Бонус „Нокаут залози“ от Уинбет

Видяно 124 пъти

Една от най-интересните и бихме казали различни оферти в сайта на Уинбет носи името Нокаут залози и е налична от лятото на 2017 година. Бонусът важи само за спортните залагания в системата на букмейкъра. В тази статия ще разгледаме какво включва тази промоция, както и какви парични средства може да осигури за играчите. Нека не губим време, и да започнем.

Посетете WINBET


Какво трябва да знаем за бонус Нокаут залози?

Нокаут залозите представляват специално подбрани спортни състезания със завишени коефициенти. Потребителите могат да ги видят всеки ден в платформата за залагания на Уинбет, за да се възползват от тях най-рационално. Ежедневно имате достъп до раздела „Нокаут залози“, в който ще откриете спортни събития с пет различни пазара, на които да залагате. Обикновено спортовете биват различни, но основно се набляга на футбола.

Клиентите на Winbet ще видят футболни, баскетболни или волейболни състезания, където ще имат достъп до пазари с по-високи коефициенти от обичайното. Хазартният оператор е подбрал най-атрактивните пазари, за да превърнете играта си в истинско забавление. Разбира се, за различните пазари важат определени неща, които е добре да знаете, преди да заложите.


Къде да открием Нокаут залозите в сайта на Winbet?

секция нокаут залози в Winbet
Изглед от секцията с нокаут залози в сайта на Уинбет

За да видите нокаут залаганията за деня е нужно да отидете в секция Спорт и от лявото меню да кликнете върху опцията Нокаут Залози. Срещу нея ще видите колко налични оферти има за този ден. Тези бонус събития излизат след 11:30 часа или няколко минути по-късно. В случай, че събитието, което ви интересува вече е стартирало, няма да можете да заложите на него. Що се касае до тези, които все още не са започнали, то имате възможност да дадете прогнозите си.


Какви правила важат към Нокаут залозите на Winbet?

Както всеки един бонус в букмейкърския сайт, така и за този важат някои правила и особености. Добре е да се запознаете с тях, за да се възползвате максимално от дадената оферта. Не се притеснявайте, тъй като няма нищо сложно в изпълнението на условията.

  • От бонус Нокаут залози могат да се възползват всички нови или вече регистрирани играчи в сайта. Единственото условие е да направите депозит във виртуалната сметка;
  • За да участвате в офертата е нужно да правите единични залози. Нямате право да използвате комбинации или системи с допълнителни спортни събития;
  • Всяка отделна селекция може да бъде изиграна само един път. Нямате право да правите залози, които се повтарят;
  • Максималната сума, която може да заложите за всяка индивидуална селекция е 25 лв.;
  • Нокаут залозите са налични всеки ден от 11:30 ч., но в определени случаи може да отсъстват по решение на букмейкъра;
  • Опцията за затваряне на залога не е достъпна за Нокаут залозите;

Добрата вест за клиентите на Winbet е, че не е нужно да разиграят печалбите си от този бонус. Всяко едно финансово постъпление може да бъде преведено по сметката ви, чрез някой от възможните методи в сайта. Това е всичко, което трябва да знаете за правилата на офертата.

*ВАЖНО: Може да разгледате секцията с бонуси в нашия сайт, където е описан всеки един Winbet бонус код, наличен за Спортните залози или казино раздела.


В обобщение

Няма спор, че бонус Нокаут залози е много добро предложение от Winbet. С него можете да си докарате стабилни финансови средства, но трябва да внимавате при залаганията си на различните пазари. В крайна сметка хазартният оператор се е постарал да сложи нещо ново и различно в сайта си, което да носи наслада от залагането в платформата за онлайн залози.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус „Нокаут залози“ от Уинбет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!