За Дъг

Здравей, казвам се Дъг Холмс и аз съм основният писател на английското съдържание, което ще намерите в Betenemy. Присъединих се към екипа в края на 2018 г. и оттогава имам удоволствието да работя в тясно сътрудничество с всички служители. Въпреки че да работя на пълен работен ден ми се стори доста привлекателна идея, истината е, че възможността да стана част от екипа на Betenemy, привлече най-много моя интерес.


Как станах част от екипа на Betenemy?

Екипът ни е изпълнен с енергия и професионализъм и аз съм щастлив, че съм част от тази млада, динамична група професионалисти. Ние сме фокусирали усилията си и сме решени да направим Betenemy всичко, което е и може да бъде. Тъй като вече близо година работя с екипа на Betenemy, благоприятната работна среда и сплотеният ни екип продължават да ме впечатляват. Основната причини да съм тук, разбира се, е любовта ми към писането. Това е моя страст от над 20 години и в случай, че се чудите, аз съм старото куче в екипа. Както обичам да казвам, обаче, ухапването ми е нежно. Що се отнася до спорта, моят основен интерес е Формула 1. Канадец съм, което автоматично нарежда хокей на лед високо в класацията ми от предпочитани спортове. Роден и живял цял живот в Канада, аз съм семеен мъж, чието най-голямо удовлетворение идва от близките ми хора.


Как моят опит ми помага в работата ми като контент автор?

През последните десетилетия, работата ми като писател е включвала широк спектър от проекти както за големи корпорации, така и за по-малки частни фирми. Опитът, придобит по това време, ми помогна много, като и днес стремежа ми към създаване на качествено съдържание не стихва. С отговорностите ми в Betenemy, аз участвам в непрекъснато усъвършенстване на продукта ни, насочен към вас, нашите читатели.

Съвършенството не е отделено действие, а навик.“

Покажи още