Залози на акумулатор в Betfair

Видяно 104 пъти

Акумулаторните залози, познати още като права колонка, са един от най-предпочитаните методи за игра. Те са популярни както сред новаците в спортните прогнози, така и при по-напредналите потребители. В този текст ще ви покажем как да поставите акумулатор в сайта на Бетфеър.

Посетете Betfair


Какво представлява акумулаторът?

същност на Betfair акумулатора По същество акумулаторният залог представлява комбинирана прогноза от различни селекции. В нея вие обвързвате две или повече предположения, като на практика се обзалагате с букмейкъра, че всяко от тях ще се сбъдне. Независимо колко събития сте добавили, на тях се гледа като на един залог. Една е и сумата, която поставяте като инвестиция. Ще имате печалба, единствено ако всичките ви прогнози се сбъднат. Дори само една от срещите да не излезе, парите ви отиват при букмейкъра.

Въпреки съществуващите рискове, акумулаторните залози са предпочитан начин за игра, защото са шанс да приберете сериозна сума срещу скромни инвестиции. Това се получава, тъй като коефициентът на залога ви се изчислява, като се умножат коефициентите на всяка отделна селекция, която сте добавили в акумулатора.


Как да заложите с акумулатор в Бетфеър?

Започваме с уточнението, че Бетфеър ви дава право на игра с права колонка само в секция „Спорт“.
Няма да ви е трудно да поставите своя акумулатор. Необходимо е да си харесате конкретните селекции, да изберете точните пазари и да маркирате коефициентите на своите предположения. Всичко това се случва по същия начин, по който би станало, ако поставяхте сингъли. След като прогнозите ви са вече нанесени във фиша, обърнете внимание на долния му край.

edge комбинация в Betfair
Преглед на Edge комбинация в сайта на Betfair

За да се ориентирате с коя от тези опции ще поставите права колонка, запомнете следното просто правило: Винаги търсете реда, в който е оказан множител 1 (х1). Ако играете с три селекции, на правилния метод ще пише „тройки“, ако играете с четири – както е в случая – ще е изписано „четворки“ и пр. Добрата новина е, че при Бетфеър имате и друг ориентир – ако сте на правилния ред, системата ще ви предложи да приложите офертата ACCA EDGE Тя ви дава право да намалите рисковете от акумулаторните залози. В замяна на това вие жертвате част от възможната си печалба.

След като прецените дали да се възползвате от предложението, остава само да укажете сумата, с която искате да играете и да потвърдите залога си.


Какви пазари могат да се комбинират?

Бетфеър не е въвел ограничения по отношение на селекциите, които могат да бъдат поставени в права колонка. Без проблем може да играете едновременно за футбол, тенис и крикет, например. С множествените си залози участвате и в промоции като betfair застраховка на залога, която се активира при определени условия, които са изпълнени за вашия залог.

Трябва обаче да имате предвид, че в акумулатора не може да поставяте пазари, които са свързани помежду си. Това означава, че нямате право да комбинирате предположенията, че Челси ще победи Арсенал и че Челси ще отбележат първи гол в мача си срещу Арсенал.


Футболен Акумулатор

футболен акумулатор в BetfairЩом говорим за залози на права колонка, няма как да не споменем една от най-любопитните опции, които Бетфеър предлага. Става въпрос за така наречения „Футболен Акумулатор“. Ще го достигнете, щом отворите раздел „Футбол“.

Той ви дава възможност да заложите на селекции, генерирани на случаен принцип от системата. Със зареждането на страницата получавате автоматично комбинация от четири предположения. Можете да премахнете някое от тях, да го смените или да добавите нови.

Ако пък не сте доволни от избора на платформата, може просто да натиснете бутона „Завърти селекциите“ и тя ще ви изкара нови срещи.

Може да филтрирате търсенето според коефициента на селекциите. Това става от плъзгача в горната част на акумулатора. По този начин ще зададете тавана на риска, който сте готови да поемете.

Ако акумулаторът генерира мачове, които ви се струват възможни и сте готови да заложите на тях, трябва просто да натиснете „Добави към фиша“. След това процедурата е идентична с тази, която вече описахме.


Защо Betfair е точното място за акумулатори?

Бетфеър предлагат наистина много изгодни условия за играчите, които обичат да залагат в права колонка. Първото предимство е, че компанията има опцията Cash Out за акумулаторите. Вероятно повечето от вас знаят, че именно този букмейкър е автор на функцията за преждевременно оттегляне на залозите. Допълнително удобство е, че на всеки фиш ще видите указано дали тя е достъпна за направеното от вас предположение.

Вторият неоспорим плюс е възможността да застраховате акумулатора си и да получите парите си обратно, в случай, че една от селекциите ви не излезе.

Няма как да не споменем и Футболния Акумулатор сред предимствата на Бетфеър. Той е вълнуващ начин да разнообразите играта си и ви дава шанс, дори без никакви спортни познания, да изпробвате късмета си.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на акумулатор в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!