Уинбет организира турнир с игрите на Аматик

Видяно 91 пъти

Краят на лятото се вижда, но изпращането му ще бъде наистина впечатляващо. Това важи с пълна сила особено с новите бонус турнири Уинбет, които са нещо, което смятаме, че заслужава вашето внимание. В настоящия материал ще се спрем на турнир Аматик, който стартира от днес (23.08.2021 г.) в 19:00 часа и ще продължи до края на седмицата (29.08.2021 г. в 19:00 ч.). Това означава, че разполагате точно със седем календарни дни, в които ще можете да се насладите на предложенията и игрите на Amatic в Winbet.

Посетете Winbet

Какво представлява турнир Amatic от Winbet?

Любителите на игрите на Аматик ще имат шанс да изиграят любимите си предложения в онлайн платформата на Уинбет. Всеки квалифициращ залог на такава игра, поставен по време на едноседмичния период за участие, ще донесе определен брой точки на дадения играч. Съответно колкото повече точки успее да натрупа той, толкова по-голям шансът е за спечелване на по-атрактивна награда. Общият награден фонд на турнира е 10 000 лева. Имайте предвид, че тази сума ще бъде разпределена между първите 100 успели да се класират. И тъй като всички промоции на Winbet имат определени регламенти за участие, тази също не прави изключение. Важно е да се запознаете с тях, защото неизпълнението на дори едно от условията, може да ви раздели от спечелването на награда.

Какви правила и условия има Аматик турнирът на Уинбет?

Най-хубавото от всичко, с което бързаме и да започнем, е това, че абсолютно всяка една от игрите на Amatic е включена в текущия турнир. Не сте задължени да правите минимален квалифициращ залог, но имайте предвид, че всеки един залог ще ви донесе определен брой точки, които ще се трупат в седмичното класиране. За да се зачете като квалифициращ, залогът, който правите, трябва да бъде поставен на игрите на Аматик в платформата на Уинбет и всяко от печелившите завъртания ще ви донесе определени точки по формулата, която можете да видите и в официалната страница на промоцията, а именно: нетна печалба разделена на стойността на залога, с който е спечелена.

Имайте предвид, че натрупаните точки в класирането ще се актуализират на всеки 24 часа. Може би вече и сами се досещате, че без регистрация в winbet.bg няма да е възможно включването ви в турнира. Естествено, ако вече имате отворена сметка в сайта на букмейкъра, просто трябва да се впишете с потребителското си име и парола за вход, без да е необходимо отваряне на нов акаунт.


Награди

И ето, че достигнахме до най-приятната за участните част, а именно наградите, които могат да бъдат получени. Преди да представим самото разпределение, бързаме да направим уточнението, че всички споменати по-долу поощрения ще бъдат добавени под формата на кеш бонус. Наградата, спрямо мястото, на което се е класирал играчът, ще се зареди в профила му в рамките на едно денонощие, след като промоцията приключи.

Ако стане така, че двмата или повече играчи получат еднакъв брой точки, наградата за съответното място ще се получи от всички с равен резултат.

  • I място: 2000 лева
  • II място: 1500 лева
  • III място: 1000 лева
  • IV място: 500 лева
  • V място: 300 лева

За класиралите се между 6 и 10 позиция наградата е 200 лева, а за следващите от 11 до 30 – 100 лева. Всеки, който е финиширал между 31 и 50 място ще вземе награда от 50 лева, между 51 и 70 позиция – 20 лева, а от 71 до 100 позиция наградата ще бъде 10 лева.


Как да използвате бонуса от Уинбет, след като го получите?

След като успешно се зареди в сметката ви бонусът трябва да бъде активиран. За целта идете на меню „Профил“, след което натиснете на секция Bonus Box и не забравяйте да изберете бутон „Активирай“.

Вход в Уинбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Уинбет организира турнир с игрите на Аматик

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!