Reload бонус от Уинбет – 100% до 200 лв.

Видяно 130 пъти

Ако сте фенове на промоциите за презареждане, ще бъдете щастливи да откриете, че една такава е активна от днес до края на този месец. След извършване на депозит в сайта на Winbet и въвеждане на специален промо код, ще можете да се сдобиете с бонус средства, които да използвате в своята игра в платформата. Естествено, има регламент, който ще трябва да спазите и за който ще поговорим по-долу в тази новина.

Вземете този бонус от Winbet

Winbet Reload Bonus - 100% бонус до 200 лева

Ако сте потребител на сайта winbet.bg ще имате шанс да се възползвате от атрактивно предложение. То може да бъде взето по веднъж в рамките на едно денонощие, докато върви промоционалния период, за който е обявено. Имайте предвид обаче, че ако решите да участвате за усвояването на този бонус, няма да имате право да активирате друга оферта от сайта.

ПЕРИОД НА БОНУС ОФЕРТАТА:

 • Старт: 16/06/2021 г. в 10:00 ч.
 • Край: 30/06/2021 г. в 10:00 ч.

За да активирате промоцията ще е необходимо да въведете специалния Winbet бонус код NEW и да направите успешен депозит в платформата. Важна подробност е, че тази оферта има условие, което гласи, че бонусът за презареждане може да се ползва за някоя от игрите, които ще видите изброени в списъка по-долу:

 • Pragmatic Play Blackjack
 • Dragon Tiger
 • Side Bet City
 • Deal No Deal
 • Infinity Blackjack
 • Lightining Dice
 • Monopoly Live

Максимумът, който можете да получите от този бонус е 100% до 200 лева.

Къде трябва да въведа Winbet промо кода на промоцията?

По време на вашия депозит в сайта ще видите специално поле. В него трябва да въведете своя бонус код от Уинбет, който ще активира успешно настоящата промоция. Важно уточнение, което трябва да направим е, че ако направите депозит, посредством използването на разплащателния метод Skrill, този депозит няма да се зачете за текущата промо оферта.


Какво се случва след като бонусът се добави?

Ще имате точно 5 дни, в които офертата ще бъде валидна. Имайте предвид, че след като се добави в игралната ви сметка няма да имате право да изтеглите сумата на бонуса, както и евентуално натрупаните печалби, без преди това да изпълните всички условия и правила на текущата промоция.


Правила и условия

 1. Условието за разиграване на Reload бонуса е 30 пъти сумата на бонуса и тази на депозита за игрите, които са отбелязани от букмейкъра като квалифициращи се.
 2. Ще имате 5 дни, в които ще трябва да се справите с горното условие.
 3. В случай, че не успеете, но сте натрупали някакви средства, посредством използването на бонус сумата – всичко натрупано до момента ще бъде премахнато от игралния ви баланс.
 4. Най-високата стойност, която можете да поставите за единичен залог с активен бонус за презареждане, е в размер на сто лева.

Линк към офертата на Уинбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Reload бонус от Уинбет – 100% до 200 лв.

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!