Залози на футбол в Winbet

Видяно 338 пъти

Букмейкърът е направил страхотна футболна секция, в която можете да давате своите майсторски предвиждания. Тук може и да печелите средства от множеството шампионати и турнири в различни точки на света. Футболните мачове заемат подобаващо място в спортните залози на Winbet. Освен високи коефициенти операторът е предвидил голям брой пазари и интересни опции за игра.

В следващите редове ще разгледаме футболния раздел на Winbet, за да ви дадем пълна информация относно залаганията, функциите, пазарите и всичко, което ви интересува. За щастие на българските потребители мачовете от родното ни първенство също присъстват в уебсайта, така че можете да изпробвате късмета си залагайки на любимите ви отбори.

Посетете WINBET


Къде се намират футболните залози в Winbet?

секция футбол в Winbet
Изглед от раздел „Спорт“, секция „Футбол“ в сайта на Winbet

От главното меню изберете секция „Спорт“, а след това от лявата лента със спортове селектирайте „Футбол“. Под него ще се покажат шампионатите и турнирите от различни държави в Европа и други точки на света. Изберете една от възможностите, за да се отворят предстоящите мачове в центъра на екрана ви. Всички събития са описани с дата, час и коефициенти, така че можете да съставите вашия електронен фиш бързо и елементарно.

Още в началото, когато отворите сайта winbet.bg ще видите пред себе си топ залозите за футболни мачове, както и предстоящите събития на живо. Така ще получите възможност да организирате своите залагания в реално време. Сами ще се уверите, че букмейкърът е дал разнообразни опции за игра, с чиято помощ ще увеличите допълнително коефициентите.


Какви пазари се предлагат за футболни мачове в Уинбет?

пазари за футболни мачове
Преглед на предлаганите пазари за футболни мачове в winbet.bg

По стандарт можете да залагате на знаци 1, Х и 2, които определят дали ще победи домакина, госта, или мача ще завърши при равен резултат. Разбира се, имате достъп до още десетки, та дори стотици пазари представляващи опции за залагане на дадена футболна среща. В следващите редове прочетете кои са най-популярните и предпочитаните от играчите пазари:

 • Двоен шанс;
 • Над/под броя голове;
 • Хендикап;
 • Азиатски хендикап;
 • Точен резултат;
 • Резултат за първо/второ полувреме;
 • Четен/нечетен брой голове;
 • Общ брой голове;
 • Първи голмайстор;
 • Последен голмайстор;
 • Кой ще отбележи първи;
 • …и много други

Отделните пазари позволяват на потребителите да печелят средства дори с по-малък залог. Това е така, защото заради сложността на опциите за игра коефициентите се увеличават допълнително. Колкото по-труден за прогнозиране е даден пазар, толкова по-високи коефициенти ще ви предложи. Разбира се, рискът да загубите също съществува и е реален.


Какви футболни събития ще намерим в Уинбет?

В сайта се намират десетки първенства и турнири, на които можете да заложите. Сред тях са шампионатите в Англия, Италия, Франция, Германия, Испания, Турция, Гърция, Холандия, Бразилия, Аржентина, Чехия, Шотландия, България и други. Естествено не са забравени и големите футболни турнири като Шампионска Лига и Лига Европа. Именно заради голямото разнообразие от футболни събития, сайта на Уинбет е предпочитан от много привърженици.


Футбол на живо от Winbet

футбол на живо в Winbet
Изглед от секцията с футбол на живо

Още един чудесен начин да усетите тръпката от футболните залагания е да обърнете внимание на футболните мачове от раздел „На живо“ в сайта на Уинбет. Тези срещи са характерни с това, че се играят в реално време и вие можете да залагате на тях. Коефициентите се менят динамично, така че трябва да внимавате, когато правите залозите си. Тази промяна на стойностите обаче може да ви донесе и печалба, така че съблюдавайте всички двубои.

И за мачовете на живо важат различни видове пазари. Имате възможност да познаете крайния победител в даден двубои, да прогнозирате как ще завършат първото и второто полувреме поотделно, както и да заложите на точен резултат. Хендикап опцията също е налична, което ви дава още по-добри изгледи за печалби. В това число можем да добавим още поне 10 пазара.

Голяма част от футболните срещи в раздел „На живо“ позволяват прилагането на функцията Кеш аут още известна като Затвори залог. Чрез нея може да минимализирате загубите си или да излезете на печалба. Тази опция е приложима и за други футболни мачове, но най-често се появява в живите излъчвания. Това е още едно добро хрумване на едноименния букмейкър.


Нашето мнение за футбола в Winbet

Ако сте фенове на футболните залози непременно влезте в сайта на Уинбет, за да се забавлявате максимално. Многото първенства и турнирни битки в комбинация със страхотните коефициенти ви позволяват да печелите пари от способностите ви да прогнозирате мачовете в световен мащаб. Ние лично останахме доволни от всички предложения на бранда, така че нямаме повод да отправим критики към него за всичко свързано с футболния раздел.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на футбол в Winbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!