WINBET Турнир Висша Лига със 100 000 лв. Награден Фонд

Видяно 23 пъти

Ако сте фенове на Английската Висша Лига от Winbet са ви подготвили възможност да печелите докато се забавлявате със спортния турнир с награден фонд от 100 000 лв.

Как да участвам в Турнир Висша Лига?

За да участвате трябва да правите залози на срещи от „Висша Лига“ на Англия в периода от 01.03 до 28.05, като всеки залог ще ви носи точки към крайната класация. Залозите се правят в секциите „Спорт“ и „На живо“, като няма ограничение за минимален залог или коефициент. Може да правите единични, множествени и системни залози. Дори кеш-аут залозите се зачитат за валидни.

Единствено трябва да внимавате да не залагате с бонус средства или на 0% марж, този тип залози не носят точки.

Какви награди мога да спечеля?

Турнира е разделен на 4 части, 3 кръга и 1 генерално класиране. След всеки кръг първите 100 играча ще получат награди от 5 000 лв. до 75 лв. След края на турнира първите 10 играча ще спечелят големите награди, а те са от 8 000 лв. до 750 лв.

Спечелилите награди играчи ще ги получат под формата на безплатен залог, който ще може да се ползва за Спорт или Спорт на живо.

Към Winbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “WINBET Турнир Висша Лига със 100 000 лв. Награден Фонд

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!