Как да зададем лимит на депозит в Bwin?

Видяно 117 пъти

Б-уин е реномиран букмейкър, който има лиценз от Държавната комисия по хазарта. Компанията развива отговорна политика към своите играчи. Ето защо не е чудно, че платформата се стреми да предложи сигурна среда на клиентите си. Част от това е опцията да въведете лимит на депозитите си към сайта. В следващите редове ще ви покажем как може да го заложите.

Поставете лимит на депозита


Лимит на депозитите си в Bwin

Задаване лимит на депозит в Bwin
Поставяне лимити на депозираната сума

Няма да изпитате трудности, ако решите да зададете лимит на своите депозити в Bwin. За целта е нужно да влезете в профила си и да отворите менюто „Моята сметка“. То се намира в най-горната лента за навигация в сайта. След като вече сте там, превъртете с мишката до дъното на страницата. В лявата ѝ част ще забележите секция „Разширени Настройки“, която трябва да отворите. В нея ще се появи функцията „Лимит на депозит“.

Платформата ще ви предостави възможността да въведете три типа ограничения:

  • Дневен Лимит – Максималната сума, която системата на Bwin ще ви позволи да депозирате в рамките на 24 часа.
  • Седмичен Лимит – Максимумът, с който ще може да захраните профила си за седмица.
  • Месечен Лимит – Таванът на средствата, които системата ще ви позволи да депозирате за един календарен месец.

След като решите на кой тип да се спрете, остава единствено да въведете съответната сума и да натиснете бутона „Потвърди“. Промените влизат в сила незабавно. Добре е да знаете, че ако искате да понижите сумите на ограниченията си, това ще се отчете в платформата незабавно. Ако обаче искате да вдигнете горните граници, ще се наложи да изчакате 24 часа. Тези мерки се вземат с цел да се предотврати възможното пристрастяване към играта.


За кого са полезни лимитите?

Всеки редовен играч ще ви каже, че въвеждането на лимити по депозитите е полезна практика, която може да ви спести редица неприятности. Ако залагате често, няма да е зле да се застраховате, като се възползвате от тези ограничения. По този начин ще сте сигурни, че няма да предприемете необмислени действия, само защото сте под влияние на адреналина от играта. Помислете добре каква сума сте готови да заделяте за хобито си и разпределете парите на дневна, седмична или месечна база. Така ще се погрижите не само за своята собствена сигурност, но и за хората около вас.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Как да зададем лимит на депозит в Bwin?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!