Заяви Залог в Инбет – Избери на какво да залагаш

Видяно 64 пъти

Най-новата функционалност от сайта Инбет е поискай залог или „Заяви Залог“. Тя е налична само за регистрирани играчи. Отворена е всеки ден от седмицата между 8 сутринта и 4 следобед. Трейдъри ще вземат крайното решение дали да одобрят поискания от вас залог или не.

Поискай залог


Как да използвам функцията Inbet Заяви Залог?

За да поискате залог в Инбет, първо трябва да се уверите, че той не е вече наличен на сайта. Можете да поискате залози само за събития, които не са достъпни в Спорт секцията на оператора. Коефициентът ще се определи от оператора, а не от вас.

Ето как да го направите:

  1. Логнете се в акаунта си.
  2. Отидете в Поискай Залог страницата.
  3. Изберете една опция – футбол, баскетбол, тенис или други.
  4. Въведете конкретното събитие, което искате (*не по-късно от 1 час преди началото му).
  5. Натиснете Заяви Залог бутона, когато си готов.

Кога мога да поискам залог в Инбет?

Инбет Заяви залог ще е налична всеки ден от седмицата (пон – нед) от 8:00 ч. до 16:00 часа.

Това е нова функция, тип Request a Bet. Тя ще е налична само в определено време всеки ден. Това се налага, защото трейдърите на Inbet трябва да са на линия, за да вземат решения за получените заявки.


Гарантирано ли е, че моята заявка ще бъде одобрена?

Не, опцията Inbet заяви залог е молба за разглеждане. Тя НЕ гарантира, че вашата заявка ще бъде одобрена. Екип трейдъри към Ин Бет ще разгледат всяка заявка с „Поискай Залог“ и ще ви информират за решението си.

Очаквайте да получите отговор под формата на лично съобщение в Профила си след вход. Ако Заяви Залог inbet е одобрен, събитието ще се появи на сайта.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Заяви Залог в Инбет – Избери на какво да залагаш

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!