Залози на живо от Bet365

Мария Костадинова
Видяно 133 пъти

Въведение

Една от най-атрактивните възможности за залагания в Bet365, е свързана със залозите на живо. Това е разделът, в който ще видите всички спортни събития, които се играят в реално време и ще можете да залагате на тях. Обикновено, когато говорим за спортове „На живо“ се сещаме, че коефициентите са по-високи, а опциите и пазарите пред потребителите буквално десетки.

Залагайки на живо в сайта на Bet365 ще можете да гледате и картина от някои мачове. Повечето преки предавания са безплатни, но има и такива, които изискват от вас да направите залог от 0,50 ст. или 1.00 лев. Така спортното събитие ще стартира в дадения прозорец веднага.

Заложете в Бет365


На кои спортни събития можем да залагаме На живо?

Бет365 дава възможност на клиентите си да избират от десет спорта, на които могат да залагат в раздел „На живо“. Всички мачове в реално време са отразени със статистики и пълна информация за пазарите, до които имате достъп. Ако в даден мач има наказани и/или изгонени състезатели, то потребителите ще видят кои са те. Отразени са и изпълненията на дузпи и други наказателни уреди, за да може да се ориентирате какво става в двубоите.

Предлагаме ви десетте спорта за залагания на живо и напомняме, че можете да добавите вашите любими спортове в определената за това графа, за да ги следите отблизо.

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • Волейбол
 • Конни надбягвания
 • Снукър
 • Тенис на маса
 • Футзал
 • Хокей на лед
 • Хрътки

Това са най-популярните спортове, които се играят в различните сезони. Клиентите следят техния развой в уебсайта на Бет365 и получават справки за развоя на всяко едно събитие. Коефициентите и пазарите за залагания на живо са на високо ниво, както ще се уверите сами.


Какви пазари са достъпни за Залози на живо?

Играчите имат достъп до всички актуални пазари, когато залагат на живо. Най-често срещаните опции пред потребителите са: двоен шанс, резултат на полувремето, голове в мача, трети гол, брой на ъгловите удари в мача, хендикап и други. Ако познаете например кой ще бъде победител в първото полувреме, то коефициента за дадения отбор или играч ще бъде по-висок. Така със сравнително малък залог от ваша страна, може да спечелите повече пари.


Затвори Залог в раздела На живо

Потребителите могат да използват опцията „Затвори залог“ в раздела на живо. В повечето случаи Кеш аут е наличен за събитията в реално време. Потребителите могат да затворят залаганията си напълно или частично. Постъпвайки така клиентите могат да спечелят повече пари или да загубят по-малко. За живите залози е приложима тази функция, докато не се направят промени на коефициентите или се е случила някаква съществена промяна в мача.


Какво е нашето мнение за раздел „На живо“?

Добре структуриран и организиран разделът за залагания на живо на Bet365 предлага всичко, което може да иска един играч. Започвайки от високите коефициенти, минавайки през разнообразните пазари, и стигайки до интересните опции от сорта на „Затвори залог“ можем да твърдим, че живите залози в букмейкърския сайт са една от най-силните му страни.

Мария Костадинова

Мария Костадинова (Специалист по залози и Автор)

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на живо от Bet365

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!