Залози на електронни спортове в Winbet

Мария Костадинова

Електронните спортове превземат сайтовете за онлайн залози, тъй като към тях има голям потребителски интерес. Те представляват компютърни игри, на които играят отбори или индивидуални състезатели. Winbet също са обърнали внимание на така наречените ESPORTS като са предоставили възможност да залагате на тях в едноименния букмейкърски сайт.

Почитателите на залаганията могат да прогнозират кой отбор или играч ще спечели битката в игрите, а правилната прогноза носи печалба в зависимост от коефициента даден за участниците. Но нека надникнем по-дълбоко в кухнята на електронните спортове, за да разберем какво представляват те и защо са толкова предпочитани по света и у нас.

Посетете WINBET


Къде се намират електронните спортове в Winbet?

електронни спортове в сайта на уинбет
Изглед от секцията с електронни спортове

Електроните залози можете да намерите в секция „Спорт”, която се намира на главната страница. В лявото меню трябва да изберете раздела „Е-Спортове”, като под него ще се покажат игрите, на които може да залагате, както и участниците в различните турнири и състезания. Ако изберете даден турнир, то в центъра на екрана ще се покажат всички участници в него, точния час на започването и коефициентите към всеки двубой.

Това, което може би ще ви направи впечатление е, че можете да избирате между два знака за прогнозиране на крайния изход на съревнованията. Клиентите на Уинбет могат да изберат знаците 1 и 2, като равен резултат не е сред възможностите. Срещу всеки сблъсък е добавен и бутон за статистика, където ще разгледате как се представят отделните играчи, кои са техните бъдещи сблъсъци и още полезна информация, която ще помогне на вашите залагания.


Списък с предлагани електронни спортове

Winbet са сложили едни от най-популярните компютърни игри, за които се организират множество мачове и цели турнири. Списъкът с Е-спортове не е кой знае колко голям, но все пак ви предлага солидни възможности за печалба. Имайте предвид, че този вид залози се радва на високи стойности на коефициентите, което е добра за вас. Потребителите могат да залагат на различни по жанр игри, сред които са стратегии, екшъни, фентъзи и така нататък.

А ето и на какви игри можете да залагате в уебсайта на букмейкъра Уинбет:

  • Counter-Strike;
  • League of Legends;
  • Dota;
  • Dota2;
  • Starcraft;

Сред най-известните събития са индивидуалната лига StarLadder I-Legue, GESC E-Series Jakarta 2018, ЛПП – Пролетен сезон, GSL Season 1 Code S и много други, които ще видите в раздела за електронни спортове. Най-хубавото е, че тези състезания се провеждат всеки сезон, което ви позволява да залагате, когато поискате, без значение дали е пролет, лято, есен или зима.


Какво е нашето мнение за електронните спортове в Уинбет?

Електронните спортове определено заслужават вниманието ни. Провеждат се мащабни турнири с огромни наградни фондове, което показва сериозността на този вид надпревари. Идеята на Winbet да постави eSports сред възможните варианти за залагания е повече от добра и ние я адмирираме. Сега ви оставяме да се забавлявате със страхотните игри и се надяваме, че ще ви бъде интересно да залагате на иновативните електронни спортове.

Автор
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Залози на електронни спортове в Winbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!