Букмейкъри без лиценз

Таблица с нелицензирани букмейкъри

Разгледайте таблицата по-долу. Тя ще ви предостави информация за това кои са онлайн букмейкърите без лиценз за България:

Липсата на лиценз често пъти се оказва една от причините потребителите да се насочат към друг бранд, който е лицензиран. Поради тази причина не случайно букмейкърите се стремят да се сдобият максимално бързо с лиценз за страните, в които оперират.


Откъде се издава лиценз на онлайн букмейкърите за спортни залози и казино?

За всяка страна държавният орган, който отговаря за това, е комисията по хазарта. За да се стигне до издаване на лиценз, първо трябва да бъде премината специална процедура, състояща се от определени стъпки. Всяка от тях трябва да бъде премината успешно, което често пъти отнема не малко време.

Веднъж издаден, лицензът има срок от 5 години, като разбира се може да бъде отнет по всяко време, ако се установи нарушение от страна на букмейкъра.


Често задавани въпроси (FAQs)

Какво да правя ако даден букмейкърски сайт няма лиценз и не го достъпвам?

В повечето случаи подобни на този се създават алтернативни линкове (т.нар. огледални връзки / mirror links). Благодарение на тях вие можете да достъпите и използвате същите опции, функции и услуги, които може да се открият и на оригиналния сайт.

Откъде мога да намеря работеща алтернативна връзка?

Ако такава е налична, то това със сигурност ще е упоменато в нашия сайт и по-конкретно в ревю за конкретния букмейкър. В страницата ни за букмейкъри с лиценз, ще можете да откриете всички брандове. Освен това има подробно изготвено ревю за всеки от тях.

Възможно ли е след като веднъж е придобит лиценз да бъде отказан по-късно?

Да, историята показва, че има и такива случаи. Това, че веднъж е получен лиценз, съвсем не означава, че той е безсрочен. От комисията по хазарт преценяват кога даден букмейкър заслужава лицензът му да се поднови и кога просто да му бъде отказан.