Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. ⚽ Спортове от бет365 На Живо
 2. 🥅 Как да следим събитията на живо?
 3. 📈 Налични пазари и опции
 4. 🎯 Как се прави залог в реално време?
 5. 💸 bet365 cash out на живо
 6. 📺 Live Stream на мачове
 7. ❓ FAQ
 8. 🌟 Оценка и Рейтинг за bet365 на живо

Една от най-атрактивните възможности за спортни залози Bet365, е свързана със залозите на живо. Това е разделът, в който ще видите всички спортни събития, които се играят в реално време и ще можете да залагате на тях. Обикновено, когато говорим за спортове „На живо“ се сещаме, че коефициентите са по-високи, а опциите и пазарите пред потребителите буквално десетки.

Залагайки на живо в сайта на Bet365, мога да гледам и пряка картина от някои мачове. Повечето преки предавания са безплатни, но има и такива, които изискват да направя залог от 0,50 ст. или 1,00 лев. Така спортното събитие ще стартира в дадения прозорец веднага.


Какви спортни събития са налични при залози в bet365 На Живо?

Бет365 ми дава възможност да избирам от най-различни спортове, на които могат да залагам в раздел „На живо“. Те включват любимия ми футбол, но освен това тенис, баскетбол и други. Всички мачове в реално време са отразени със статистики и пълна информация за пазарите, до които имаме достъп. Ако в даден мач има наказани и/или изгонени състезатели, ние, потребителите ще видям кои са те. Отразени са и изпълненията на дузпи и други наказателни уреди, за да може да се ориентираме какво става в двубоите.

Ето и някои от спортовете, на които аз имам опит с бет365 залози на живо:

 • Футбол
 • Тенис
 • Алпийски ски
 • Бадминтон
 • Баскетбол
 • Водна топка
 • Хокей на лед
 • Снукър
 • Дартс
 • Голф
 • еСпортове
 • Конни надбягвания
 • Крикет
 • Хрътки
 • Волейбол

Това са популярните спортове, които се играят в различни сезони, така че винаги има на какво да обърна внимание. Коефициентите и пазарите за залагания на живо са на високо ниво, както ще се уверите сами.


Как да прегледам мачовете на живо от Бет365?

При достъп до раздел bet365 На Живо, имам опцията за преглед на наличните събития по две направления. Едното е общ преглед на всички мачове, а другото е индивидуален преглед.

залози на живо от bet365
Скрийншотът е актуален към 09:40 ч. на 23 Ноември 2022
 • Общ преглед на мачове на живо – тук имам обстоен поглед върху наличните спортове и текущите събития на живо, като лесно мога да навигирам между тях. Налице са и основните пазари с коефициенти към всеки.
 • Индивидуален преглед на едно събитие – активирам го, след като избера конкретен мач на живо. Тогава виждам статистика от него и всичката нужна информация преди да избера някой измежду наличните маркети. Всички пазари са подредени в категории за по-улеснено навигиране и избор на маркет.

Тук е мястото да отбележа и наличието на опция за добавяне на мачове като „Любими“. Така, те ще се събират в отделна категория със същото име и ще мога лесно да стигна до тях и да следя техните резултати на живо, коефициенти и пазари от Бет365 България.


Какви пазари са достъпни за Залози на живо?

Имам достъп до различни маркети, когато залагам на живо в bet365. Най-често използваните от мен опции на футбол са:

 • двоен шанс
 • резултат на полувремето
 • голове в мача
 • трети гол
 • брой на ъгловите удари в мача
 • хендикап

Разнообразието обаче е доста по-голямо от изброените тук. За водещите мачове от света на футбола имам над 100 различни опции за избор на залог.

При останалите спортове ситуацията също е благоприятна. При тениса на например мога да правя прогноза кой ще спечели следващата точка. При баскетбола имам възможност за залог на брой точки до определена минута или четвърт. Разнообразието е налице при отделните спортове.


Как се прави залог в bet365 на живо?

Поставянето на залози на живо в бет365 не е никак сложна задача, като се извършва по същия начин, както при залозите преди мач. Ето и какви стъпки най-често предприемам аз, за да направя залога:

 1. Отварям раздел бет365 На Живо и преглеждам наличните спортове и събития.
 2. Към всяко активно събитие виждам и bet365 резултати на живо, което ми помага в избора на прогноза.
 3. Отварям всички маркети на избраното събитие и от тях избирам желания пазар.
 4. Той се добавя автоматично към електронния талон. Там се показва всяка селекция с текущия ѝ коефициент.
 5. Отивам в секцията с фиша, въвеждам сума на залог и потвърждавам своята прогноза.

Бих искал да отбележа нещо много важно при залозите в реално време от бет365, което важи и за всеки един друг букмейкър. Често когато залагам на живо на спортни събития коефициентите в талона ми се менят. Това е нормално, тъй като те се променят динамично и зависят от развоя на мачовете. Затова имайте предвид, че трябва да сте една идея по-бързи при залозите на живо. Добра опция е да приемете автоматичната промяна на коефициентите в талона ви, за да избегнете повторното им потвърждаване. Съветвам ви обаче да ги прегледате преди залога.

Към бет365 Мачове на живо


Затвори Залог в раздела На живо

Като потребител на bet365, мога да се възползвам от опцията „Затвори залог“ в раздела на живо. В повечето случаи Кеш аут е наличен за събитията в реално време. Мога да затворя залога си напълно или частично. Имам и опцията да настроя автоматичен кеш аут. Всичко това ми дава пълен контрол над направените залози. Ако обаче има блокиран пазар в конкретен момент или промяна в коефициент, тогава bet365 cash out е временно недостатъпен, докато не се обновят пазарите за селекцията на избраното събитие за залог.


Пряко предаване при bet365 залози на живо

Това е една от основните функции в сайта на бет365 Спорт, която използвам при залозите в реално време. Прякото предаване се предоставя напълно безплатно за всички клиенти на букмейкъра с положителен баланс по сметката си или пък поставен залог в последното денонощие. Когато искам да разбера дали има live stream за дадено събитие, аз просто отварям раздела на живо и към него търся иконката за пряко предаване – „play“. Когато го активирам, в дясната част на сайта виждам картина на живо от мача.

Всичко това ми помага да правя по-коректни прогнози за мачове, докато наблюдавам случващото се в конкретното събитие.


FAQ

Колко често се обновява информацията при bet365 залози на живо?

Информацията се обновява изключително бързо, но имайте предвид, че понякога може да има технически и друг проблем, поради което прогнозата ви да не бъде приета.

За кои спортове се предоставят залози от bet365 на живо?

Бет365 залози в реално време има за футбол, тенис, баскетбол, е-спортове и много други предложения в сайта.

Мога ли да гледам мачове на живо в бет365 и да залагам едновременно?

Да, това е възможно с услугата bet365 пряко предаване, която е активна за избрани събития на живо.


Какво е мнението ми за раздел „На Живо“ от бет365?

Добре структуриран и организиран, разделът за залагания на живо на Bet365 предлага всичко, което може да иска един играч. Започвайки от високите коефициенти, минавайки през разнообразните пазари и стигайки до интересните опции от сорта на „Затвори залог“ и пряко предаване. Спокойно мога да отчета, че залозите на живо от бет365 са една от най-силните черти на оператора. Това е качество на букмейкъра, с което той си е запазил доста лоялни клиенти. Залозите на живо от bet365 са на високо професионално ниво и смятам, че заслужават вниманието на всеки един любител на залаганията онлайн.

Вход в bet365 На Живо

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Bet365 Залози на живо

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!