Live Streaming Опция за eSports в Winbet

Видяно 164 пъти
Съдържание
 1. За Live Streaming функцията
 2. За кои спортове е активно прякото предаване?
 3. Къде ще открия опцията в сайта?
 4. Типове eSports
 5. Визуализация на live събитие
 6. Заключение и рейтинг

От доста време един от българските букмейкъри имаше за цел да добави към портфолиото си с предложения още една допълнителна екстра. Става дума за сайта за спортни и казино залози winbet.bg, а опцията за която говорим е пряко предаване. Доста дълго време то не беше налично в платформата. Вместо него, клиентите на букмейкъра можеха да използват единствено инфографика, която макар и добра алтернатива все пак не можеше да измести Live streaming функцията. Букмейкърският бранд знаеше много добре за този свой пропуск и очевидно в изминалите няколко месеца са работили по този въпрос. И ето, че вече и Уинбет има опция за пряко предаване, но с някои особености, за които ще поговорим в следващите няколко минути.

Вход в Winbet


Опция пряко предаване в Winbet

Преки видео излъчвания, съпътствани от страхотно качество на звука и картината – това е опцията за live streaming от Уинбет, описана в едно изречение. Тя е активна за спортните залози и по-конкретно за категорията с електронни спортове в сайта. Това определено е едно много добро начало, като се има предвид, че функцията съвсем до скоро не беше в каталога с предложения на оператора.

За всички спортове ли има пряко излъчване?

Отговорът на този въпрос е възможно да разочарова някои от потребителите, но към момента live streaming функцията е активна единствено и само за електронните спортове.


Откъде да достъпя функцията за live streaming в Уинбет?

достъп до live streaming функцията на Уинбет

Няма да се затрудните, тъй като достъпът до тази опция е лесен. Това, което обаче ще ви е необходимо, за да можете да я виждате като активна е регистрация в Winbet, защото в противен случай ще бъдете подканени да влезете в своя профил, преди да имате достъп до преките предавания. Когато имате отворена сметка и сте се вписали успешно в своя профил това, което ви остава да направите е следното:

 1. Стъпка 1: Насочете вниманието си към главното меню, позиционирано в горната част на сайта.
 2. Стъпка 2: Изберете раздел „На живо“, където ще бъдете пренасочени към страница със събития, излъчващи се в реално време.
 3. Стъпка 3: Изберете категория „eSports“ и ще ви се заредят всички събития от света на електронните спортове.
 4. Стъпка 4: Ако виждате икона, наподобяваща малко телевизорче, това означава, че за конкретното събитие има оцпия за пряко излъчване.
 5. Стъпка 5: Натиснете върху иконата и отдясно ще започне излъчването.

Какви видове електронни спортове са налични в сайта на Winbet?

В последните години т. нар. eSports придобиха доста голяма популярност. Не случайно букмейкърите се стремят да подсигурят колкото се може повече видове в своите платформи за залагания. Именно заради това Уинбет са се постарали да включат следните популярни заглавия в сайта си:

 • Counter-Strike
 • Rainbow Six
 • Dota 2
 • LOL
 • StarCraft
 • PES
 • FIFA
 • BLAST

Как изглежда събитие, излъчвано чрез live streaming в Уинбет?

среща на живо в Уинбет

Това, което ни прави впечатление е удобното разположение на елементите. Отляво остава информацията за срещата за конкретния спорт, който сме посочили. Отдясната част се появява екран, в който протича срещата с видео в реално време. Допада ни и възможността за избор на виртуално поле. От няколкото теста, които направихме, останахме с доста добри впечатления за live streaming функцията. Картината беше с отлично качество, а същото отбелязахме и за звука.


Финални думи и мнение за опцията

Щастливи сме, че най-накрая и Уинбет въведе оцпията за пряко предаване в платформата си за онлайн залози. Като цяло опитът ни с функцията е изцяло положителен и бихме отбелязали, че не срещнахме никакви проблеми. Освен ако нямате лоша интернет връзка, не би следвало и вие да имате затруднения с картинта или звука по време на среща, която се провежда на живо. Единственият недостатък, който можем да отбележим е това, че live streaming към момента е наличен единствено за електронни спортове в сайта. Очакваме това да се доразвие и съвсем скоро опцията да е активна и за други типове спорт. А вие имате ли наблюдения върху новата опция и какви са те?

Посетете Уинбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Live Streaming Опция за eSports в Winbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!