Локо Пловдив ще си партнира с Winbet в следващите 3 години

Мария Костадинова
Видяно 18 пъти

От днес /10.02.2021 г./ всички фенове на най-обсъждания спорт – футбола – вече знаят за най-новата новина в спортния свят. Българският онлайн букмейкър Уинбет стана официален спонсор на Локо Пловдив. Повече за самия договор, както и какво се очаква, смятаме да обсъдим в следващите няколко минути, така че ако темата ви вълнува, останете с нас и в следващите редове.

Линк към Winbet

Как се стигна до тук?

На официална конференция между представители на двете страни беше сключен три годишен договор. Той е между ПФК Локомотив Пловдив и букмейкърския бранд Уинбет, като на конференцията присъстваха старши-треньорът на Локо Пловдив – Александър Тунчев, собственикът на клуба – Христо Крушарски, а също и мениджърът на Winbet – Десислава Колева-Иванова.

Може би не е голяма изнеда, тъй като букмейкърът има партньорства с различни спортни клубове. В този списък влиза и другият пловдивски тийм – Ботев. Ето защо хора в средите очакваха, че в най-скоро време и друг футболен клуб ще си стисне ръце с родния букмейкър и партньорството ще стане реалност.


Какви са очакванията?

По думи на собственикът на Локо Пловдив, комуникацията между него и букмейкърският екип са били точни, кратки и ясни. Освен това той сподели, че това партньорство ще донесе единствено и само позитиви за клуба. Що се отнася до старши-треньорът на тийма, той също показа радостта си от случващото се като не пропусна да сподели, че това, което се случва между букмейкърската компания и техният клуб мже да донесе единствено ползи и за двете страни. Към техните мнения се присъедини и Десислава Колева-Иванова, която представляваше страната на Winbet по време на съставилата се на 10.02.2021 г. (сряда) конференция.


Какви ще бъдат промените?

Визуално, първото, което ще направи впечатление след като екиптната работа между двете страни е вече факт, е това, че футболистите от Локо (Пловдив) ще получат чисто нови екипи, чийто надпис ще бъде с логото на новия им спонсор Winbet. Тези тениски ще бъдат различни за турнирите, които ще се проведат в Европа, efbet Лига, както и за Купата на България.


Какви ще бъдат позитивите за футболните фенове?

Естествено, не малко футболни запалянковци се питат какви промени ще настъпят и ще имат ли те някаква полза от случилото се. За сега все още няма нов представен бонус от Уинбет, който да зарадва феновете и който да е свързан с футболните срещи, в които взима участие Локо (Пловдив). Дали това ще остане така или ще бъде добавена специална промоция предстои да узнаем в следващите месеци. Ако обаче съдим по това, което букмейкърския бранд представя, а именно стремеж за постоянно обновяващи се промо оферти към своите почитатели, то най-вероятно съвсем скоро ще се появи такъв тип промоция.

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Локо Пловдив ще си партнира с Winbet в следващите 3 години

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!