„Специални“ залози в Winbet – разновидности и възможности

Видяно 221 пъти

Най-разнообразни са видовете залози, които можете да откриете в сайта на Winbet. Като започнем от традиционните за футбол, тенис, баскетбол и волейбол, преминем през залози на електронни спортове, австралийски и американски футбол, ММА и стигнем до един малко по-нетрадиционен тип залози, а именно “Специални”.

В този материал ще поговорим какво представляват те, откъде може да ги достъпим, какви са техните разновидности и ще завършим с обобщение върху казаното в този преглед. Останете с нас и се потопете в света на “Специалните” залози, които от Уинбет ви предоставят.

Вход в WINBET


  Какво са “Специални” залози?

Различното при този тип залози е, че възможностите, които те ви предоставят са по-необичайни и поради тази причина са наречени така. В тази категория можете да направите залог, също както и при останалите. Нетрадиционното е, че дадения залог, който сте решили да направите, може да бъде обвързан с различен тип обществени събития и не само.

В частта, където ще разгледаме разновидностите на този тип залози ще дадем малко повече примери, с които да придобиете по-ясна представа.


  Къде точно се намират в сайта на Winbet?

секция специални в Уинбет
Изглед от раздел „Спорт“, секция „Специални“ в Winbet.bg

Сигурно си мислите, че щом се различават от обичайните залози, свързани със спорт, ще ви бъде по-трудно да ги намерите. Нищо подобно. Специалните залози са част от секцията за спортни залози, която е разположена под графата “Предпочитани”. Ако вече сте там, пред вас ще се покажат цели 25 типа спорт, от които да изберете. Но нека видим как точно да стигнем до тях.

  1. Отворете сайта на Уинбет.
  2. От главното меню изберете първия раздел, който е “Спорт”.
  3. В предпоследния етап, преди крайната ни цел, ще видите отляво на вашия екран друго меню, което предлага различни типове залози.
  4. Скролвайки надолу ще достигнете до секция “Специални”.
  5. Както и сами можете да видите, след като натиснете върху този таб, пред вас ще се отворят няколко възможности за залози от различен тип. Сега единственото, което ви остава е да разгледате и изберете какъв залог да направите.


  Какви разновидности са?

Някои от видовете “Специални” залози са наистина доста необичайни. Веднага започваме с няколко примера, от които да придобиете представа за какво говорим.

Пример №1: Кой ще победи на следващите президентски избори на САЩ?
Пример №2: Коя ще е партията победител в следващите президентски избори в САЩ?
Пример №3: От коя страна ще бъде победителят в Евровизия?
Пример №4: Как ще се казва следващото кралско бебе на Великобритания?

Определено има с какво да се изненадате и позабавлявате. Съветваме ви да следите често какви видове залози са на разположение, защото биват обновявани.


  Как варират коефициентите за събитията и как се прави залог?

При специалните залози залагате на определени шансове дадено събитие да се случи, които шансове са изразени чрез коефициенти. Същото е и при залозите на спортни събития. Коефициентите за специалните събития в сайта на Winbet варират спрямо оценките на експерти за конкретно събитие, странични събития, които влияят на специалния залог и други. Тук също ще видите опции за залог на ниски коефициенти, но налице са и пазари с високи ставки. Съветваме ви да анализирате сами нещата и случващите се събития, понеже в такъв случай може да изпреварите букмейкъра и да заложите на висок коефициент, който да се окаже печеливш. А как се прави залога, ще ви разкажем в следващите редове.

Ще разгледаме следния пример. Да предположим, че искаме да направим специален залог в категория „Музика“. След като сме избрали от менюто раздел „Спорт“ > секция „Специални“ > Музика виждаме всички възможности към днешна дата, на които можем да направим своя залог. Нашият избор е „Eurovision Song Contest 2018 – Semi Final 1 Top 3“ и по-конкретно ‘Bulgaria’, която към дадения момент е с коефициент 2.85 (маркираме).

Отляво ще се появи фиш, в който има подробна информация. Вие можете да посочите дали желаете да бъде „Обикновен“ или „Система“. След което виждате пазара, за който правите своя залог, коефициента, както и броя на събитията и линиите. В полето „Залог“ задавате число, а под него ще бъде вписан вашият общ залог, коефициента за събитието и изчисляване на максимални потенциални печалби. Когато сте готови, просто натиснете зеления бутон „Заложи“, за да бъде всичко успешно.

фиш за специални залози в Winbet
Изглед от фиша за специални залози в Уинбет

Финални думи

Без съмнение този тип залози са любопитни и биха привлекли интереса дори и на потребителите, които не се вълнуват живо от друг тип залози. Истината обаче е, че по-голяма част от пазарите, които се предлагат, нямат особена връзка със спорта. Ако се чудите каква е причината да се намират при останалите залози в спортната секция, причината е много проста. Залаганията се извършват по идентичен начин.

Ако търсите нещо, с което да разнообразите, то специалните залози на Уинбет определено са вариант, който трябва да имате предвид. Ако вече сте участвали в тях, ще се радваме да споделите с нас в коментарите по-любопитни моменти по време на вашия залог, какви са били прогнозите ви и дали резултатите са били такива, каквито сте очаквали.

Посетете WINBET

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “„Специални“ залози в Winbet – разновидности и възможности

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!