За Пламена

Здравейте, казвам се Пламена и съм от град Хасково.

Завърших средното си образование в природо-математическа гимназия в родния град, а след това продължих обучението си в Пловдивския университет със специалност „Бизнес информационни технологии“. Именно там имах възможността да се запозная с ИТ бизнеса от различни аспекти и да направя своя избор за кариерно развитие.

Преди време започнах с изработка на уеб сайтове и тяхната поддръжка, но от скоро се пренасочих към нова сфера от ИТ индустрията, в която развивам своите познания и умения – дигиталния маркетинг. Основната причина, която ме накара да променя своята посока, е мощното навлизане на технологиите в ежедневието ни, което води до по-голяма необходимост от ефективна дигитална реклама.

Присъединих се към екипа на Бетенеми в началото на 2021 година. Основните задачи, по които работя, са популяризиране на бранда в социалните мрежи, привличане на нови потребители и отправяне на специални оферти към настоящите чрез имейл маркетинг, както и поддържане на партньорски отношения с различни медии.

От детските си години съм силно свързана със спорта и той е неизменна част от моето ежедневие. В продължение на 15 години тренирах хандбал и се състезавах професионално, а в момента съм част от съдийската колегия на България. Както всеки спортист, освен любимия хандбал, съм фен и на други спортове и при всяка възможност се включвам активно.

През свободното си време обожавам да пътувам и да прекарвам време сред природата с любимите хора.