Лотария България – билети, тиражи и проверка онлайн

Вход в Лотария България

Играта „Лотария България“ – въведение

„Лотария България“ е част от предложенията на компанията Евробет ООД. Последната е основател и собственик на играта. Тя се характеризира с това, че предоставя различни лотарийни билети, които крият в себе си определени печалби. В началото лотарията е била известна като „Скреч Карти“, когато стартира през 2011 г.

Лотария България логоСлед 4 години се организира и телевизионно шоу в ефира на bTV, наречено “Бинго милиони”. В последствие, в края на 2015 г., името на играта е променено на „Лотария България“, като се е запазило така и до днес. „Лотария България“ определено е сред най-известните предложения на Евробет. Билетите се разпространяват в широка партньорска мрежа на бранда, която популяризира и предоставя закупуване на различните талони. Те са доста на брой, така че шансовете са налице. В настоящото ревю ще се спрем на всички основни характеристики на играта, както и възможностите, които предоставя Интернет страницата ѝ.


Същност на играта „Лотария България“

„Лотария България“ представлява игра, която изисква закупуването на билет. След това има полета, които трябва да изтриете, за да разберете дали печелите или не. Важно е да отбележим, че играта не се предлага онлайн, както е с останалите предложения на Eurobet. Нужно е да закупите билет от партньорската мрежа, а онлайн може да проверите билета си или да се запознаете с особеностите на различните талони.

Периодично компанията пуска нови билети за участие в Лотария България, с които феновете на скреч картите получават обновени шансове за печалба. В сайта на играта може да се проверят спечелените големи печалби за всички налични билети, с което може да си направите сметка къде са останали апетитни награди. С „Лотария България“ получавате възможността да грабнете солидни печалби само срещу няколко лева за покупка на конкретен талон.

В страницата на „Лотария България“ от сайта на Евробет може да проверите кои са партньорите, където се разпространяват различните билети. Налична е и карта на страната с посочените обекти. Има и специална страница, в която са описани стъпките за желаещите да се превърнат в партньори на дружеството. Показват се и последните големи печеливши от билетите на „Лотария България“.


„Лотария България“ – как да взема участие?

Най-просто казано, това, което ви е нужно да направите, е да си купите билет. Оттам нататък трябва само да изтриете нужните полета и да вкусите от емоцията на играта. Всеки билет има своите особености и правила, които са показани на гърба му. По принцип не е трудно да разберете дали печелите или не, но ако имате някакви затруднения, първото нещо, което ви съветваме е да прочетете указанията на задната част на талона.

Добре е да знаете, че върху билетите има област, която е маркирана, но не трябва да се изтрива. Тя е обозначена като такава, което ще ви помогне да не се объркате. Билетите можете да проверите и веднага в мрежата на някой от партньорите, но по този начин се губи тръпката от изтриването на полетата. По-ниските печалби се изплащат директно в пунктовете, а за изплащане на печалби с големи суми ще трябва да се свържете с центъра на Евробет.

Сайтът на компанията предлага регистрация на билет, след като си създадете онлайн акаунт. Това ще ви помогне да трупате точки и да получите шанс за участие в допълнителни награди.


Билети в „Лотария България“ – видове

 1. Златните сейфове
  Билетът е на цена от 3 лева. Нужно е да изтриете нужните полета с кодовете и бонус кодовете. После трябва да изтриете всяко едно от числата, които са налични в т.нар. „сейфове“. Когато всички числа от даден сейф са изтрити, т.е. съвпадат с кодовете, тогава печелите. Максималната печалба от този билет е 500 000 лева.
 2. Кеш лабиринт
  Талонът струва 2 лева и предоставя доста интересна игра. Нужно е да изтриете полето за вход в лабиринта, след което да следвате стрелките, които ще ви отведат до изход, конкретна печалба или и до двете. Максимум могат да бъдат спечелени 200 000 лева.
 3. Бинго милиони 4 в 1
  Този билет е на цена от 3 лв., но ви дава 4 възможности за печалба. Цели 4 игри се крият в един билет.

  Игри

  • Първата игра е “Ротативка”, при която трябва да откриете три еднакви символа на един ред.
  • При “Колелото на парите” едно от вашите числа трябва да съвпадне с печелившото, за да спечелите.
  • Третата игра е “Кеш клуб”, която изисква да имате 3 еднакви суми, за да спечелите тази сума.
  • Последната игра се нарича “Пачинко” и печелите, когато един от вашите символи съвпада с печелившия. Максималната печалба от този билет е 1 000 000 лева.
 4. ПАСИАНС
  На цена от 2 лева може да си осигурите този билет. Той изисква от вас да изтриете определена зона, която ще покаже вашите карти за участие. По-надолу са разположени и различни игри, като трябва да сравните и маркирате вашите карти във всяка една от игрите. Когато всички карти от конкретна игра съвпадат с вашите карти, вие печелите съответната печалба. Максималната такава е 200 000 лева.
 5. 100 милиона кеш
  Цената на този талон е 5 лева, но пък ви предоставя страхотни шансове за печалба. Нужно е да изтриете полето с вашите 18 числа, след което да ги маркирате по-надолу във фиша. Разполагате с 25 числа, които оформят 5 различни пътя. Ако вашите числа съвпадат с някои от тези пътища, печелите сумата, която се крие в ковчежето накрая на пътя. Максималната печалба тук е 1 милион лева.
 6. Кръстословица
  Билетът струва 3 лв. Същността му представлява поле с вашите букви, които трябва да намерите след изтриване на полето. После трябва да маркирате всяка от вашите букви, там където я има в кръстословицата под тях. За да спечелите сума, трябва да съставите поне 2 цели думи с вашите букви от посочените под тях. Ако някоя от думите съдържа символ звезда, тогава вашата печалба става двойна. 250 000 лева е максималната печалба от този билет.
 7. Вегас
  Талонът струва 3 лева и ви дава няколко опции за печалба.

  Игри

  • Първата игра се нарича “Рулетка” и ви позволява да изтриете 3 числа. След това, ако някое от тях съвпада с числото срещу тях, което също трябва да изтриете, печелите сума.
  • Вторият сектор се нарича “Блек Джек” и изисква да изтриете 2 карти. Ако сборът им е 21, печелите сумата, която изтривате срещу тях. Картата Асо се брои за 11 точки, докато Вале, Дама и Поп носят по 10. Всички останали карти, от 2 до 10, носят съответния брой точки, на който отговарят цифрите им.
  • Третата игра е “Ротативка”, като за да спечелите от нея, трябва да има съвпадение на трите символа, които изтривате.
  • Последната игра е “Зарове”. При нея печелите, когато изтриете двата зара и техните стойности съответстват на някоя от комбинациите, позиционирани срещу тях. Максималната възможна печалба е в размер на 250 000 лева.
 8. Златото на инките
  С този талон ще се сдобиете срещу цена от 3 лева. Той ви дава възможност да спечелите различни награди, след като изтриете зоната с вашите печеливши и бонус числа. После трябва да ги маркирате по пирамидите, които се намират под тях. Ако маркирате всички числа на конкретно стъпало, печелите съответната сума. Максимумът, който може да спечелите тук, е 500 000 лева.
 9. 24 карата
  Този билет струва 2 лева и ви дава възможност да спечелите от 2 игри.

  Игри

  • При първата имате 4 печеливши числа, като печелите, ако някое от тях съвпадне с изтритите от вас числа.
  • Другата игра ви дава възможност да изтриете поле с 6 символа. Ако 3 от тях са символ на златно кюлче, печелите 1 кг. чисто злато или 100 000 лева. Това е и максималната възможна печалба от този билет.
 10. Милион подаръци
  Срещу 3 лева ще получите подобен фиш, който ви дава шанс да грабнете различни награди. Има зона, която трябва да изтриете, за да видите печелившите числа и вашите числа. Ако някое от последните съвпадне с печелившо число, вие печелите сумата под вашето. Особеното тук е, че в един билет може да се крие повече от една печалба. Максималната такава е в размер на 500 000 лева.
 11. Милион подаръци – втори вариант
  Съществува още един вариант на билета “Милион подаръци”, който също е на стойност от 3 лв. Разполагате с 5 печеливши числа и 24 “ваши” числа. Нужно е да намерите съвпадение между някое от печелившите и вашите числа. Разполагате и с бонус игра, при която се дават 100 лв., ако намерите символ на камбанка. Иначе, максималната печалба от този билет е 500 000 лв.
 12. Супер КЕШ
  Цената на талона е 2 лева. Трябва да изтриете полето с печелившите числа и бонус числото. Под тях има друго поле с вашите числа. Печелите, ако някое от последните съвпада с някое от печелившите. Ако пък е еднакво с бонус числото, печелите сумата под него, умножена по 2. Максималната печалба е 200 000 лева.
 13. Бинго милиони
  Билетът струва 2 лв. Разполагате с поле от 6 бинго числа. Освен тях има друго поле, което трябва да изтриете. То е с печелившите числа, като има и 1 множител, който е в полето “Бинго Бонус”. Вие печелите, ако едно от вашите числа съвпадне с печелившите, а с множителя може да увеличите печалбата си до 15 пъти. Максимално възможната печалба тук е 1 500 000 лева.
 14. Кеш 1 милион
  Талонът струва 3 лева и ви дава право да играете едновременно в три игри.

  Игри

  • Първата изисква да намерите 3 еднакви символа на един ред, за да спечелите.
  • При втората се търси сборът на числата да бъде равен на 10.
  • При третата игра печелите, ако имате 3 еднакви валутни символа, след като изтриете полето. Максималната печалба от този фиш, както показва и името му, е 1 милион лева.
 15. Неочаквана ваканция
  Талонът е на стойност от 1 лев и ви дава интересни възможности. Нужно е да изтриете област, която ви разкрива три реда. Всеки един съдържа по 3 символа и 1 сума. Нужно е да намерите три еднакви символа на ред, за да спечелите показаната сума. Максимумът, който може да спечелите от този билет, е в размер на 10 000 лева.
 16. Левче Кефче
  Билетът е на цена от 1 лв., като е нужно да изтриете поле с 6 символа и 1 сума. Ще спечелите конкретната сума, ако имате три еднакви символа. Максималната печалба е 1000 лева.
 17. Кеш на мига
  Още един билет на стойност само 1 лев, с който може да си донесете доста по-солидна печалба. Трябва да изтриете обозначеното поле, за да се покажат 6 суми. Ако една и съща сума е налична 3 пъти, печелите съответната сума. Печалбата, която максимално може да спечелите от един билет, е 20 000 лв.
 18. Астро
  Билетът ще ви струва 2 лева, но ще ви даде и 2 възможности за игра. Всеки един талон е обозначен със специален знак на зодия. Около него има 8 символа, като печалба се осъществява, когато три от тези символи съвпадат с основния зодиакален знак. Печалбата в този случай е обозначена след изтриване на полето “Печалба 1”. Има и поле “Печалба 2”, което също крие определена сума. Тя се печели, когато има 3 символа, които са различни от основния знак. Максималната печалба от билет Астро е 50 000 лева.


Как се извършва проверка на фиш от „Лотария България“?

Лотария България проверка на билет
Проверка на билет от Лотария България

Проверка на билет може да извършите през сайта на Eurobet. За целта, трябва да го достъпите и да влезете в секцията за играта „Лотария България“. Оттам е нужно да изберете бутона за проверка на печалба. След това трябва да въведете кода на вашия талон. Той се намира след изтриване на обозначените полета и е разположен под бар кода. Въвеждате го в полето през сайта на компанията и разбирате дали и колко печелите. По този начин се извършва проверка на фиш от сериите „Лотария България“.

Ето и директен линк към страницата за проверка на билети – https://www.eurobet.bg/barcode.


Раздел „Късметлии“ – печалби от играта

Секцията е предназначена за показване на всички големи печеливши от игрите на Лотария България. Има информация за билетите, от които са паднали печалбите, както за самите печеливши и техния коментар. Списъкът е доста дълъг, понеже от компанията са раздали много големи печалби.

Можете да го разгледате и вие, като последвате този линк – https://www.eurobet.bg/Kysmetlii-c259.


Съществува ли бонус оферта за „Лотария България“?

Не, няма допълнителни бонуси към играта. Самите билети към Лотария България ви дават достатъчно големи възможности, така че липсата на бонус тук едва ли е проблем. Добре е да знаете, че може да станете част от лоялния клуб на Евробет, след като изискате карта през някой от пунктовете. Чрез тази карта ще трупате точки, които в последствие може да обменяте за безплатни залози в онлайн игрите или да участие в томболи с различни награди. За всеки закупен билет от Лотария България може да трупате определен брой точки.


Мобилна версия и апликация на играта

Лотария България мобилна версияСлед като вече стана ясно, че играта не може да се изпълнява онлайн, отпада и нуждата от мобилна услуга. Такава обаче не е спестена. Мобилната версия на сайта Евробет разполага с раздел за Лотария България, който предлага да разгледате различните билети, късметлиите или някое от видеата за играта.

Налична е подробна информация за всеки един билет, описваща особеностите на играта, криеща се в него. Показва се и таблицата със спечелените до момента суми, за да прецените дали участието ви в конкретна игра си заслужава спрямо останалите големи печалби.

Най-големият недостатък на мобилната версия е, че не предлага проверка на билет. Това е единствената полза за играта в онлайн страницата ѝ, но през мобилно устройство няма да може да се извършва справка. Поне си запазвате правото да регистрирате код от конкретен талон.

Обобщение:

Компанията не разполага и с мобилни приложения за своите услуги, така че няма какво да коментираме относно Android или iOS апликации.


Методи за депозит и теглене

„Лотария България“ не се нуждае от депозит в сайта на Евробет, понеже не предлага онлайн залози или закупуване на билети. Депозити и тегления са нужни по-скоро за останалите предложения на бранда. Все пак е добре да знаете какви са различните начини, понеже с акаунт в системата на Eurobet получавате достъп до опция за регистриране на билет и участие в останалите игри.

Депозитите и тегленията в сайта се извършват по няколко начина:

Методи на теглене:

 • ePay.bg – услугата позволява плащане през Интернет страницата ѝ, през банкомат или на EasyPay каса. ePay.bg е единственият метод, който позволява изтегляне на средства от вашия Евробет профил.
 • Банкова карта – поддържат се депозити чрез всички популярни кредитни и дебитни карти. Това са VISA, MasterCard и Maestro. Не може да извършвате тегления.
 • Банков превод – и този метод е сред наличните, но само за депозит. Не се позволява теглене чрез превод по банков път. Минусът е, че се чака доста за извършване на транзакцията.

Такси за преводите могат да бъдат наложени от третите страни, чиито посреднически услуги използвате. Разгледайте кратката таблица с основна информация относно разплащанията:

Методи на депозит:

МетодМин. депозитМакс. депозитВреме
ePay.bg105000веднага
Дебитна/Кредитна карта105000веднага
Банков превод105000до 5 работни дни

Начини за контакт с екипа на „Лотария България“

При проблеми с някой от билетите в играта „Лотария България“ или при възникнало запитване може да се свържете със служител на компанията. Отделът за обслужване на клиенти ще ви помогне да намерите решение на проблема. Един от начините за връзка е, използвайки формата за контакт в сайта на Eurobet. Ето какви са и останалите методи:

 • Телефон: 02 903 25 25;
 • Телефон за регистрация на код от билет: 0700 20 260;
 • E-mail адрес: [email protected];
 • Факс: 02 807 25 01;

 
При спечелване на голяма сума ще трябва да се свържете с централния офис на Eurobet. Ето какви са опциите за връзка с него и адреса му:

 • Адрес: 1505 София, булевард „Ситняково“ №48, Бизнес сграда Сердика, етаж 4;
 • Телефон: 0700 20 270;
 • E-mail адрес: [email protected];

Работното време на централата е от 09:00 до 18:00 ч.


Нашата оценка и мнение

Предложенията в играта Лотария България са доста далеч от онлайн залаганията, но все пак заслужават нашата оценка. Тя е висока, понеже, както разгледахме, Евробет предлага много различни възможности за участие в отделни игри с различни печалби. Разбира се, най-важното при подобни игри с изтриване на билети е късметът да бъде с вас и да се зарадвате на голяма спечелена сума. Цените на различните билети не са много скъпи, с оглед на това какви суми може да спечелите от тях. „Лотария България“ е една игра, която може да допринесе много за някое ваше начинание. Въпросът е да разчитате на своя шанс и да участвате в играта. Като недостатък можем да отбележим, че липсва услугата за проверка на билет в мобилната версия на сайта. Би било добре това да се поправи. Очакваме в бъдеще още положителни характеристики в играта „Лотария България“, които да я превърнат в още по-атрактивна от сега.

Линк за Лотария България

Други игри от Евробет:

0 коментари за “Лотария България – билети, тиражи и проверка онлайн

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!