Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. Winbet eSports - къде да ги намеря?
 2. Видове залози на еСпортове в Уинбет
 3. Winbet оферта за eSports
 4. Положителни страни
 5. Въпроси и отговори (FAQs)
 6. Заключение и рейтинг за Winbet eSports

Електронните спортове превземат сайтовете за онлайн залози, тъй като към тях има голям потребителски интерес. Не малко са и онлайн букмейкърите за електронни спортове, които се стремят да осигурят пълен списък на всички възможни дисциплини. Самите електонни спортове представляват компютърни игри, на които играят отбори или индивидуални състезатели. От Winbet също са обърнали внимание на така наречените eSports като са предоставили възможност да залагате на тях в едноименния букмейкърски сайт. Почитателите на залаганията могат да прогнозират кой отбор или играч ще спечели битката в игрите, а правилната прогноза носи печалба в зависимост от коефициента даден за участниците. Но нека надникнем по-дълбоко в ‘кухнята на електронните спортове’, за да разберем какво представляват те и защо са толкова предпочитани по света и у нас.

Посетете Winbet


Къде се намират електронните спортове в Winbet?

електронни спортове в сайта на уинбет
Изглед от секцията с електронни спортове

Електроните залози можете да намерите в секция „Спорт”, която се намира на главната страница. В лявото меню трябва да изберете раздела „Е-Спортове”, като под него ще се покажат игрите, на които може да залагате, както и участниците в различните турнири и състезания. Ако изберете даден турнир, то в центъра на екрана ще се покажат всички участници в него, точния час на започването и коефициентите към всеки двубой.

Това, което може би ще ви направи впечатление е, че можете да избирате между два знака за прогнозиране на крайния изход на съревнованията. Клиентите на Уинбет могат да изберат знаците 1 и 2, като равен резултат не е сред възможностите. Срещу всеки сблъсък е добавен и бутон за статистика, където ще разгледате как се представят отделните играчи, кои са техните бъдещи сблъсъци и още полезна информация, която ще помогне на вашите залагания.


Списък с предлагани електронни спортове

Winbet са сложили едни от най-популярните компютърни игри, за които се организират множество мачове и цели турнири. Списъкът с Е-спортове не е кой знае колко голям, но все пак ви предлага солидни възможности за печалба. Имайте предвид, че този вид залози се радва на високи стойности на коефициентите, което е добре за вас. Потребителите могат да залагат на различни по жанр игри, сред които са стратегии, екшъни, фентъзи и така нататък.

А ето и на какви игри можете да залагате в уебсайта на букмейкъра Уинбет:

 • Counter-Strike
 • King of Glory
 • League of Legends
 • Dota
 • Dota2
 • Starcraft
 • Starcraft2
 • Rainbow Six

Сред най-известните събития са индивидуалната лига StarLadder I-Legue, GESC E-Series Jakarta 2018, ЛПП – Пролетен сезон, GSL Season 1 Code S и много други, които ще видите в раздела за електронни спортове. Най-хубавото е, че тези състезания се провеждат всеки сезон, което ви позволява да залагате, когато поискате, без значение дали е пролет, лято, есен или зима.


Мога ли да взема Winbet стартов бонус и важи ли за електронните спортове?

Изчитайки подробно правилата и условията на офертата за нови клиенти, ще откриете, че тя се отнася за всички дисциплини, намиращи се в спортната секция на букмейкъра. В това число слизат и еСпортовете, а щом не е изрично споменато, че се изключват, това означава, че този тип оферта може да бъде използван и за тях.


Какви са предимствата на електронните спортове в Уинбет?

Ето и какви са най-силните страни на еСпортовете в сайта winbet.bg:

Положителни страни:
 • Високи ставки
 • Голям брой популярни спортове
 • Различни пазари
 • Предлагат се eSports залози на живо

Често задавани въпроси

Мога ли да получа бонус от залози на eSports в Winbet?

За момента не е възможно да вземете специална оферта за електронни спортове в Уинбет. Винаги обаче можете да проверите актуалното ни Winbet бонус код ревю, в което имаме информация за наличните оферти на букмейкъра. В случай, че бъде добаена промоция за eSports, бъдете сигурни, че това ще бъде отразено.

Мога ли да правя залози на електронни спортове в Winbet mobile?

Да, без никакъв проблем. Имайте предвид, че функциите и опциите налични в мобилната версия на Winbet с нищо не се различават от тези, които са активни в десктоп варианта.

Каква е причината да не виждам никакви турнири?

Всъщност такъв случай едва ли ще бъде често срещан. В повечето пъти букмейкърът има винаги активни срещи. Ето защо ви съветваме да проверите какво е състоянието на интернет връзката ви. Най-вероятно проблемът идва именно оттам.

Има ли някакви специфики в методите за депозит и теглене, които трябва да взема предвид?

Не, няма. Всички опции за плащане, които са активни в сайта са на ваше разположение. При залозите на електронни спортове няма никакви ограничения в изобра на разплащателен метод.

Нужно ли е да имам акаунт в Уинбет, ако искам да поставя залог на eSport?

Да, ще ви е необходим. Ако все още нямате такъв, можете да посетите нашето ръководство за регистрация в Уинбет, където обясняваме стъпка по стъпка как това да се случи.


Какво е нашето мнение за електронните спортове в Уинбет?

Електронните спортове определено заслужават вниманието ни. Провеждат се мащабни турнири с огромни наградни фондове, което показва сериозността на този вид надпревари. Идеята на Winbet да постави eSports сред възможните варианти за залагания е повече от добра и ние я адмирираме. Сега ви оставяме да се забавлявате със страхотните игри и се надяваме, че ще ви бъде интересно да залагате на иновативните електронни спортове.

Вход в Уинбет

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Залози на електронни спортове в Winbet

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!