ЕВРО 2020 Minijack от Уинбет

Видяно 139 пъти

Готови ли сте за ЕВРО 2020? От winbet bg определено добре са се подготвили. Доказателство за това е офертата MiniJack, която ще даде шанс за добри печалби. Повече за самата промоция ще поговорим в следващите няколко минути, като имайте предвид, че компанията е организатор на играта и запазва правото си да коригира изискванията си по всяко време. Ето защо екипът на Betenemy апелира към внимателно запознаване с условията, непосредствено преди включването ви в надпреварата.

Посетете Winbet

Winbet ЕВРО 2020 MiniJack

Какво по-приятно от това да гледате любимите отбори в най-коментираното първенство за годината? Всъщност смятаме, че страхотен бонус от Уинбет не би бил излишен за никого, особено ако сте много добри в даването на точни прогнози. Тъкмо това е и задачата, която компанията отправя към клиентите си. Ако сте един от тях и искате да се включите, ще трябва да познаете нужния брой предложени срещи на точен резултат. Само тогава ще имате правото да се включите като участник сред всички останали измежду, които ще се разпредели и голямата награда от 5 000 лева. Ако има повече от един залог, който да е печеливш, то сумата следва да се разпредели по равно измежду всички победители с точни резултати.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА
 • Старт: 08.06.2021 г.
 • Финал: 11.07.2021 г.

Преди да ви запознаем с изискванията, които компанията има е важно да уточним следните детайли:

 • Нямате право да нарушавате правилата на организатора, а в случай, че го направите, Winbet от своя страна ще имат пълното основание да забрани или ограничи предоставянето на тази промоция за вас.
 • Ако не използвате бонус офертата в срок и тя изтече, както и при невъзможност да изпълните всяко от изискванията, Уинбет не носи отговорност за това, тъй като вие сте задължени да се запознаете предварително с регламента за участие.
 • Включвайки се към този бонус, потвърждавате, че сте прочели изискванията на компанията и се съгласявате с тях.

Правила и условия за участие в бонус офертата на Уинбет

 1. Ако желаете да се включите в играта, трябва да сте пълнолетни. Също така единствено играчи с активна сметка в Уинбет имат правото да вземат участие.
 2. В случай, че предложено в сайта събитие се отмени, то имайте предвид, че залозите, които са за текущия джакпот, също ще бъдат отменени. Освен това предното условие означава, че наградния фонд за този джакпот няма да се изплати.
 3. Ако имате желанието да участвате, трябва да комбинирате в един залог (колонка) всички срещи, които са за текущия джакпот.
 4. За да заявите участие, трябва да направите залог от 2 лева.
 5. Ако искате да посочите повече от един точен резултат за дадена среща в залог, няма да имате това право.
 6. Не същестува ограничение в количеството поставени залози, но само срещите от UEFA EURO 2020 ще бъдат включени за джакпота.
 7. За този тип залози нямате право да използвате опцията за затваряне на залог (известна още и като кеш аут функция).
 8. За да се брои залога ви за квалифициращ, той трябва да бъде направен с реални финансови средства, което означава, че всички залози, направени с бонус средства, няма да се считат за квалифициращи за конкретната оферта.

Линк към Уинбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “ЕВРО 2020 Minijack от Уинбет

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!