Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. 🎮 Bwin eSports - достъпни ли са?
 2. ✨ Видове залози на електронни спортове
 3. 📈 Типове пазари на eSports в Bwin
 4. ⚖️ Плюсове на Bwin електронни спортове
 5. ❓ Въпроси и отговори
 6. 🌟 Заключение и рейтинг за Bwin eSports

В последните няколко години електронните спортове набраха значителна полулярност у нас. По цял свят този тип залози са известни и могат да бъдат открити при по-известните букмейкъри за електронни спортове, както за български играчи, така и за чуждестранни такива. В настоящия материал ще поговорим по специално за залозите на eSports в сайта на bwin.com и ще видим какво можете да очаквате. Да започваме!

Посетете Bwin


Има ли електронни спортове в Bwin и как да ги достъпя?

Bwin меню за достъп до електронните спортове

Краткият отговор на запитването е – да, има. Те могат да бъдат намерени веднага с влизането в сайта. Дори няма да се нуждаете от регистрация в Bwin, за да ги видите. Те са налични за всеки посетител на сайта, без значение дали е нов, или вече регистрирал се в платформата на букмейкъра. А ето и как можете да ги достъпите в няколко бързи стъпки:

 1. Стъпка едно: Влезте в сайта на Bwin от бутона по-долу, който ще ви отведе директно в официалната платформа на букмейкъра.
 2. Стъпка две: В най-горната част ще видите меню, в което се намират всички основни секции на сайта.
 3. Стъпка три: Изберете иконката с надпис „Електронни спортове“.
 4. Стръпка четири: Пред вас ще се зареди списък с топ събития от различни турнири.

Какви видове eSports има в Bwin?

залози на електронни спортове в Bwin

Когато изберете бутон „Всички състезания“, след като сте достъпили секцията с eSports, пред вас ще се отворят всички налични събития. Оттам можете и да видите активните спортове в платоформата към даден момент. Сред тях са:

 • CS:GO
 • Dota2
 • League of Legends (LoL)
 • StarCraft
 • King of Glory
 • Overwatch

В някои форуми ще откриете, че почитателите на този тип спортове определено не се задоволяват само с налични възможности за залог. Повечето клиенти на букмейкъра споделят, че биха искали с времето да открият и Bwin промоции, съсредоточени точно върху електронните спортове. В случай, че такава оферта бъде налична, вие ще бъдете информирани в специално подбраното ни ревю, посветено на бонус офертите на Bwin.


Видове пазари на електронни спортове в Bwin

Има различни типове пазари, които могат да бъдат открити. От Bwin България за разлика от британския букмейкър Бет365, например, не само че осигуряват множество спортове за българските си играчи, но и пазари, които със сигурност ще зарадват всеки почитател на дисциплината. Сред тях можете да откриете:

 • Кой ще победи?
 • Резултат 1Х2
 • Общо карти Под/Над
 • 1 Карта – Победител
 • 2 Карта – Победител
 • Победител в карта
 • Мач хендикап
 • Победител в мача
 • Хендикап
 • Краен победител

Предимства на залозите на еСпортове в Bwin

До тук фактите изцяло подкрепят този тип залози в сайта на компанията. Ако обаче се чувствате объркани, то нека ви представим точно и ясно кои са основните плюсове на електронните спортове в Bwin:

Положителни страни:
 • Атрактивни коефициенти
 • Множество популярни спортове
 • Избор на разнообразие от пазари
 • Предлагат се eSports залози на живо

Често задавани въпроси (FAQs)

Винаги ли мога да намеря активни турнири на eSports в Bwin?

В по-голям процент от случаите – да. И все пак, всичко зависи от текущото състояние на турнирите, които се провеждат.

Има ли бонус оферта за електронни спортове в сайта на Bwin?

За момента не.

Мога ли да залагам на еСпортове в Bwin mobile app?

Да, без никакъв проблем. Естествено, ако желаете да поставите залог през мобилното приложение на Bwin, първо ще трябва да го изтеглите и инсталирате на своето Android или iOS устройство. За сметка на това, ако използвате мобилната версия на Bwin, единственото, което трябва да направите е да се впишете в своя профил.

Трябва ли ми регистрация, за да мога да залагам на електронни спортове в Bwin?

Да, необходима ви е.

Защо не ми зареждат никакви електронни спортове в bwin.com?

Има няколко възможни причини. Едната е слаба интернет връзка или проблеми с Wi-Fi. Ако сте убедени, че нямате подобни неприятни прекъсвания, то е възможно да има някаква профилактика, която да се извършва в момента на сайта. Последната възможност е просто да няма активни излъчващи се турнири, макар че това е много рядко.


Оценка и мнение за eSports на Bwin

Както може би и сами се убедихте, определено си заслужава да опитате този тип залози. Това е една от доста богатите на предложения онлайн платформи за залози. Друго предимство, което бихме могли да изтъкнем са високите коефициенти, които биват наблюдавани. Така, че ако сте фенове на електронните спортове, Bwin е едно добро решение, което заслужава вниманието ви.

Линк към Bwin

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Залози на електронни спортове в Bwin

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!