михайлов влизат всички горещи футболни събития, които вълнуват феновете. Ако очаквате с интерес дадена среща или първенство, бъдете сигурни, че те ще са намерили място в прогнозите на журналиста. Ето за кои турнири ще прочетете най-често в „Право в целта“:

  • Първа професионална лига на България
  • Първа Бундеслига на Германия
  • Англия Висша лига
  • Ла Лига в Испания
  • Шампионска лига
  • УЕФА Лига Европа

Разбира се, това са само част от първенствата, за които може да видите прогнози. Нерядко в редовете на „Право в целта“ попадат и не чак толкова популярни срещи.


Защо е полезна рубриката „Право в целта“?

ефбет прогнози

Вероятно няма нужда да ви убеждаваме в предимствата, които ви дава рубриката „Право в целта“. Тази секция на Efbet няма аналог при останалите букмейкъри и компанията определено заслужава адмирации. Разделът е наистина полезен по редица причини. От една страна, той ви дава възможност само с един поглед да се ориентирате в предстоящите мачове за деня. Няма да е нужно да навигирате дълго време в сайта. С един прочит ще сте наясно за очакваните срещи, а текстовете спокойно може да се четат в компанията на сутрешното ви кафе. Друг важен аспект на тази рубрика е, че авторът ѝ Жаклин Михайлов дава наистина точни прогнози за събитията. Това, както вече се досещате, ще ви помогне при залаганията и би могло да ви донесе печалби.

Ако се колебаете за дадена футболна прогноза, винаги може да отворите раздела и да потърсите още едно мнение. „Право в целта“ е подходяща и за любителите на залозите, които нямат много опит с футболните мачове и не могат сами да преценят как да поставят своя залог.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Прогнози „Право в целта“ с Жаклин Михайлов

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!