Букмейкъри с криптовалути

Списък на букмейкъри с криптовалути

Разгледайте всички онлайн букмейкъри, които предлагат залози посредством използването на различни видове криптовалути:

Уважаеми потребители,
Към момента няма активни български букмейкъри, които да предлагат разплащания с биткойн или друг тип криптовалута. Вместо това ви предлагаме да разгледате следните брандове:

18+ T&C apply
Най-популярен
Bet365
6 мненияBet365 ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Нов бонус
Efbet
56 мненияEfbet ревю
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Ексклузивна Оферта
Bwin
11 мненияBwin ревю
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Важно:

Ако имате някакви въпроси относно офертите на тези букмейкъри, или се интересувате от нещо друго, свързано с различните букмейкърски чуждестранни компании, позволяващи разплащания с криптовалути, не се колебайте да ни пишете на support@betenemy.com.


Какво представляват криптовалутите?

По своята същност те са средство за размяна и алтернативен тип цифрова валута. Все още техният правен статут е различен за определени страни и сектори. Не са много букмейкърите, при които ще можете да боравите с криптовалутно разплащане, но не може да се отрече, че броят им непрекъснато расте.


За какви залози могат да бъдат използвани криптовалутите?

Различните криптовалути имат същият начин на използване, както стандартните що се отнася до онлайн залози. Може би най-използваната криптовалута Bitcoin успява да се използва най-често, спрямо останалите, които тепърва навлизат. Истината обаче е, че безопасността и сигурността на разплащанията е също толкова висока, както при останалите.


Плюсове и минуси при използването на криптовалути в онлайн залозите

Както всеки тип разплащане, така и това има своите силни и слаби страни. Добре е да се запознаете и с двете, за да знаете какво да очаквате.

Позитиви:
  • бързина на транзакциите
  • ниски такси при разплащане
  • сигурност и защита на средствата
Негативи:
  • не особено популярен все още метод
  • не се среща при всички онлайн оператори

Често задавани въпроси (FAQs)

С какви криптовалути може да се залага?

Към момента популярните и позволени за използване криптовалути в онлайн залозите включват имена като Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Libra (LIBRA), Monero (XMR) и други.

Каква е разликата между залозите с криптовалути и стандартните?

Единствената разлика е във валутния курс. Сумата, която може да седи зад единица криптовалута може да бъде доста висока. Това е единственото, което трябва да вземете под внимание.

Иначе самите разплащания протичат по същата процедура. Нямате разлика и в стойността на предлаганите коефициенти за дадена среща. С други думи, разполагате с всичко онова, с което и в стандартните разплащания.

Крият ли опасност залозите с криптовалути?

Краткият отговор на въпроса е – не. Естествено важно е да залагате в защитени сайтове, които имат лиценз, а не в случайно подбрани и безизвестни брандове, които не могат да гарантират защита на разплащанията ви.

Позволено ли е да получавам бонуси, ако използвам криптовалута?

Зависи изцяло от букмейкъра. Има брандове, които предлагат такъв тип оферти, но честно казано не са чак толкова много на брой.

Приети ли са за законни залозите с Bitcoin и другите типове криптовалути?

Да, в много страни подобен тип разплащане са приети като напълно стандартни и законът не ги забранява. Все пак ви съветваме да проверите каква е ситуацията в държавата, в която пребивавате.