Winbet Турнир Първа Лига на България

Видяно 48 пъти

Нов турнир с награден фонд от 100 000 лв. ви очаква в Winbet. Играйте през периода от 10 февруари до 31 май в мачове от „Първа Лига“ и печелете награди.

Как да се включа в Winbet Турнир Първа Лига?

Взимането на участие в Първа Лига турнира на Уинбет е много лесно. Трябва да правите залози само на срещи от „Първа Лига“ на България

Залозите може да се поставят преди или по време на мача, всеки залог Ви носи точки, с които се изкачвате по класирането. Точките се смятат като коефициента се умножи по нетната печалба.

Пример: Залагате 10 лв. на коефициент 2.00, следователно печалбата е 30 лева. Нетната печалба е 20 лева. Тоест 20(нет. печалба) * 2(коефициент) = 40(точки).

Турнира е разделен на 4 кръга:

  • Първи Кръг: 10 февруари – 28 февруари
  • Втори Кръг: 1 март – 31 март
  • Трети Кръг: 1 април – 30 април
  • Четвърти Кръг: 1 май – 31 май

Всеки кръг ще има награди от 50 лв. до 5 000 лв. Докато крайното класиране ще бъде с подаръци в размер от 500 лв. до 7 000 лв.

Залози направени на пазари с 0% марж не участват в офертата, няма ограничения от към коефициенти, мин/макс сума или брой на залози. Наградите получавате под формата на безплатен залог, който трябва да бъде заложен на фиш с мин. коефициент 1.01.

Към Winbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Winbet Турнир Първа Лига на България

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!