Залози на тенис в Bet365

Видяно 169 пъти

Любителите на тениса могат да залагат на различни тенис турнири и двубои в Bet365. Потребителите имат голям избор от мачове за мъже и жени, както и отлични коефициенти, с чиято помощ да постигнат страхотни печалби. Достатъчно е да влезете в сайта на букмейкъра, и да изберете раздел тенис от лявото меню, където присъстват всички достъпни спортове. Не бива да се пренебрегват и специалния Bet365 бонус, които е наличне за тенис събитията.

Тенис разделът, е подреден по турнири от всички точки на Европа и света. Играчите решават, дали да залагат на мъжки или женски тенис на корт. Сред най-популярните събития са: Австралия Оупън, Уимбълдън, Откритото първенство на Франция, Откритото първенство на САЩ, Купа Дейвис, Уимбълдън, ITF сериите и така нататък. Освен, че можете да залагате на единични мачове се предлагат и двубои на двойки, които също крият много емоции. Клиентите на Бет365 получават най-различни опции и пазари за залаганията си.

Заложете на тенис в Bet365


Какви пазари се предлагат за тенис мачовете?

Освен, че можете да изберете кой тенисист ще спечели дадения мач, имате още цял куп пазари на разположение. Най-атрактивните предложения са свързани с познаването на залози за сет, хендикап спечелени геймове, тайбрек в мача или първия сет и още много. С избора на различните опции за залози се вдигат и коефициентите, което е добра новина за играчите.

Един от най-играните пазари е свързан с познаването на крайния победител в различните турнири. В този случай коефициентите са доста впечатляващи, тъй като е много трудно да се предвиди кой тенисист ще триумфира на първо място. В случай, че не сте чак толкова добри в тенис прогнозите имате шанс да отгатнете двойката финалисти, като това също ви гарантира добри финансови постъпления. За целта е нужно да гледате и да се интересувате от тенис.

Опциите за залагания на тенис в Bet365 са десетки и това обещава истинска емоция за играчите. Последните имат достъп и до раздел „На живо”, където да следят всички срещи получавайки точна и подробна информация за развоя им. Освен, че ще залагате на любимите си състезатели, ще проследите и техния път към големите купи, титли и наградни фондове.


Тенис залози На Живо

Тенис залозите в секция „На живо” са много добра възможност за играчите, да намерят по-добри коефициенти, и да играят на различни пазари. Най-хубавото е, че мачовете се следят в реално време, като потребителите получават детайлна информация за всяка играна среща.

В раздела На Живо ще откриете всички двубои, които се играят за деня. Коефициентите се променят динамично в развоя на мачовете, така че можете да постигнете добри печалби. Получавате моментална справка за резултатите в различните сетове, както и достъп до пазарите: Да спечели, Да Достигне Равенство, Победител в отделните геймове и други.


Какъв бонус за тенис се предлага в Bet365?

Бонусът за тенис от 50% изисква от клиентите на Бет365 да направят множествен залог, който включва срещи от всички по-известните турнири. За да грабнете бонуса направете две или повече от две селекции на пазари Победител в първи сет, Да спечели срещата или Залог за сет. Тези залози важат за турнирите УТА, АТП, Големият шлем, Купа Дейвис, Хопман Към и Фед Къп. Максималната бонус сума, която може да приберете е в размер на 100.000 Евро.

Правила и условия към бонуса

  • Този бонус е валиден за нетната печалба постигната от множествен залог с две или повече на брой селекции за гореспоменатите турнири. Той изисква да заложите на пазарите: Да спечели мача, Залог за Сет и Победител в първия сет.
  • В случай, че една от селекциите от множествения ви залог се отложи или отмени, ще се сдобиете с бонуса, но с по-нисък процент. Ако например имате 7 познати мача и една отложена среща, то размерът на бонуса ще бъде 25% към спечелените средства.
  • Бонусът към печалбата ви ще бъде добавен в баланса до 24 часа, след изтичането на последната селекция, която сте направили.
  • Бонус офертата не важи, ако сте използвали функцията за затваряне на залога за цял един залог. В този случаи играчите няма да получат допълнителна сума.
  • Офертата не е валидна за залагания комбинации с Lucky 15, Lucky 31 и така нататък.

*пълни правила и условия


В обобщение

Тенис залозите в Бет365 са една добра възможност за феновете на този спорт, да печелят от собствените си прогнози. Динамичните коефициенти, прякото излъчване на мачовете и бонусите са само част от причините да разгледате тенис раздела в уебсайта на букмейкъра.

betenemy

0 коментари за “Залози на тенис в Bet365

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!