bet365 новини

Възстановяване на забравена парола и потребителско име в Bet365

Не един или двама клиенти на Бет365 са изпитвали затруднения със забравена парола или потребителско име за вход в сайта. Обикновено в такива случаи много хора се отказват въобще да използват системата, което не е правилно, защото съществува бърз и лесен начин за възстановяване на загубените или забравени данни. В следващите редове ще дадем решение на проблемите ви , така че да продължите да използвате продуктите и услугите на букмейкъра.


Възстановете паролата си

  1. Първото нещо, което трябва да направите, за да възвърнете потребителско име и/или парола, е да кликнете на линка „Забравен Логин”, който се намира в горната дясна част на вашия екран. По този начин ще отворите помощната форма за връщане на данните.
  2. В нея присъстват четири менюта, които е нужно да попълните внимателно (виж снимката по-долу). Попълвайки формата ще дадете заявка за възстановяване на паролата или потребителското име, като последните ще ви бъдат изпратени на имейла.
  3. Във формата съществуват полетата: потребителско име, имейл адрес, четирицифрен код за сигурност и дата на раждане. Последните три полета са задължителни, така че ако не помните кода за сигурност, ще се наложите да се свържете с поддръжката.
  4. След като попълните полетата остава да натиснете бутона „Продължи”, за да получите имейл с вашите липсващи данни от системата. Това е всичко необходимо за възвръщане на потребителско име и парола в платформата за залози на Бет365.

Какво представлява четирицифреният код за сигурност?

Четирицифреният код за сигурност се въвежда в сайта още при извършване на Bet365 регистрация на нов акаунт. Той се генерира от клиента, което значи, че имате задължение да го запомните. За съжаление някои потребители забравят и него, което води до задължителна връзка със съпорта посредством чат на живо или чрез телефонно обаждане. Поддръжката ще ви помогне да върнете данните си.

Ако се свържете се персонала на Bet365 по въпроси свързани с възстановяване на парола и потребителско име, е необходимо да дадете информация за себе си. От вас могат да бъдат изискани данни от лична карта като три имена, дата на раждане, ЕГН и други подобни. Малко по-късно данните ви за вход в системата ще бъдат изпратени на посочения от вас имейл адрес.

В случай, че регистрацията е извършена с фалшиви данни, то опцията за възвръщане на забравена или изгубена парола и потребителско име няма да сработи. Ваше задължение е да предоставите активна електронна поща, на която ще бъде изпратена информацията, от която се нуждаете. Имейл адресът трябва да е същия, с който сте се регистрирали в уебсайта.

Възстановяване на забравена парола и потребителско име в Bet365
4.4 (88.57%) 14 глас[а]

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *