За Кристиян

Здравейте, приятели! Казвам се Кристиян Кюлюнков и съм част от прекрасния екип, който стои зад проекта на Betenemy. Обикновено споделям знанията и опита си в сферата на букмейкърската индустрия и спорта, чрез материалите в сайта, но в тази страница ще ви разкажа повече за себе си. Ще ви споделя моя опит и как се стигна до привличането ми в екипа на Betenemy.

За ранните ми години

Роден съм през 1993 г. и още от ранна детска възраст се влюбвам в спорта. Помня как като малък гледах състезанията от Formula 1 и се радвах на победите на Михаел Шумахер. Следях и други спортове, които се излъчваха по телевизията по онова време, но истинската ми страст беше футбола. Като дете имах тениски на доста различни отбори и се радвах на играта, а впоследствие намерих любимите си тимове. Именно страстта ми към футбола ме запали по спорта като цяло и това се превърна в любимото ми хоби.

В училище бях отличник, макар по-късно да осъзнах, че оценките не са най-важното. Все пак, вярвам, че те са ми помогнали да съм там, където се намирам сега. И така, пораснах с доста време над учебниците и любов към футбола, който практикувах най-често в свободното си време. После дойдоха и по-сериозните неща от живота.

За образованието ми

Средното ми образование завърших в град Пловдив. Прекарах 5 прекрасни учебни години в Професионалната гимназия по Електротехника и електроника, където изградих голяма част от себе си. Завърших специалност Компютърна техника и технологии, но не виждах реализация в тази сфера. Затова продължих обучението си в малко по-различна посока. Бакалавърската си степен изкарах в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”, като завърших специалност Бизнес Информационни технологии. По време на обучението си там научих доста неща, които ми помагат в работата днес. Въпреки че се дипломирах в ИТ сферата, моята истинска страст беше писането. Обичах да създавам текстове и да анализирам конкретни проблеми, особено ако са от света на спорта. Там се чувствах силен.

За професионалния ми опит

Желанието ми да се развивам в сфера, която е свързана със спорта, ме прати и на първото ми основно работно място. След като завърших втори курс в университета, започнах работа в спортен сайт, където задачата ми бе да следя спортни резултати в реално време. Отговаряхме за няколко спорта, сред които и любимият футбол. Тази работна позиция обогати още повече знанията ми в света на спорта и тогава се докоснах до различни спортни източници, включително букмейкърските сайтове. Времето ми прекарано в тях е огромно и знанията, които започнах да трупам в тази сфера, се обогатяваха с бързи темпове. Почти трите години прекарани в спортния сайт ми дадоха доста солидна основа за развитие, но знаех, че трябваше да комбинирам знанията си от света на спорта с писането. Тогава се появи и възможността за работа в Betenemy.

За мястото в екипа на Betenemy

Още докато проследявах резултати на живо, осъществих контакт с водещия човек зад Betenemy, на когото съм изключително благодарен, и получих първото си задание. Досега не бях писал професионално, но стилът ми бе добър, а знанията още повече, така че продължих да изпълнявам още задачи за сайта. През 2017 година обаче нещата се промениха, след като получих покана да се присъединя към екипа на Betenemy за постоянно. Разбира се, нямаше как да отхвърля тази покана, след като тя ми даваше възможност да се изявявам точно в сферата, в която исках да се развивам.

Основните ми задачи за сайта включват писане на съдържание и ревюта на български език. Това съдържание е доста разнообразно, като сред материалите ми са редица анализи, ръководства, стратегии за залози. Впоследствие започнах да отговарям и за английското съдържание в сайта, което проверявам и оформям. За мен е изключително удоволствие да получа заданията си, да ги подредя в списък и да започна работа по тях. Вярвам, че когато работата се върши с желание и страст, тогава това се прави както трябва.

За хобитата ми

Едва ли ще се изненадате, ако ви кажа, че обичам да гледам футболни мачове, да подкрепям любимите си отбори, а също и аз самия да играя футбол. Любител съм на фитнеса и бягането, които практикувам, а освен това обичам пътуванията и разходките. Често в свободното си време чета книги и се стремя винаги да се самоусъвършенствам. Вярвам, че успехът може да се постигне от всеки, който мечтае за него и даде нужното в замяна, така че ще завърша с един цитат на Уилям Артър Уорд:

“Рецептата за успеха е: учи докато останалите спят; работи докато останалите се шляят без работа; подготвяй се докато останалите играят; мечтай докато останалите само желаят.”

Покажи още

Статии от Кристиян Кюлюнков

Цял месец нови игри в Palms Bet всеки ден

Букмейкърът Palms bet обяви месец на новите игри, в който ще обявява нова игра в своята платформа всеки ден. Всички игри ще бъдат налични за потребителите на бранда, а кои са те, прочетете в нашия сай...Разгледай
16 август 2021

Увеличен бонус презареждане от Palms Bet Спорт

Прочетете всичко най-важно около офертата за презареждане на сметка в сайта на онлайн букмейкъра Палмсбет. Вижте какви са условията на бонуса и как да го получите.Разгледай
16 август 2021

Betano Бонуси и Оферти

Наличните Betano Бонуси ➤ Първи депозит след Регистрация. Стартова оферта от 300 лв. + 30 лв. Безплатен залог за Спортни залози или Казино бонус до 1200 лв + ➡️120 Free Spins. Използване на Бетано про...Разгледай
18 юни 2021

Betway Мобилна Апликация

Подробно ревю за мобилното приложение на Betway за iOS и Андроид. Стъпки за сваляне и изтегляне на апликацията на смарт устройство и обяснени етапи как да я инсталирате. Информация относно мобилната в...Разгледай
16 юни 2021