Bwin афилиейт програма

Съдържание
 1. Интродукция
 2. Афилиейт акаунт
 3. Правила и условия
 4. Комисионни
 5. Афилиейт код
 6. Мнение
 7. Рекламиране
 8. Изплащане на печалби
 9. Поддръжка
 10. Контакти
 11. Оценка

Станете партньор на Bwin

bwin affiliates за България
Как изглежда афилиейт сайта на Bwin

Въведение

Bwin като един от най-известните букмейкъри в Европа предоставя възможност за партньорство посредством своята афилиейт програма. Компанията направи сливане с Party Gaming през 2012 година и стана част от партньорската мрежа Bwin.Party Partners. По този начин се изгради една от най-силните афилиейт платформи за хазарт на стария континент.

Партньорската програма позволява на афилиейтите да презентират услугите на букмейкърския сайт bwin.com, и да печелят комисионни от клиентите, които привличат. За целта се използват рекламни материали публикувани във вашите уебсайтове и блогове. Компанията дава възможност и за офлайн партньорство, така че не е задължително да сте уебмастър, за да вземете участие в нея. Bwin affiliates дойде и в България, макар че все още не работи добре. В предишния материал направихме обстойно ревю на Bwin, засягайки спортните залози, коефициентите им и бонусите за български играчи. Днес е ред да разгледаме партньорските им предложения.

Афилиейт платформата на Bwin.Party Partners е удобна за използване и не създава проблеми на потребителите. В нея те могат да открият различни начини за мониторинг на печалбите и загубите, както и голям избор от инструменти за собствениците на сайтове и интернет портали.


Как да си направим афилиейт акаунт?

 1. Първата стъпка по регистрация в партньорската програма на букмейкъра, е да посетите адреса на афилиейт програмата, а именно www.bwinpartypartners.com.
 2. В дясната част на екрана ще видите бутон “Join Now”, който трябва да натиснете, за да продължите с регистрацията на акаунт в партньорската платформа на компанията.
 3. Пред вас ще се отвори форма за регистрация, която сте длъжни да попълните коректно. Ако оставите фалшиви лични данни, няма да можете да получавате плащанията си.
 4. В случай, че сте попълнили правилно формуляра остава да отидете в най-долната част на екрана, за да сложите отметка, че сте съгласни с правилата на афилиейта.

създаване на акаунт в bwin афилиейт
Регистрация в програмата на Bwin affiliates

Сега вече имате регистриран акаунт, който изчаква одобрение. Последното ще получите на електронна си поща вписана по време на регистрацията. В писмото ще се съдържа информация за вашия партньорски профил, при положение, че бъдете одобрени.


Правила и условия на афилиейта им

За тези, които искат да партнират на Bwin, е създадено съдържание от няколко много важни правила и условия, които е необходимо да запомнят и спазват. По този начин афилиейтите няма да имат проблем с получаването на своите комисионни или каквито и да е затруднения при боравенето с програмата. Нека ви запознаем с основните и най-важни шест правила:

 • Ако вашият акаунт е неактивен повече от 180 дни, то партньорският ви профил ще бъде закрит автоматично от системата. За активен акаунт се счита, този който не е постигнал минимума за плащане и партньорът не е изисквал натрупаните в него средства;
 • Партньорът трябва да спечели най-малко 50$ във вид на комисионни, за да изиска заплащане чрез един от методите, които букмейкърът предоставя;
 • Процентът на комисионната зависи от броя на активните играчи, които сте поканили в букмейкърския сайт. По-долу ще дадем повече информация относно изчисляването на комисионната и как варира тя в проценти;
 • Логото и брандовете на Bwin не могат да се използват, без разрешението на компанията. Партньорите получават голям набор от одобрени рекламни материали, които могат да използват в своите сайтове, форуми и блогове;
 • Партньорите нямат право да купуват и употребяват домейни с името на бранда на компанията. Ако такива сайтове са налични, то сметката ще бъде закрита.
 • Афилиейтите нямат право да рекламират услуги и продукти на компанията посредством СПАМ по имейл, нерегламентиран трафик от социални мрежи или безразборно използване на чат каналите;


Какви са комисионните?

Процентът на комисионните за партньорите на Bwin се определя спрямо броя на поканените от тях играчи. Колкото повече играчи имате, толкова по-голям ще бъде процента на комисионната. За целта ви предлагаме да погледнете таблицата по-долу, за да се запознаете по-подробно със заплащането, което можете да получите от афилиейт програмата.

Нови играчи за месецаКомисионна %
0 нови играчи15% комисионна
1 до 25 нови играчи25% комисионна
26 до 100 нови играчи30% комисионна
101 до 299 нови играчи32% комисионна
300+ нови играчи35% комисионна

Афилиейт код от Bwin

Bwin не предоставя отделен код за афилиейтите си. Системата автоматично ще генерира уникален код, който се съдържа в рекламните материали, каквито са директните линкове и банерите например. Този код ви позволява да проследите кликовете и импресиите, а също така всяко действие на клиентите. Кодът е вграден и не се налага да го пишете ръчно.

Уникалният код към афилиейт програмата ви позволява да се запознаете с всички действия на новопривлечените играчи. С него партньорът се информира за спечелени или загубени суми, нови регистрации, извършени депозити, активни и неактивни потребители на уебсайта.

Все още нямаме информация по какъв начин можем да рекламираме услугите на Bwin офлайн, защото не виждаме афилиейт код, с който да регистрираме близки и познати. Вероятно, когато българските афилиейти получат достъп до програмата ще се намери решение и на този проблем. За сега обаче единствения начин за реклама за партньори извън България е онлайн.


Мнение за афилиейт сайта

За съжаление афилиейт сайтът на Bwin не поддържа български език. Това може би ще се промени с времето, тъй като букмейкърската компания притежава лиценз в България. Въпреки, че операторът е лицензиран, участието на български партньори е ограничено, като в повечето случаи не им се приемат регистрациите. Това буди учудване, но се надяваме да е временно.

От друга страна афилиейт платформата е добре издържана и предлага подробни данни свързани с привлечени потребители и участието им в различните хазартни игри. Партньорът наблюдава баланса по сметката си, където да следи дали е на плюс или на минус. Редом с това кликовете и импресиите биват отчитани за броени минути, което е едно голямо удобство.

Статистиките за играчите на Bwin са много детайлни. В афилиейт сайта ще получите отчети за представянето на всеки клиент, който сте поканили. С графики и прецизна точност се илюстрира броя на печелившите или губещи клиенти, сумите, които те залагат и много други неща. Това разнообразие от информация може да ви обърка, но пък е полезно за нуждите ви.


Как да рекламираме Bwin през афилиейта?

Презентацията на продуктите и услугите на Bwin е много лесна чрез наличните рекламни инструменти в сайта. За уебмастърите са подготвени статични и динамични изображения, банери и рекламни линкове, които да поставите в сайта си. Всички графики са в удобни размери, така че няма да почувствате затруднения, и да ги сложите на точното място.

bwin affiliate банери и промоции
Банери и други маркетинг материали

Текстовите връзки отвеждат играчите към определени раздели на букмейкърския сайт или към главната му страница, откъдето да направят регистрация. Същото важи в пълна сила и за банерите, с чиято помощ ще придадете по-красива визия на електронната ви платформа. Избирането на подходящ инструмент става с няколко клика на мишката от предвиденото за тази цел меню. Вграждането във вашите сайтове се извършва посредством уникален код.

Линкът или банерът, който бъде натиснат от играч и последният се регистрира и депозира в сайта на Bwin, той автоматично се превръща във ваш клиент, от който печелите комисионни. Това е и главната идея на рекламните инструменти и предложения на афилиейт програмата.


Изплащане на печалбите


Bwin изплащат печалбите на своите афилиейти чрез няколко удобни метода. Трябва да се знае, че изплащането се препраща към друг сайт, а именно secure.affiliates.partycashier.com. Ето ги и всички достъпни методи, чрез които можете да получите натрупаните комисионни:

 • Банков трансфер
 • Директно в игралния акаунт (ако такъв съществува)
 • Плащания с чек
 • Neteller
 • Skrill (Moneybookers)

partycashier bwin affiliates
PartyCashier – сайт за разплащане в Bwin Affiliates

За физическите лица не е задължително да представят документи, за да вземат печалбите си, но фирмите имат възможност да подпишат договор с букмейкъра, и да получават оборотите си посредством представяне на фактура, която може да се пусне по имейл или факс. Паричният минимум, който се изисква за получаване на плащания е петдесет щатски долара.


Мнение за афилиейт поддръжката и обслужването

Лошата новина е, че въпреки лиценза на Bwin в България, все още не сме станали свидетели на качествено обслужване на български афилиейти. Това до голяма степен сваля от оценката ни за партньорската програма, но трябва да се отбележи, че поддръжката за други страни на стария континент е на много високо ниво. Партньорите получават отговори на всички техни въпроси свързани с афилиейт акаунтите, плащането на комисионни, рекламирането и така нататък.

Връзката с поддържащия персонал се извършва чрез телефон и имейл адрес, където да насочите питанията си. С вас ще се свърже афилиейт мениджър, който ще обясни подробно правилата и начините за участие в афилиейт платформата. Да се надяваме, че в най-скоро време българите ще могат да партнират успешно на Bwin привличайки нови клиенти за компанията.


Контакти с афилиейт мениджър

Първият и според нас по-удобен начин за свързване с афилиейт мениджъра на Bwin, е с позвъняване на телефонен номер 00-800-7278-9104, който работи за клиентите всяка седмица от понеделник до петък. На този номер получавате информация за афилиейт програмата.

Другият достъпен начин за връзка с поддръжката и афилиейт мениджъра, е чрез електронната поща. Тук отговорите могат да закъснеят няколко дни, но със сигурност няма да останете пренебрегнати. Имейл адресът, на който може да пишете е affiliates@bwinpartypartners.com.


Финално мнение и оценка за партньорската програма

На този етап не можем да бъдем доволни от партньорската програма на Bwin, защото българите са пренебрегнати поради незнайни причини. Както написахме по-горе в ревюто регистрациите от България не се одобряват, което ни прави лошо впечатление. В допълнение към това трябва да отбележим, че в програмата липсва българския език, а това е още една причина да намалим нашата оценка за нея. Разбира се, има и някои положителни страни, като например начина за определяне на процентите за комисионните и гъвкавата система, която позволява на афилиейтите от Европа да рекламират букмейкърския сайт на компанията.

Заради невъзможността да бъдем партньори на Bwin, на които бе даден лиценз в България, ще дадем оценка 3/10 и смятаме, че тя е напълно заслужена на фона на предложенията за нас. Готови сме да променим оценката, когато успеем да се докоснем до афилиейт програмата, и да работим нормално с нея, препращайки нови регистрации към букмейкъра. На този етап обаче не можем да бъде доволни, понеже липсва всякаква възможност за нормално партньорство.

Регистрация в Bwin Affiliates

0 коментари за “Bwin афилиейт програма

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!