Забравен логин и парола в Winbet

8
Видяно 461 пъти

Не един или двама играчи в Winbet са имали лошия късмет да забравят данните си за вход в системата за залагания. Това обаче не е голяма беда, тъй като букмейкърът е дал възможност за възстановяване на паролата ви за достъп. В следващите редове ще ви покажем как да получите забравените си данни отново, за да можете пак да залагате на любимите си игри.

Посетете WINBET


Възстановяване на данни за вход – стъпка по стъпка

хипервръзка за забравена парола в уинбет
Изглед от страницата за вход в сайта и хипервръзка за забравена парола в Уинбет

 1. Процесът по възстановяване на данните започва от менюто за вход в сайта, което се намира в горния десен ъгъл на главната страница.
 2. Там ще видите линк „Забравена парола”, върху който трябва да кликнете, за да се отворят методите за връщане на данните.
 3. Ако вече сте натиснали линка ще можете да изберете един от двата метода за възстановяване на вашите данни.
 4. възстановяване на парола в winbet
  Изглед от страницата в Winbet за възстановяване на паролата
 5. Имате два варианта за възстановяване на паролата. Единият е посредством имейл адрес, а другият чрез таен въпрос. В случай, че изберете опцията имейл, е нужно да впишете адреса на електронната поща, с която сте си направили Winbet регистрация на акаунт. Букмейкърът ще изпрати писмо с паролата за достъп, така че да влезете в сайта веднага. Другият вариант е да впишете тайния въпрос и неговия отговор, което ще ви позволи да върнете забравените си данни.

Какво да направя, ако тези опции не проработят за мен?

Ако изпитвате някакви затруднения с използването на двата метода за възстановяване на данни в Уинбет, то не се колебайте да използвате чата на живо. С вас ще се свърже оператор, който ще ви зададе различни въпроси, свързани с личните ви данни, така че да установи произхода ви. По този начин ще може да върнете забравените потребителско име и парола. Желателно е обаче да запазите данните си на сигурно място, за да не се губят и да не си създавате допълнителни главоболия, свързани със загуба на време и неприятни емоции.


Контакти с Winbet

Използвайки един от посочените методи, вие може да се свържете с поддръжката на Уинбет, която е налична 24/7. Препоръчваме ви да използвате телефонния номер за контакт, защото така най-бързо ще ви съдействат от отдела по клиентското обслужване.

 • Чат на живо: бутона „Чат“ се намира в долния десен ъгъл, оцветен в жълто;
 • Телефон: +35992919016;
 • Имейл: Може да се свържете през този адрес: support@winbet-bg.com, като предварително е добре да подготвите логина си (т.н username), имейла си, както и имената ви;
 • Често задавани въпроси – има раздел, в който букмейкърът предлага отговорите на най-често задаваните въпроси.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

8 коментари за “Забравен логин и парола в Winbet

 1. va
  valentin
  kak dasi virna akaunta
 2. va
  valentin
  zagubih licnite dani na akaunta
 3. va
  valentin
  dobre
 4. va
  valentin
  valentin
 5. va
  valentin
  oo
 6. va
  valentin
  oo
 7. Di
  Dimitar
  Zagubih si licni te danni na akalnta si
  1.  
   Мария Костадинова
   Специалист по залози и Автор
   Здравейте, Димитър! Защо не пробвате да се свържете с тях, като използвате посочения имейл - support@winbet-bg.com или директно да осъществите контакт по телефона: +35992919016.Поздрави, Betenemy