Залози по телефона с Ефбет

Видяно 217 пъти

Искате да поставите залог, но сте напът или се намирате на място с лоша мобилна връзка? Научили сте за някоя гореща среща в последния момент, а нямате достъп до интернет? Не се притеснявайте. С Ефбет тези ситуации вече няма да са пречки пред играта ви. Букмейкърът предоставя на своите клиенти възможността да заложат по телефона. В този текст ще ви разкажем малко повече за тази опция и изискванията към нея.

Към момента Ефбет не приема залози по телефона, но може да посетите сайта им и да се възползвате от останалите атрактивни функции, които ще разнообразят играта ви.

Вход в Efbet


За кои срещи може да направите залог по телефона?

Опцията за залог по телефона в Efbet е достъпна за всички спортове, които се предлагат от букмейкъра. Валидна е за всяка среща и наличните към нея пазари. Важното е обаче да обърнете внимание, че чрез телефонно обаждане може да се включите само в прогнозирането преди началото на избраното от вас събитие. Този метод за поставяне на залог ви дава шанс да правите единствено pre-match предположения, залози в секцията „На живо“ не се приемат по телефона.


Как се поставя залог по телефона в Ефбет?

Бързаме да уточним, че телефонното залагане се предлага единствено за регистрирани потребители, които разполагат с баланс в акаунтите си.

След като сте избрали конкретна селекция и маркет, е необходимо да се обадите на телефон 0700 20 788. От аудио меню трябва да изберете подраздел №3, който е посветен на процедурата по залагане. Щом се свържете с оператор, трябва просто да му обясните, че искате да се възползвате от опцията да поставите прогноза чрез телефонно обаждане. Преди да пристъпи към процедурата по залагане, служителят на Ефбет ще поиска от вас да посочите личните данни, с които сте регистрирани в системата. Вероятно ще трябва да продиктувате ЕГН-то си, номера на личната карта, e-mail адреса си и кода за сигурност. Ако процедурата ви се струва твърде усложнена, замислете се, че това се прави в името на вашата сигурност.

След като от екипа по поддръжката на Efbet се уверят, че разговарят със собственика на профила, остава само да споделите подробностите около залога си. Това са:

  • Вида спорт, който искате да прогнозирате
  • Кой е избраният от вас турнир
  • За коя среща желаете да поставите залог
  • На какъв маркет сте се спрели
  • С колко искате да играете
  • Какъв тип да е залогът – Единичен, Множествен или чрез Система за пълно комбиниране

Съветваме ви да запишете тези данни предварително, за да можете бързо и лесно да ги продиктувате на оператора.
Не се притеснявайте, че поставянето на залога по телефона ще ви принуди да играете на сляпо. Служителят на Ефбет е длъжен да ви информира какви са коефициентите на посочените от вас пазари в момента на обаждането ви. Може да получите още информация за общата стойност на фиша си и за това колко бихте могли да спечелите от залога си. След като затворите, операторът ще изпрати на e-mail адреса ви потвърждение за направения залог.


Условия на Залог по телефона от Ефбет

Ако желаете, може да потърсите повече подробности около опцията за залог по телефона от Efbet, като прочетете условията на сайта или се свържете с екипа на букмейкъра чрез чата на живо. За да ви спестим време, сме подготвили за вас списък с по-важните условия:

  • По телефона се приемат само pre-match залози. Може да ги направите най-късно 15 минути преди началото на избраното от вас събитие.
  • Разговорът с операторите на Ефбет се записва.
  • Ако възникнат разногласия около поставения чрез обаждане залог, решаващ в спора между двете страни ще бъде аудио записът от разговора ви с оператора.
  • Efbet си запазва правото да отказва залози по телефона на определени потребители.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози по телефона с Ефбет

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!