Забраната за футбола в Англия пада на 1-ви юни

Видяно 54 пъти

По-рано днес правителството на Великобритания публикува доклад, свързан с постепенното разхлабване на мерките срещу коронавирус. В него се съобщава, че до 1-ви юни няма да се провеждат никакви спортни събития, което означава, че най-вероятно именно в началото на следващия месец ще стартира възобновяването на сезона във Висшата лига. Това е доста добра новина за феновете на английския футбол, тъй като до преди това се спрягаха по-предни дати.

Разбира се, при поява на много нови заразени разпоредбите бързо могат да се променят. До края на сезона в Англия имат да се изиграят 92 мача, което означава, че ще станем свидетели на наситена със срещи футболна програма. Последният мач от Висшата лига бе изигран на 13-ти март, което прави почти два месеца без футбол на Острова.

Друга важна подробност е, че минимум 14 от наличните 20 отбора в елита трябва да се съгласят с плана за възобновяване на сезона. При всички положения срещите ще се играят без публика, като медиите на Острова твърдят, че е възможен сценарий, при който феновете да се завърнат по стадионите едва след откриване на ваксина срещу вируса.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Забраната за футбола в Англия пада на 1-ви юни

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!