Уинбет стартира епично първенство #WinMyBet Battles

Видяно 84 пъти

16 от най-популярните и обичани лица на България ще се появят пред вас в нова светлина. Представете си най-любимите български звезди в епични битки. Вече знаете може би много добре рекламите на българския букмейкър Winbet, в които главните лица са известият актьор и тв водещ – Димитър Рачков, както и на един от най-известите български футболисти за всички времена – Христо Стоичков. Сега стартира тяхното епично първенство, което е кръстено #WINmyBET Battles и е разрешено за участие единствено ако сте над 18 години.

Посетете WINmyBET


Как да участвам в епичните битки на Уинбет?

Има точно три много лесни стъпки, които ще ви бъдат необходими. Както всяка оферта на winbet.bg, така и тази не би следвало да ви затрудни в регламента за участие. Нашите наблюдения са, че компанията има практика да предоставя сравнително лесни изисквания, така че максимално голям кръг от участници да могат да се включат.

 1. Етап 1: Регистрация – Ще ви е необходимо да имате специален профил. За целта ще трябва да направите регистрация в winmybet.winbet.bg и още по време на създаването на акаунт ще получите своите 20 Wincoins, с които можете да направите първия си залог за някоя от виртуалните битки.
 2. Етап 2: Проследете битките и дайте своя глас – Общо 16 звезди ще участват в 8 битки, като всеки потребител, решил да участва, трябва да подкрепи своя фаворит.
 3. Етап 3: Победа и награди – В края на състезанието ще бъдат раздадени различни награди на част от тези, които са се включили в най-голямото предизвикателство за това лято.

Какво са WinCoins и как да ги получа?

WinCoins са точки, които получавате по времето, в което ще вземете участие в играта. За тях не е необходимо да заплащате каквото и да било. Своите първи 20 wincoins участниците ще получат веднага след като се регистрират в платформата на играта. Ако сте се регистрирали и споделите сайта във Фейсбук, ще вземете още 50 wincoins еднократно. Още 50 допълнителни еднократни wincoins ще получите и ако след регистрация последвате в Инстаграм Winbet. Имайте предвид също така, че на всеки 24 часа след регистрацията ви ще получавате допълнителни 5 wincoins, които също ще можете да използвате.


Какво трябва да знаем за двубоите?

16 звезди и 8 епични битки за спечелване на титлата „Най-добър играч“. Всеки четвъртък през август месец ще се провеждат по два между звезди дуела на живо. И като заговорихме за известни личности, ето и кои са популярните лица и кой срещу кого ще се изправи в битка.

05.08.2021 г. от 19:00 часа - двубой 'ГРЕС И ТОКЧЕТА'

В тази битка лице в лице ще се изправят поп фолк звездата Азис и моделът и инфлуенсър Александра Петканова.

05.08.2021 г. от 19:00 часа - двубой 'КОРАБОКРУШЕНКИ'

В този сблъсък ще се изправят поп фолк певицата Алисия и мис плеймейт и инфлуенсър Джулиана Гани.

12.08.2021 г. от 19:00 часа - двубой 'ГОЛИ И НАЦАПАНИ'

В двубоя за първото място ще премерят сили поп изпълнителката и любимка на тийнейджърите Тита срещу поп фолк изпълнителката Диона.

Това са само първите три представени двубоя. Имайте предвид, че има още популярни личности, които ще вземат участие, сред които са:

 • Димитър Ковачев (Фънки)
 • Азис
 • Константин
 • Юлиан Вергов
 • Александра Богданска-Петканова
 • Дани Петканов
 • Йонислав Йотов (Тото)
 • Христина Пенчева (Тита)
 • Явор Янакиев (100 Кила)
 • Джулиана Гани
 • Биляна Йотовска
 • Денислава Сашова (Диона)
 • Илиян Любомиров (Августин Господинов)
 • Сами Хоссни
 • Алисия
 • Диляна Попова

Кои са типстърите и как можете да се възползвате от тях?

Типстърите са група от хора, които имат достатъчно опит, благодарение на който могат да предвидят какъв ще бъде изходът от дадено събитите. Те дават съвети, които са съставени на база направени анализи. Имат способността много добре да наблюдават двамата опоненти и да изградят мнение за техния профил и съответно да предвидят какъв ще бъде начинът им на представяне, когато се изправят един срещу друг.

Естествено, никой не гарантира, че прогнозите на типстърите са безпогрешни и 100% работещи. Просто това са личности, които биха могли да спомогнат при избора ви на крайно решение.

От Уинбет са избрали следните типстъри:

 • Мила Аврамова
 • Георги Василев
 • Юлиян Биков

Награди от WinMyBet

Когато настъпи финалният период на играта, в зависимост от това колко натрупани wincoins има всеки от участниците, ще се изготви класация, включваща десетимата потребители с най-много wincoins. Съответно всеки от тях ще вземе специална награда като за победителя това ще бъде електрическа тротинетка Телстар Пауър, а за класиралите се от второ до шесто място включително – 5 броя Apple iPhone 12 с 64GB всеки от тях.

Ако имате късмета и попаднете сред първите 16 в класацията ще имате шанс да видите на живо Димитър Рачков и Христо Стоичков. Тъй наречената Meet & Greet среща ще се осъществи в град София на 17.08 – 18.08.2021 година.

Освен това, всички взели своето участие в играта, ще могат да получат различни предметни награди като:

 • 160 тениски с лика и автографите на Сточков и Рачков
 • 160 кейсове за смартфони отново с автограф и лик на Рачков и Стоичков
 • 160 чаши с лика и автографа на Димитър Рачков и Христо Стоичков

И с това далеч не се изчерпват наградите, с които имате шанс да се сдобиете. След края на всеки от 8-те двубоя сред всички, които успешно са познали кой е победителя, на случаен принцип ще се изтеглят 8 участника, които ще бъдат горди притежатели на Apple Watch SE 40MM.

Включете се в играта #winmybet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Уинбет стартира епично първенство #WinMyBet Battles

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!