Залози на виртуални спортове в Efbet

Видяно 124 пъти

Виртуалните спортове са сектор за залози, който набира все по-голяма популярност в световен план. В последните години този сегмент печели редица почитатели и в България, а един от първите букмейкъри, който го въведе в портфолиото си, бе Ефбет. В този текст ще разгледаме какви виртуални спортове може да откриете при тази компания.


Какво представляват виртуалните спортове?

секция виртуални спортове в ефбет

Виртуалните спортове са изцяло интерактивни игри, създадени по образец на реалните първенства по света. Различните букмейкъри предлагат виртуални аналози на разнообразни типове спорт. Те се характеризират с редовни и динамични събития с много кратка продължителност, които се организират през няколко минути всеки ден. Предпочитан метод за игра са, защото дават шанс за чести прогнози и много възможности за бърза печалба. В допълнение компаниите се стараят да усъвършенстват услугите си, като предлагат по-разнообразни пазари и по-реалистична графика.

Вход във виртуални спортове


Какво ще откриете в раздел Виртуални спортове в Efbet?

Ефбет е сред пионерите в областта на електронните спортове, като първо въведе към платформата си опцията за прогнози на виртуален футбол. Букмейкърът обаче се стреми постоянно да разширява портфолиото си и в момента виртуалните спортове, които се предлагат на сайта, са повече.

За да стигнете до тях, трябва да отворите сайта и да насочите вниманието си към централната черна лента за навигация. В нея ще откриете раздел „Виртуални“. Щом го маркирате, пред вас ще се появи секцията с всички виртуални спортове, предлагани от Ефбет. Това са Футбол, отделен подраздел за Евро купа, Тенис, Баскетбол, Коне и Кучета.

В лявата част на екрана ще откриете всички реални спортове, на които може да залагате. Както обичайно, вдясно се намира фишът, който автоматично ще отчете, щом направите селекция на някой от виртуалните спортове. Под него букмейкърът е поместил справка за най-любопитните срещи, които предстоят.

В следващите редове ще разгледаме по-отблизо всяка отделна възможност в раздела „Виртуални“ на Efbet.


Виртуален Футбол от Efbet

виртуален футбол в ефбет
Изглед от раздела с виртуален футбол в сайта на Efbet

Виртуалните футболни мачове не Ефбет са с продължителност от 3 минути и стартират 30 секунди след края на предходния сблъсък. Както е при стандартните срещи, играта е разделена в две полувремена. На екрана виждате извадки от по-интересните моменти като атаки и контраатаки, голове, фалове, съдийски картони и удари към вратите на двата отбора.

Може да избирате от пазари като Краен Изход, Хендикап, Под/Над и Точен Резулат.


Виртуален Тенис от Ефбет

Разделът, посветен на виртуалния тенис, е наистина динамичен. Екипът на Ефбет се е постарал да осигури различни и интригуващи опции за игра. Мачовете са разпределени във виртуални турнири. Потребителите могат да проследят развоя им, като наблюдават осминафинали, четвъртфинали, полуфинали и самия финален сблъсък. Всеки мач трае 3 мин. 30 сек., като на екрана се показват само най-горещите моменти от играта. Срещите започват непосредствено една след друга.

Системата ви дава възможност да залагате на маркети, които се предлагат и при истинския тенис. Може да избирате от Краен Изход, Под/Над, Точен Резултат и Нечетно/Четно. Имате възможност да правите и прогнози за крайния победител на турнира, както и кои играчи ще се срещнат в различните етапи.


Виртуална Евро Купа в Efbet

виртуална евро купа в ефбет
Изглед от раздел „Виртуална Евро Купа“ в Efbet

Футболните запалянковци могат да се насладят на още една любопитна възможност, която им представя Ефбет. Букмейкърът е обърнал специално внимание на Европейското първенство по футбол, отреждайки му отделно място сред електронните спортове. Както подсказва името, в този раздел ще откриете симулация на Евро купа, в която ще видите познатите от реалното първенство отбори.

Мачовете продължават по 3,5 минути. Имате възможност да прогнозирате развоя на следващата среща или да изберете някоя от предстоящите по-късно.

Пазарите, които имате на разположение, са Победител в Мача, Първо полувреме, Изход, Хендикап, Под/Над. Заедно с това може да участвате и с дългосрочна прогноза за краен победител в първенството. Другите пазари за развоя на целия турнир са Да се класира на елиминационна фаза, Да завърши 1-ви и 2-ри в групата и Победител в групата.


Виртуален Баскетбол от Ефбет

ефбет секция виртуален баскетбол
Секция „Виртуален баскетбол“ в Ефбет

Виртуалната секция на букмейкъра предлага нещо и за любителите на баскетбола. Ще откриете първенство, чийто етапи се доближават максимално до фазите в реалните турнири. Сблъсъците са с продължителност от 2 минути и 40 секунди, а след всеки от тях системата ви предлага да видите кадри от най-интересните моменти.

Имате шанс да залагате на няколко пазара – Победител, Общо Точки, Печеливша разлика – за краен изход и за полувреме, Хендикап, Първи до Х точки и Общо за отбор.


Виртуални конни надпревари в Efbet

Друга възможност за залози на виртуален спорт са конните надбягвания. В различните надпревари се състезават 8, 10 или 12 участници, като за всеки от тях има отразен коефициент. Преди старта системата ви предоставя шанс да хвърлите едно око на терена, а след началото може да се насладите на много реалистична графика, която ще ви пренесе в света на истинските надбягвания.

Пазарите тук също се доближават максимално до реалните. Може да залагате за Победа или конкретно място на даден участник, за Първи двама или за Първи трима.


Виртуални надбягвания с кучета от Ефбет

виртуални надбягвания в ефбет
Изглед от раздел „Виртуални надбягвания“

Виртуалните надпревари с кучета също заслужават внимание, тъй като не се предлагат от всички букмейкъри. Графиката и тук е доста правдоподобна, а създателите не са пестили вниманието си към детайла. В гонките участват по шест кучета, като преди началото им имате шанс да разгледате коефициентите им. Надбягванията се провеждат през една минута.

Предлагат се традиционните маркети – Победа или конкретно прогнозно място за даден състезател, Първи двама или Първи трима в надпреварата.


Специфики на виртуалните спортове

Вероятно вече сте се убедили, че виртуалните спортове са страхотна възможност да прекарате приятни мигове в сайта на Ефбет. За предпочитане е обаче да имате предвид някои важни особености на този сегмент и да не правите залозите си на сляпо.

  • Игрите се генерират от компютър на случаен принцип. Има случаи, в които името на виртуален отбор съвпада с това на тим от реалния живот. Не се заблуждавайте. Това не означава, че интерактивният еквивалент носи характеристиките на действителния спортен клуб.
  • За подобен тип залози не се предлага Ефбет бонус или поне не и на този етап от развитието на сайта.
  • Виртуалните залози са предпочитани, защото предлагат едновременно високи коефициенти и голяма доза изненада.
  • Често се случва да победят отбори или състезатели, които съвсем не са сочени за фаворити.
  • Случайността при виртуалните спортове дава възможност за големи печалби, но и за непредвидими загуби. Имайте го предвид, когато залагате.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на виртуални спортове в Efbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!