WINBET Безплатен залог от 20 лв за ЦСКА – ЦСКА 1948 (пон, 8.11.2021)

Видяно 105 пъти

Забавленията с играта Aviator могат да донесат безплатен залог за срещата

ЦСКА летеше високо на два фронта. „Червените” бяха виртуален лидер в Първа лига и таяха оправдани надежди за излизане от групите на Лигата на конференциите. Но последните две седмици преобърнаха всичко с краката нагоре.

Двете загуби от Заря зачеркнаха шансовете в Европа, а равенството в Стара Загора и домакинско поражение от Локомотив Пловдив, превърнаха ЦСКА от преследван в преследвач и то вече на сериозна за българските реалности разлика от лидера Лудогорец.

Този понеделник, червените ще продължат да преследват края на 13-годишната суша без титла с домакинство на ЦСКА 1948. За мача на съименниците WINBET предлага комбинирана промоция.

За да участват в нея, клиентите на сайта winbet.bg е необходимо да направят залози на обща стойност поне 20 лв. на играта Aviator в онлайн казиното на WINBET между 14:00-16:00 на 8 ноември. Всеки, покрил изискването, ще получи право на еднократен безплатен залог на стойност 10 лв. за мача ЦСКА – ЦСКА 1948, който е в същия ден, от 17:30 ч.

Пълните условия на промоцията са публикувани тук

Сезонът на ЦСКА 1948 досега е доста турбулентен. Тодор Киселичков започна като старши треньор, за да бъде сменен само след два мача от Мирослав Миндев. Една точка от четири мача обаче доведе до оставката му и от началото на септември начело е Николай Киров. Резултатите бяха бързи – десет точки от пет мача измъкнаха тима от дъното, но при предстоящата програма (мач с ЦСКА преди паузата за националните отбори и домакинство на Лудогорец при подновяването на 20 ноември) няма да е изобщо лесно.

За ЦСКА излизането от кризата трябва да дойде още в понеделник, защото иначе очакваният мач с Лудогорец в последната неделя на месеца може да се обезстойности. Жорди Кайседо продължава да е начело на реализаторската листа, но октомври бе слаб месец за еквадореца с едва два отбелязани гола. Липсата на мощ по фланговете бе очевадна при загубите от Локомотив Пловдив и Заря. Но поне Брадли Мазику изтърпя наказанието си и ще е на линия в понеделник.

Негативната серия на ЦСКА даде отражение и върху коефециентите. Победата на „червените” WINBET оценява на 1.46, при 4.25 за равенство и 6.50 за три точки в актива на ЦСКА 1948.

Всички предложения на WINBET за мача ЦСКА – ЦСКА 1948 са на сайта winbet.bg ->

От влизането на 1948 в елита, победите са поделени, а единственият мач на „Българска армия” завърши 2:0 за домакините. В унисон с тенденцията напоследък WINBET предлага „Двата отбора да отбележат гол – Да” за 2.05. Все пак, последните четири домакинства на ЦСКА и четири от последните пет гостувания на 1948 донесоха подобна развръзка.

*Коефициентите са валидни към 12:30 на 5 ноември 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Вход в Winbet

betenemy

0 коментари за “WINBET Безплатен залог от 20 лв за ЦСКА – ЦСКА 1948 (пон, 8.11.2021)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!