Видове залози на баскетбол от Winbet

Видяно 153 пъти

Баскетболът е един от най-популярните спортове в световен мащаб, което предизвиква интерес и у почитателите на спортните залози. Букмейкърът Winbet предлагат в сайта си възможност да залагате на баскетбол от различни точки на света и на най-известните първенства и турнири. В следващите редове ще разгледаме баскетболната секция в букмейкърския сайт, за да ви информираме за всички опции за залагания и интересни предложения от едноименния бранд.

Заложете на Баскетбол в WINBET


Къде да открием секцията Баскетбол в Winbet?

баскетболен раздел в уинбет
Изглед от раздел „Баскетбол“ в сайта на Winbet

Баскетболният раздел ще намерите, след като изберете секцията „Баскетбол“ от меню „Спорт“ на главната страница в сайта на Уинбет. Когато кликнете върху раздела под него ще се появят всички първенства и турнири, на които можете да залагате. Селектирайте международен баскетбол или изберете дадена държава, за да се покажат предстоящите сблъсъци в центъра на екрана. Потребителите ще могат да видят коефициенти и статистика за отборите.

В падащото меню, където са изписани страните, в които има баскетболни мачове е отбелязан и броя на двубоите. По този начин винаги ще знаете на колко срещи можете да залагате. В същото меню се намира и опцията „Краен победител“, която ви позволява да прогнозирате кой ще стане шампион на дадена държава. Тук стойностите на коефициентите са по-високи.


Какви баскетболни мачове ще намерите в Winbet?

Букмейкърът ви дава възможност да залагате на над 20 баскетболни шампионата от Европа и света. В списъка с държавите, които присъстват в сайта се намират: САЩ, Испания, Италия, Австрия, Англия, Китай, Аржентина, Бразилия и много други. Клиентите решават дали да залагат на отборите от NBA, EUR Liga ABA, Euro VTB United League или на някои от останалите баскетболни първенства в световен мащаб. Най-хубавото е, че Уинбет не е пропуснал нито един от големите шампионати, така че се чувствайте добре дошли, за да залагате в уебсайта.

С натискането върху една от възможните държави в центъра на монитора или дисплея на мобилното ви устройство ще се появят предстоящите баскетболни срещи с точен час и дата. Редом с това ще видите коефициентите, които са предвидени за тези мачове, което ви позволява да изготвите вашите виртуални фишове на по-ранен етап, и да реализирате залаганията си.


Актуални пазари и опции за баскетболните залози

баскетболни опции в уинбет
Налични пазари и опции за баскетболни залози в сайта на Уинбет

Редом до стандартната опция за залог, в която познавате победителя в даден мач, можете да изберете някои от множеството атрактивни пазари, с чиято помощ ще увеличите коефициентите и съответно ще можете да спечелите повече пари. Сред най-известните пазари са:

  • Над/под отбелязани точки
  • хендикап
  • край на първо полувреме
  • ще има ли продължение на двубоя
  • първо полувреме/краен резултат
  • четен/нечетен брой точки и много други

Всичките пазари са изписани под избраната от вас баскетболна среща в уебсайта.

С избирането на даден пазар можете да повишите шанса си за печалба. Обикновено коефициентите се определят от сложността на опцията за игра, а колкото по-трудна е вашата прогноза, толкова по-големи са стойностите на коефициентите и възможността да се сдобиете със солидна печалба. Разбира се, преди да селектирате пазар, разгледайте предложенията.


Баскетбол на живо в сайта от Winbet

баскетбол на живо в winbet
Изглед от секцията за баскетбол на живо в Winbet

За да бъде пълно удоволствието на играчите, които залагат на баскетбол, последният се предлага и в раздел „На живо“, който ще откриете в главното меню на сайта на Уинбет. От лявото меню с всички възможни спортове натиснете върху „Баскетбол“, а под него ще видите кои са двубоите, които се играят на живо. Залаганията в реално време се отличават от другите с динамично променящи се коефициенти и тръпката да залагаш по време на мачовете.

Разбира се, баскетболните срещи на живо позволяват повече от една опция за игра. Достъпните пазари са: 1Х2, хендикап, Над/под отбелязани кошове, Мачбет+ и други. В центъра на екрана се появява мача, на който сте заложили, като може да следите цялата му развръзка. Потребителите ще научат не само резултата и коефициентите, но и друга полезна информация.


Нашето мнение за баскетболния раздел

Общо взето можем да похвалим баскетболния раздел в сайта на букмейкъра, тъй като той предоставя всякакви възможности за залагане на клиентите. Освен, че присъстват най-известните първенства и турнири от различни точки на света, можете да се насладите на отлични коефициенти, чрез които да печелите средства дори с по-малко вложение. Но нека ви оставим сами да вкусите от баскетболна емоция в сайта, и да се радвате на своите печалби.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Видове залози на баскетбол от Winbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!