Залози на права колонка (акумулатор) в Bet365

Видяно 246 пъти

Акумулаторните залози са сред най-предпочитаните от играчите. Те представляват залагане на права колонка от няколко селекции в букмейкърските сайтове. В платформата за залагания на Bet365 също можете да залагате чрез права колонка, като на ваше разположение са разнообразни пазари, опции за игра и високи стойности на коефициентите за всички спортове.

Заложете в Bet365


Какво представляват залозите на права колонка?

В случай, че искате да залагате на права колонка, е нужно да направите множествен залог с няколко селекции. За да спечелите, е необходимо да познаете всички мачове от фиша. Правата колонка се състои от залог на поне две спортни събития. Средствата, които ще заложите важат за мачовете в целия фиш. С други думи сборът от коефициентите на вашите селекции се умножава по сумата, която сте заложили, а резултата е вашата евентуална печалба от фиша.


Как да направим акумулаторен залог?

На първо време, трябва да изберете две или повече срещи, за да направите множествен залог на права колонка. Всички ваши селекции ще се отразят в електронния фиш, който се намира в дясната част на вашия екран. Ако вече сте избрали два или повече мача отидете най-долу на фиша и кликнете върху бутона „Множествен залог“.

В полето, което ще се покаже имате различни опции за залог. В нашия случай обаче искаме да заложим на права колонка, като за целта, е нужно да намерим графата „1х“. Ако сте избрали три селекции, то срещу графата „1х“ ще пише „Тройни“, ако сте направили две селекции „Двойни“ и така нататък.

В същата графа ще видите и общия коефициент, на който може да заложите. В свободното поле срещу „1х“ напишете сумата, която искате да заложите и натиснете бутона „Заложи“, който се намира под фиша ви. С това всичко приключва и вие можете да видите направения залог в секцията „Моите залози“ в букмейкърския уебсайт


Какво е интересното около акумулаторните залози?

Bet365 често пуска бонуси за множествени залози, така че ви препоръчваме да разгледате секцията „Промоции“, за да не изпуснете някоя атрактивна оферта. Освен интересни оферти, които изискват да извършите акумулаторни залози, съществуват и някои полезни опции, като например „Промени залог“ и/или „Затвори залог“, с чиято помощ ще постигнете по-добри печалби. Информация за всички функции и нововъведения на Бет365, четете в сайта ни.


В заключение

Залаганията на права колонка са най-разпространени в букмейкърските среди. Те дават възможност на играчите да печелят солидни средства, когато прогнозите им се окажат печеливши. Както се разбира от всичко, което сме написали по-горе, направата на акумулаторни залози в Bet365 е лесна и няма да затрудни дори и новите играчи в системата на букмейкъра. Ако все пак имате нужда от помощ за този тип залози потърсете съдействието на поддръжката, която ще ви даде допълнителна информация и компетентно мнение.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на права колонка (акумулатор) в Bet365

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!