Залози на конни надбягвания от Bet365

1
Видяно 215 пъти

Конните надбягвания са сред най-предпочитаните залози в Западна Европа и други точки на света. У нас те не са толкова популярни, но пък ние решихме да запознаем играчите и с този раздел в сайта на Bet365. Ако следите внимателно надпреварите, то нищо чудно да станете техен привърженик, и дори да се включите в атрактивните залагания с високи коефициенти.

Букмейкърът предлага изключително разнообразие от събития с конни надбягвания, както ще се уверите, ако посетите специализирания раздел. Във Великобритания, Австралия и Съединените американски щати, състезанията с коне са на почит, но няма да се учудим и българските играчи да се поинтересуват от това какво се случва по европейските и световни хиподруми. Поради тази причина ще разгледаме и този спорт, който е наличен в Bet365.

Направете залог в Bet365


Какво ще открием в секция Конни надбягвания?

Секцията с конни надбягвания в Бет365, е достъпна от лявото меню на началната страница в уебсайта. Ако кликнете на нея пред вас ще се отворят всички възможности за залагания на надпревари от Великобритания, Ирландия, Австралия, САЩ и други. От отворения прозорец ще получите информация за имената на жокеите, местонахождението на надпреварите и актуалните коефициенти за всеки един участник в спортните състезания с коне.

Сред най-популярните състезания са: Морфетвил, Роузхил, Делта Даунс и други. Много често имената на надпреварите са свързани с градовете, в които те се провеждат. Разбира се, налични са и международни конни надбягвания с участници от различни точки на света. Всички достъпни залози на коне ще намерите в този раздел, и ще можете да залагате в реално време.

Една от опциите, които буди интерес у повечето играчи залагащи на конни спортове, е Антепост залаганията. Това са все още незапочнати надпревари даващи ви шанса да направите предварителни залози. Коефициентите на този тип събития обикновено са високи, но винаги могат да бъдат променени преди старта на надбягваните, поради една или друга причина.


Какви са опциите за залагане на конни надбягвания в Bet365?

И в конните надпревари, както и при останалите спортни събития в платформата за интернет залози на Бет365, можете да залагате на различни пазари, с чиято помощ да спечелите повече финансови средства. Освен за краен победител в дадено състезания, ще можете да залагате чрез Форкаст, където прогнозирате кои жокеи ще финишират на първа и втора позиция.

Другата интересна опция е Трикаст, при която се изисква да познаете първите трима жокеи. Тук коефициентите са още по-високи, така че ако имате наблюдения и се интересувате от конни спортове, то нищо чудно да се сдобиете със солидна печалба, и да останете доволни.

Имате опцията да изберете трима жокеи, които да станат печеливши в едно от надбягванията. Съществуват още пазари като Покрит залог, всички останали да спечелят състезанието и други. Разгледайте внимателно възможностите, за да изберете най-добрата и печеливша сред тях.


Конни надбягвания в секция „На живо“ в Bet365

Конните състезания в секцията „На живо“ са изключително емоционални. Букмейкърът ви позволява да следите всичко, което се случва в надпреварите, и да се запознаете отблизо със ставащото по хиподрумите. Събитията с коне на живо се различават от останалите с по-добри коефициенти, но също така са достъпни и множество опции за залагания на този спорт.

Стойностите на коефициентите могат да се променят с входа на събитията, така че бъдете внимателни, когато залагате. Препоръчваме ви да проследите внимателно срещите, за да разберете кои участници имат най-големи шансове да спечелят даденото състезание. Не на последно място слагаме и възможността да гледате картина от конните надбягвания, но това минава през задължителен депозит от поне 1 лев в игралната ви сметка. По този начин ще гледате видео от най-интересните събития свързани с този страхотен и емоционален спорт.


Предлагат ли се бонуси за конни надбягвания?

В секцията „Промоции“, която може да достъпите посредством падащото меню в профила ви, ще видите всеки актуален Bet365 бонус свързан с конните надбягвания, а и останалите спортни залози и казино предложения. До този момент са активни три бонуса : Bet365 оферта за коефициент, Най-добър коефициент и Състезания. Всички те имат правила и условия, които трябва да спазите, така че ви предлагаме да потърсите повече информация в горепосочената секция, където е написано всичко необходимо за бонусите.


В обобщение

Не знаем дали конните надбягвания будят интерес у вас, но ние бяхме длъжни да споделим тази информация в статията ни. Смятаме, че спортните събития с коне заслужават вниманието на клиентите на Бет365 и заради това вложихме старание да опишем предложенията на британския букмейкър. Надяваме се, четивото да ви е било полезно.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Залози на конни надбягвания от Bet365

  1. bo
    borko
    nai dobrite zalozi