Залози на акумулатор в Уинбет

Видяно 114 пъти

Всеки букмейкърски сайт за онлайн залози предоставя на потребителите възможност да залагат на множество събития по едно и също време. Това са така наречените залози тип акумулатори или още познати под името права колонка. Сайтът на Уинбет ви позволява да залагате на няколко мача в един фиш, като по този начин ще повишите общия коефициент. Последният се смята по заложената от вас сума, а сбора е печалбата ви. Колкото по-големи са коефициентите и заложената сума, толкова по-големи печалби ще можете да грабнете от спортните събития.

Посетете WINBET


Какво трябва да знаем за залозите тип акумулатори?

Изборът на две или повече спортни събития в един виртуален фиш се води за залог от типа акумулатор или права колонка. И двата термина са верни, така че използвайте този, който пожелаете. Акумулаторите се правят на събития от спортния раздел, като имате право да комбинирате селекции от различни спортове. Общото наименование на залозите в права колонка е множествени залози, които могат да се използват и в определена система.


Как да заложим на права колонка в Winbet?

За да залагате на спорт в сайта на Winbet е нужно да влезете със своето потребителско име и парола. Разбира се, залаганията се извършват посредством направа на депозит от ваша страна. От този момент нататък ви остава да набележите няколко спортни събития, за да съставите множествен залог. Сега вече ще ви покажем как да формирате права колонка в уебсайта.

секция обикновен в Winbet
Изглед от виртуалния фиш и секция „Обикновен“ в сайта на Уинбет

Виртуалният фиш, който съдържа реализираните от вас селекции се намира в дясната част на екрана ви. Той се дели на две секции „Обикновен“ или „Система“. В първия случай, след като заложите на повече от две събития ще видите опцията „Акумулатор“, върху която трябва да кликнете (виж снимката горе). По този начин съставяте фиш с права колонка. Срещу всеки мач се изписват коефициентите и пазарите, които сте избрали. Пресметнете коефициентите като ги умножите и сбора умножете по залога, който искате да направите. В графа залог укажете колко пари ще поставите на направените от вас селекции и натиснете зеления бутон „Заложи“.

секция система в Уинбет
Преглед на секция „Система“ във виртуалния фиш на WInbet

В случай, че сте селектирали секцията „Система“ и искате да заложите на права колонка, то изберете няколко селекции, кликнете на секцията система и впишете стойността на залога, който искате да направите срещу графата n-кратен, както в нашия случай от снимката 4-кратен. По този начин ще реализирате залог от тип акумулатор, а всичко останало е да натиснете бутона „Заложи“. Букмейкърът ще приеме вашия залог веднага, без никакви затруднения.

В графата Макс. Пот. Печалби ще видите изчисление на сумата, която може да спечелите, ако познаете крайния изход на събитията, на които сте заложили или съответния пазар. По този начин ще се информирате за максималната възможна печалба на селектираните коефициенти.


Залог тип акумулатор в секция „На живо“ – как се поставя?

Няма никаква разлика при поставянето на права колонка за предстоящи спортни събития или за такива, които се излъчват в реално време. Поставете залог от типа акумулатор, както сме ви инструктирали по-горе в статията и всичко ще бъде наред. Единственото, което трябва да знаете е, че при събитията в секция „На живо“, коефициентите се променят динамично и в реално време.

Често букмейкърът ще ви подканя да потвърдите залозите си, а ако не искате това да се случва постоянно просто сложете отметка, че сте съгласния с промяната на коефициентите. Постъпвайки така няма да се налага да потвърждавате залога си постоянно.


В заключение

Акумулаторите са сред най-предпочитаните залози от клиентите, защото им носят щедри печалби. Правата колонка е популярна още от времето на наземните пунктове за залагания и хартиените фишове. Днес тя присъства и в букмейкърския сайт на Уинбет, така че ако искате да залагате по този начин, то чувствайте се добре дошли да го направите в онлайн платформата.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на акумулатор в Уинбет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!