Залози на баскетбол в Bet365

Видяно 162 пъти

Ако искате да залагате на баскетбол в интернет, то едно от най-добрите места е Бет365. Това не е случайно твърдение, тъй като букмейкъра предлага страхотни възможности за печалби от този спорт, както ще се уверите, ако посетите едноименния уебсайт за хазартни игри. На ваше разположение са супер коефициенти, множество пазари и атрактивни стимулиращи бонуси.

За да откриете баскетболната секция, е нужно да посетите сайта на Bet365 и лявото меню да кликнете на раздела за баскет. Там ще откриете линк към раздел „Баскетбол”, на който трябва да кликнете. Пред вас ще се покажат всички интересни баскетболни първенства и турнири, за да направите своите залози. Играчите решават дали да заложат на определен мач или за победител на дадено първенство / турнир. Изборът е изцяло ваш, а опциите за залагане десетки.

Заложете на баскетбол в Bet365


Какви баскетболни турнири и шампионати са налични?

В раздел баскетбол се намират най-големите първенства в Европа и света. Клиентите на Bet365 могат да заложат на шампионатите в Австралия, Франция, Германия, Испания, Италия, Литва, Гърция и Турция, а също така и на NBA, VTB лига, Евро купа, Евролига, Аржентинска лига и т.н. За всеки един турнир имате възможност да залагате на индивидуални срещи или пък да се опитате да познаете, кой ще излезе краен победител, класиране в топ 4 и финалист в турнир.

Букмейкърът не е пропуснал нито едно интересно баскетболно събитие в Европа и останалия свят. Някои от мачовете можете да следите в секцията На живо, където се предложени и по-добри коефициенти. Залагайки в реално време ще получите пълна информация за направените от вас селекции и развоя отделните части в играта. Не са изпуснати дори и дребните детайли.


Баскетбол На Живо в Бет365

За да станат залаганията на баскетбол още по-атрактивни се предлагат и събития на живо, на които можете да залагате в реално време. Обикновено тези срещи са с по-високи коефициенти, а играчите могат да следят всичко, което се случва в даден мач. Разбира се, и тук важи функцията Кеш аут, с която можете да затворите частично или напълно залозите си.

Избирайки един или повече мачове в секцията „На живо” ще проследявате, как протичат срещите и как се менят коефициентите. На ваше разположение ще бъдат опциите, да познаете какъв ще бъде края на първото полувреме, втората четвърт, печелившата разлика и други подобни. Тези пазари обикновено идват, с по-големи коефициенти за вашите залагания.


До какви пазари имаме достъп, когато залагаме на баскетбол в Бет365?

Едно от най-атрактивните неща в баскетболната секция са именно различните пазари. Вече споменахме, че можете да заложите на това кой отбор ще спечели дадено първенство и турнир или кои ще са първите четири в класирането. С това обаче опциите за играчите не се изчерпват и са предвидени още начини, с чиято помощ ще играете за по-високи коефициенти.

Всеки играч може да залага на различните полувремена и части в срещите. Добавена е и опцията хендикап за по-опитните потребители. Отделно от това ви се дава шанса да познаете печелившата разлика, първи до 20 точки, общо в мача четно/нечетно и още куп екстри.

Сред най-известните пазари за залагания са кой ще спечели първенството на NBA или кой ще победи в конференцията. Заедно с тези опции можете да прогнозирате кой играч ще стане новобранец на годината, а също и кой ще спечели дивизията. Общо взето притежавате десетки страхотни възможности за баскетболни залози, от които да се възползвате при желание.


Какви бонуси за баскетбол се предлагат в Бет365?

Bet365 предлага специален бонус Евро Баскет, който ви позволява да спечелите до 50% при направа на множествени залози включващи срещите от най-популярните шампионати на стария континент. Офертата е валидна за печалбите от множествени залози преди започването на мачовете с две или по-голям брой селекции на първенствата Евро Купа, Евролига, Лига Испания, Италия и Германия. За да се възползвате от бонуса се необходимо да залагате на пазарите Общо в мача с две възможности и хендикап с две възможности.

Максималната бонус сума, която може да усвоите е 100.000 Евро. Офертата няма да е валидна, когато затворите напълно залога си. Ако направите частичен кеш аут, бонус сумата ще се изчисли спрямо останалия активен залог. По този начин ще разберете, какво печелите.

Правила и условия

  • Този бонус е приложим за нетната печалба от множествените залози с две или по-голям брой селекции на пазарите Общо в мача с две възможности и Хендикап с две възможности. Офертата важи за първенствата в Италия, Германия, Испания, а също и за Евро Купа и Евролига;
  • В случай, че една от селекциите бъде отменена или отложена, бонусът все още е активен, но процента му ще падне спрямо направените селекции. С други думи ако имате 6 печеливши селекции и една отменена, ще получите бонус от 25%;
  • За добавяне на бонус сумата е нужно всички селекции от множествените залози да бъдат печеливши. Максималните средства, които може да получите са в размер на 100.000 Евро или техния еквивалент в друга валута;
  • Бонусът няма да бъде добавен към вашия баланс, ако сте използвали пълно затваряне на даден залог. В този случаи допълнителната сума не се полага на играча.

Посетете Bet365

*пълни правила и условия


Нашето мнение за баскетболните залози от Бет365

Ние мислим, че баскетболния раздел на Бет365 е направен по перфектен начин. Играчите могат да се чувстват уютно, когато залагат за крайния изход на мачовете или използват някоя от десетките опции, чрез които коефициентите се увеличават. Като цяло букмейкърът се е постарал да направи баскетбола още по-вълнуваща игра чрез специалните начини за залози.

betenemy

0 коментари за “Залози на баскетбол в Bet365

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!