Повишени коефициенти с Betway Boost

Видяно 109 пъти

При избора на нова хазартна компания, в която да разигравате своите средства, желанието на всеки клиент е да намери любопитни оферти и високи коефициенти, които да вървят с тях. Бетуей отговаря на предизвикателството, предлагайки на своите потребители възможност за повишени коефициенти с Betway Boost – една функция, която ще ви разнообрази в голяма степен. Тя е заимствана частично от други хазартни оператори, но има свой уникален почерк. В следващите редове ще обясним как се използва тя и защо потенциалната печалба е толкова привлекателна.

Към Betway boost


Какво представлява Betway Boost?

Концепцията, предложена от Betway.bg, включва съединяването на два или повече различни залога в един. Звучи на първо четене като Bet Builder, но подробността е, че тези селекции са доста често от различни сблъсъци. Другата разлика е, че тези оферти са избрани ексклузивно от компанията. Това значи, че тази оферта може да бъде използвана само ако изберете едно от предложенията, дадени от оператора.

Високият коефициент идва не само от съединяването обаче. Разковничето е, че освен събраната ставка от селекциите получавате и бонус от Betway, който увеличава допълнително коефициента. На практика получавате висока потенциална печалба, без да трябва сами да се мъчите да изградите подходящ фиш. Ето и обобщение за Betway Boost:

 • Комбинация от селекции в едно
 • Високи коефициенти
 • Бонус върху ставката, даден от компанията
 • Важи само за избрани предложения

Какви събития се смесват при Betway Boost?

Бетуей топ оферти

Брандът не ограничава тази функция само до футболни мачове, тъй като тя трябва да е налична за почитатели от всякакви спортове. Затова редовно ще намерим предложения за баскетболните дуели в НБА, хокейни срещи, волейбол, както и още много други в таб ТОП ОФЕРТИ. Припомняме обаче, че всяко събитие с повишен залог ще бъде налично само ако е избрано от Бетуей България.

Списък на офертите за Bet Boost

 • Футболни дуели
 • Най-интересното от НБА
 • Съревнованията в света на eСпортовете
 • Надбягвания с хрътки
 • Надбягвания с коне
 • Хокейни срещи
 • Волейбол
 • Всичко най-интересно от деня в спорта

Кои пазари участват при Betway Boost?

Комбинациите, предлагани от Бетуей, са доста разнообразни. Най-често се включват пазарите за краен резултат, но вторият компонент обичайно е различен. Може да говорим за брой голове, картони, точки, както и за индивидуално представяне на всеки играч, в зависимост от спорта, за който става въпрос. Разбира се, когато става въпрос за гонки с животни и електронни спортове нещата са една идея по-различни. Там се залага и на дългосрочни пазари.


Толкова ли са високи коефициентите при Betway Boost?

Не е случайно, че в тази секция основно се говори „повишени коефициенти“. Не само, че Betway.bg ви предоставя страхотни оферти при комбинация от селекции, но към тях предоставя и бонус върху ставките, за да станат те напълно привлекателни. Този прийом не е нов, защото частично е заимстван от конкурентите в сферата. Ефективността му по отношение на печеленето на нови клиенти обаче е безспорен.


Наличен ли е кеш аут при Bet Boost?

Тук се крие едната уловка – даването на завишени коефициенти е гарнирано с някои ограничения. Едно от тях важи именно за използването на опцията Cash Out. За да вземете печалба, ще трябва да изтърпите всички несгоди на липсата на възможност за изтегляне на средствата си. От тази гледна точка трябва да имате едно наум, защото колкото по-висока е една ставка, толкова по-голям шанс има да се провали.


Плюсове и минуси на Betway Boost

 • Предимства
 • Всекидневни предложения за игра
 • Завишени коефициенти за всяка оферта
 • Високи потенциални печалби
 • Недостатъци
 • Единствено операторът избира събитията
 • Липсва кеш аут опция

ЧЗВ

Мога ли да използвам Bet Boost, ако съм нов клиент в Betway?

Да, офертата важи за всякакви клиенти – нови или лоялни.

Мога ли сам да избирам селекции за Бетуей Bet Boost?

Не, тъй като само и единствено компанията може да определя кои селекции ще получат повишен коефициент.

Може ли да използвам кеш аут при Bet Boost в Betway.bg?

Брандът не позволява ползването на кеш аут при залози на повишени коефициенти.

Има ли Bet Boost предложения за хокей и баскетбол?

Бетуей България гарантира подобна възможност за всички най-интересни събития от света на спорта през деня.

Какво да правя, ако не мога да заложа на повишени коефициенти?

Трябва да се свържете с отдела за връзка с клиентите на Betway, за да получите отговор.


Betway boost BG: оценка

Бетуей България предоставя една доста любопитна функционалност в лицето на Bet Boost. Тя не е особено позната на българския пазар, така че елементът на изненадата е налице. Все пак, трябва да сте мнителни за някои от условията на Бетуей Бууст, които биват поставяни за игра. Те може да ви спънат по пътя към печалбите.

Вход в Betway Boost

betenemy

0 коментари за “Повишени коефициенти с Betway Boost

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!