Черен списък с букмейкъри

Черен списък на букмейкърите, които не препоръчваме

Някои онлайн букмейкъри не са на достатъчно добро ниво поради една или друга причина. Не винаги всеки сайт за онлайн залози може да ви предостави сигурност и професионално отношение, каквито вие със сигурност заслужавате. Съставихме списък на всички онлайн букмейкъри за залози, които ви съветваме да избягвате.

Моля, изчакайте! Работим върху пълното изготвяне на списъка, за да сме сигурни, че ви предоставяме пълна и изчерпателна информация!

Алтернатива:

Разбира се, че сме помислили и за алтернативни варианти. Предоставяме ви всички онлайн букмейкъри, при които можете да се регистрирате. За всеки от тях имаме подробно изготвено ревю, така че да знаете какво да очаквате.


Притеснителни сигнали, които алармират за съмнителен сайт

Става ли дума за предоставяне на лична информация и боравене с парични средства в Интернет, както се налага при сайтовете за онлайн залози, ние от Betenemy винаги апелираме да бъдете бдителни. Регистрирайте се само в платформи на лицензирани букмейкъри, за които можете да бъдете на 100% сигурни. Ако не знаете кой букмейкър е добър избор и кой е по-добре да прескочите, то следващите няколко неща, трябва да ви сигнализират, че даденият бранд е съмнителен:

  • На официалния сайт не можете да намерите данни за връзка с букмейкъра (в това число телефон за връзка, имейл адрес, физически адрес или друг тип локация)
  • Липсва информация за издаден лиценз
  • Никъде няма ясно и конкретно упоменато името фирмата собственик
  • Забелязвате твърде много банери, изскачащи прозорци, които ви подканват към някакво действие или друг тип реклами
  • Не се предлага чат на живо и екип по поддръжка, който да ви помогне
  • Сайтът е с твърде оскъдна информация и начинът, по който е представена тя звучи по-скоро като направен превод с онлайн инструмент за превеждане

Често задавани въпроси (FAQs)

Станах жертва на сайт за залози, който се оказа измама. Какво да правя?

Какво може да ми подскаже, че даден букмейкър е легален?

Не мога да се свържа по никакъв начин с бранда. Какво да предприема?