Залагайте на Inbet eSports – Инбет еСпортс залози

Видяно 78 пъти

Тази бетинг компанията Inbet com включи в портфолиото си и класически за модерните букита услуги. Една от тях са популярните Инбет електронни спортове. Какви са те, какви бетинг опции предлагат и на какво ниво са, ще разберете в днешния ни материал.

Към Inbet eSports


Какво представляват Inbet eSports?

Inbet eSports е класическа бетинг услуга. Тя предоставя възможност на потребителите в България да поставят своите прогнози за развоя на събитията и крайните резултати, както и класирането във все по-популярните напоследък състезания по електронни спортове.

С други думи, тук става въпрос за залози на представянето на индивидуални играчи и отбори, практикуващи видео игри. Инбет eSports услугата е много сходна с тази на повечето големи букмейкъри както у нас, така и по цял свят. Голяма част от основните търсени състезания, пазари и възможности за залози са налични и тук.


Inbet залози на eSports

За да разгледате актуалните Inbet електронни спортове, не е нужно с часове наред да се ровите из платформата. Тъй като те са доста търсени напоследък, операторът ги е поставил на достатъчно видно място, тоест наред с основните си продукти и услуги.

 1. Влезте в inbet.com и насочете погледа си към основното меню в горната част на вашия екран.
 2. Между Виртуални и Промоции ще видите надписа esports.
 3. Именно върху него трябва да кликнете, за да отидете директно в страницата с Инбет електронни спортове.

Какви електронни спортове има в Inbet BG?

Ще откриете огромно разнообразие от Inbet eSports. Ето защо операторът ги е разделил в няколко подкатегории. Можете да търсите конкретно състезание или любима игра от навигацията в лявата част на вашия екран. След като ние разгледахме актуалните Инбет електронни спортове, можем да уверим всички фенове на този тип бетинг активност, че тук ще откриете залози в следните категории:

 • FIFA
 • 2K електронен баскетбол
 • Counter-Strike
 • League of Legends
 • Dota 2
 • Call of duty
 • Rainbow six
 • Rocket League
 • Arena of Valor
 • King of Glory
 • и др

Внимание: Инбет правят всичко възможно да отразят максимален брой международни eSports събития. Турнири като Cyber Live Arena, GT sports league, Elisa и Garena са винаги в полезрението на компанията.


In Bet eSports залози на живо

Раздел eSports на Inbet

Още с влизането си в Inbet eSports страницата в центъра на екрана ще видите изобилие от опции за прогнози. Сред тях са налични не само най-горещите събития в бранша, но и всички провеждащи се в момента на живо състезания. Отлична новина е, че в Инбет електронните спортове са представени в максимална степен. Това позволява на феновете да поставят и предварителни, и eSports залози на живо.

Има пряко предаване /livestream/ на най-важните електронни спортове.


Ин Бет eSports мобилни залози

inbet мобилни еспортове

Освен в live Inbet електронните спортове са достъпни и в мобилен режим. Ако предпочитате да залагате през телефона си и така никога да не изпускате всяка страхотна възможност за забавление и печалба, eSports секцията също е отворена за вашите прогнози. За целта използвайте мобилния сайт или модерното Инбет приложение. И в двата случая ще получите достъп до всички събития в сферата на електронните спортове, публикувани и в официалната десктоп платформа.


Инбет електронни спортове – пазари

Няма никакво съмнение, че в Inbet eSports пазарният обхват е повече от обширен. Маркетите тук са изключително много и разнообразни. Почитателите на този вид спортове ще се насладят на редица класически и не толкова известни eSports Инбет пазари, в това число:

 • Точен резултат
 • Хандикап убийства
 • Общ брой карти
 • Под/Над
 • Залози за конкретни постижения на отбор/играч
 • Краен победител
 • Отпаднали

Инбет eSports коефициенти

Нивото на Инбет eSports коефициентите също е доста добро (среден пейаут варира от 94.30% до 95.12% при залози премач). Въпреки че не можем да ги определим като най-високите ставки на пазара у нас, в повечето случаи те се въртят около средните стойности за индустрията. Разбира се, за някои конкретни пазари коефициентите стигат и до своето максимално за сферата ниво.


Inbet eSports – предимства и недостатъци

Ако още се чудите дали да изберете наличните Inbet електронни спортове, или не, следващите редове ще ви помогнат да вземете своето решение. В тях ще изброим положителните и отрицателните страни на тази конкретна услуга в новия български онлайн букмейкър.

 • За
 • Програма със стотици залози, състезания, пазари и събития всеки ден
 • Налични са и залози на живо
 • Възможност да прогнозирате eSports събития и в мобилен режим
 • Сравнително добри коефициенти
 • Задоволително покритие на повечето популярни видеоигри

Финални думи

В общи линии услугата електронни спортове в Инбет 2024 е представена по максимално всеобхватен, модерен и задоволителен и за най-претенциозните играчи начин. След като разгледахме актуалните eSports предложения в този сайт, затвърдихме позицията си за него, а именно че той разполага с всички фактори и качества да се превърне в един от водещите онлайн букмейкъри у нас.


Често задавани въпроси

Как да поставя Инбет eSports залог?

Влезте в страницата eSports в inbet.com и изберете събитие. След това, кликнете върху неговия коефициент. Така мачът ще се отрази във вашия електронен фиш. Поставете избраната от вас сума за залог и потвърдете заявката си за прогноза.

Какви игри са налични в Inbet eSports услугата?

В този български хазартен оператор достъпните електронни спортове са от различни популярни сфери, в това число FIFA, 2K e-basketball, Counter-Strike, Dota 2, League of Legends и много други.

На какви пазари може да се залага в наличните Инбет електронните спортове?

Inbet разполага с богат асортимент пазари в своята секция с електронни спортове, в това число за краен победител, хендикап, под/над, за отделна карта или отделен играч/отбор и много други.

Има ли eSports Inbet бонус?

Към момента на писане на този материал не е наличен eSports Инбет бонус.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залагайте на Inbet eSports – Инбет еСпортс залози

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!