Залози на тенис в Efbet

Мария Костадинова
Видяно 99 пъти

Един от спортовете, на които може да залагате в платформата на Ефбет, е тенисът. Опциите, които букмейкърът предлага, са наистина примамливи. Може да се възползвате от разнообразни пазари и атрактивни коефициенти. Ако се вълнувате от темата, ви предлагаме да прочетете повече за тенис раздела в сайта на букмейкъра.


Как изглежда тенис секцията на Efbet?

тенис секция в ефбет
Изглед от тенис секцията на сайта Ефбет

Нека разгледаме по-отблизо секцията, която Ефбет е посветил на тенис прогнозите. За да стигнете до нея, трябва да заредите сайта и да изберете „Тенис“ от списъка със спортове, който се показва в лявата му част. Пред вас ще се появят предстоящите събития в областта. За улеснение, турнирите, които букмейкърът следи, имат падащи менюта, в които се показват само събитията от конкретното първенство. Системата ви предлага да сортирате периода, за който да ви покаже програмата. От падащо меню в горния десен ъгъл може да изберете да направите справка за следващите 3, 6, 12, 24, 48 или 72 Часа.

След като се спрете на конкретен сблъсък, на който искате да заложите, трябва единствено да маркирате избрания от вас коефициент. В дясната част на сайта ще се появи фишът ви, чрез който може да поставите прогнозата си.

Вход в раздела за тенис


Кои първенства се следят?

Ефбет предлага на своите клиенти възможността да залагат на всички по-важни тенис турнири. Следят се събитията на АТП, УТА, Купа Дейвис, Чалънджър и Фед Къп, както и мачовете, провеждани под шапката на ИТФ. Прогнозират се сингъл сблъсъци и игри по двойки от мъжкия и женски тенис. Възможностите, които букмейкърът дава, са достатъчно, за да задоволят интереса и на най-запалените тенис фенове. Дори в моментите, когато не се провежда турнир от световно значение, ще намерите опции за залог. В портфолиото на Efbet са мачове от първенствата на страни като Мексико, Катар, Египет, Тунис и Тайланд. Със сигурност всеки ще открие по нещо любопитно.


На какви пазари може да заложите?

тенис пазари в ефбет
Раздел с тенис пазари в Efbet

Друг плюс на тенис залозите при Ефбет са разнообразните пазари, които букмейкърът предлага. Разбира се, не всеки мач предлага пълното разнообразие от маркети. Колкото по-интересна е срещата, толкова по-голям избор ще имате.

Сред основните опции са прогноза за Краен резултат, Победител в 1 Сет, Победител в 2 Сет и Брой Геймове. При по-горещите двубои от сериозните турнири ще може да прогнозирате Сет 1 – Точен резултат, Сет 2 – Точен резултат, Сет да завърши 6:0 или 0:6, Да спечели първия сет и Мача и пр.

Може да проверите кои пазари са налични за дадена среща, като отворите подробностите към нея. Това става от иконката „>“, която се намира в края на реда, в който са изписани противниците в мача.


Прогнозирайте тенис на живо в Efbet

Друга чудесна възможност да станете част от света на тениса е, като прогнозирате мачове на живо в платформата на Ефбет. След като веднъж сте навлезли в секция „Тенис“ на сайта, е необходимо само да натиснете бутона „На живо“ от централната лента за навигация. На екрана пред вас ще се покажат актуалните тенис събития, които букмейкърът следи в реално време. Интерактивна схема ще ви информира за случващото се в мача, а под нея ще видите всички предлагани маркети. Обърнете внимание, че коефициентите към тях са динамични и се сменят в хода на играта, според развоя на срещата. Именно това прави тенис залаганията на живо толкова привлекателно забавление. За момента не се предлага специален Ефбет промо код за тенис залозите, но като компенсация букмейкърът предлага преки излъчвания на по-интересните мачове.


Защо да залагате на тенис в Efbet?

Ефбет е чудесно място, където да направите своите тенис прогнози. Букмейкърът следи всички важни събития от света на тениса. В допълнение, за по-нетърпеливите фенове, които жадуват за забавления всеки ден, се предлагат и по-непопулярни събития. Наличните пазари също са достатъчно разнообразни и с атрактивни коефициенти. Допълнителен плюс на сайта е възможността за залози на живо.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на тенис в Efbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!