Уинбет Промоция Спорт Джакпот

Видяно 170 пъти

На 12.05.2020 г. (вторник) стартира ново предложение към всички джакпот познавачи. То е отправено от Winbet и ви предоставя страхотна сума, която можете да спечелите. От тази оферта можете да се възползвате до края на тази календарна година и по-конкретно 31.12.2020 г. (четвъртък).

Линк към Уинбет


Какво представлява спортната оферта Супер Джакпот от Winbet?

Няма човек, който да не обича големи награди. И тъй като от Уинбет отлично знаят това, са решили да бъдат супер щедри към всеки регистриран клиент на сайта им. Печелившите ще бъдат зарадвани със сумата от 15 000 лева! Звучи страхотно, защото е точно това предложение е точно такова!

Всеки играч, който познае правилния изход от всички предложени мачове, ще грабне джакпот печалба.


Правила и Условия

Съществуват някои важни изисквания, които е добре да бъдат отбелязани. Запознайте се с тях, за да можете да вземете наградата си от Уинбет.

  • За текущата оферта участват единствено залози на спортни събития.
  • Ако направите различен комбиниран залог от този на спорт, той няма да се зачете към условията за изпълнение на текущата промоция.
  • Трябва да познаете изходите за всички предложени от winbet.bg мачове.
  • От вас се изисква да набравите колонка (в един залог) всички срещи от дадения джакпот, за който взимате участие.
  • Можете да правите колкото желаете квалифициращи залози, тъй като няма минимална или максимална граница за това.

Често задавани въпроси (FAQs)

Офертите на букмейкърите не винаги остават ясно разбрани. Ето защо решихме да изготвим списък с въпроси и отговори, който да ви помогне, в случай, че имате някакво запитване.

Мога ли да участвам за тази промоция без да се регистрирам в Уинбет?

Не, за да вземете бонуса, ще ви е необходимо да имате активен акаунт с налични финансови средства в него.

Какво се случва, ако има повече от един познал играч?

В случай на повече от един печеливш, общата сума на джакпота ще бъде разпределена от Уинбет на равни части измежду участващите.

Какво става, ако дадено събите бъде отменено?

Залозите, които са направени от играчите за този джакпот, също ще бъдат отменени. Това означава, че джакпотния награден фонд няма да бъде изплатен от Уинбет.

Може ли да се избира повече от един изход за всяко събитие, което се отнася към текущ джакпот?

Да, възможно е.

Мога ли да използвам опцията за затваряне на залог?

В случай, че решите да използвате кеш аут (cash out) вашето участие за офертата Super Jack на Winbet няма да бъде зачетено.

Искам да направя залог с бонус средства. Позволено ли е за тази промоция на Уинбет?

Не, нямате право да използвате бонус средства. Единствено залози, които са направени с реални финансови суми, които са внесени по сметката ви от самите вас, ще бъдат зачетени като валидни.

Не съм съгласен с някое от правилата, мога ли да го избегна?

Не, всички условия към настоящата оферта, трябва да бъдат стриктно изпълнени.

Не получавам бонус средствата си. Каква е причината да се случва това?

Най-вероятно сте пропуснали някое от изискванията на букмейкъра. За да можете да усвоите бонуса, трябва да сте изпълнили всяко от правилата към Super Jack от Уинбет.

Забелязах промяна в едно от условията. Има ли право на такова действие Winbet?

Да, букмейкърът запазва правото си да променя условията и правилата на офертата по всяко време. Това се случва и за много други бонус промоции от Уинбет, така че не бива да ви притеснява. Съветът ни е просто да проверявате официалната страница на офертата, за която се интересувате.

Не намерихте отговор на въпроса си?

Винаги можете да се свържете с отдела по обслужване на клиенти в сайта на winbet.bg, който е доста отзивчив. Ако желаете можете да използвате имейл адрес [email protected], на който да изпратите своето запитване. Естествено, разполагате и с чат на живо, в който да получите помощ. Накрая, не забравяйте, че можете да се свържете и на телефон за връзка 0700 50 800, където отново ще получите любезно съдействие.

Посетете Winbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Уинбет Промоция Спорт Джакпот

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!