Опция „Кеш аут“ в Winbet

Видяно 303 пъти

Опцията Cashout или позната още като Затвори залог, присъства в много от известните букмейкърски сайтове. Уинбет не прави изключение и също са я добавили в платформата си за онлайн залози. Благодарение на тази функция, играчите могат да блокират залога си по време на дадено събитие, и да приберат определена сума в сметката си. По този начин те имат възможност да облекчат загуба на средства , и дори да спечелят по-голяма сума от залога си.

Посетете WINBET


Как работи опцията Затвори залог на Winbet?

Ако допуснем, че играете мача Челси – Арсенал със знак 1, което означава победа на Челси, но с течение на обстоятелствата избраният от вас отбор започне да играе зле, то вие можете да затворите залога си чрез натискането на специален бутон, което ще ви върне част от заложените средства по сметката. Друг възможен сценарии е отборът, на който сте заложили да поведе в резултата, и след като натиснете Cashout да грабнете по-голяма сума от залога си.

В единия случай минимализирате загубата си, а в другия излизате на печалба. Разбира се, опцията Winbet Cashout не се предлага за всички налични спортни събития, а само за по-завързаните такива. Букмейкърът решава на какво ниво можете да затворите залога и каква сума да ви предложи. Понякога затварянето на залога е блокирано, заради определени обстоятелства, които са настъпили в дадената среща. В такива моменти не може да се използва Cashout.


Къде се намира опцията Cashout и как да я използваме?

бутон кеш аут в Уинбет
Изглед от сайта на Winbet и бутон „Затвори залог“

Решихме да заложим на футболния мач между Узбекистан и Оман в секция „На живо” в Уинбет. В сметката си разполагахме с 0.82 стотинки, от които заложихме 0.60 за знак 1, а именно победа на Узбекистан. Мачът не протичаше, както си представяхме и имаше шанс да загубим всички 0.60 ст. Ето защо решихме да използваме бутона Cashout в сайта на Уинбет, за да си върнем поне част от заложената сума, макар и да не беше кой знае колко голяма.

затваряне на залог в Winbet
Затваряне на залог в сайта на winbet.bg

В десния ъгъл точно под електронния ни фиш натиснахме бутона „Cashout”, за да се отвори отделен прозорец, в който ни се предлага дадена сума за затваряне на залога. В случая, който сме показали на снимката, букмейкърът ни предложи 0.55 ст. за затварянето. Натиснахме сивия бутон и сумата ни беше преведена, след като потвърдихме желанието си да затворим залога. Така ние загубихме само 0.05 стотинки от направения залог, а остатъка беше възстановен по сметката ни.

изискване на печалба и затваряне на залог
Изискване на печалба в Winbet

Какви се предимствата и недостатъците на Cashout в Winbet?

Опцията Затвори залог в Уинбет има своите предимства и недостатъци. Естествено, самата наличност на функцията е предимство, така че трябва да поздравим букмейкъра, че я е прибавил в сайта си. Нека все пак разгледаме плюсовете и минусите на кеш аут бутона.


Предимства:

  • Възможност да минимализирате загубите си;
  • Възможност да спечелите по-голяма сума от заложената;
  • Функцията Затвори залог е налична за множество спортове;
  • Кеш аут бутона е достъпен за повечето събития на живо;

Недостатъци:

  • Липса на автоматичен кеш аут;
  • Липса на частично затваряне на залога;
  • Не може да се разбере за кои събития е наличен кеш аут;

Това са основните предимства и недостатъци на опцията Затвори залог на Уинбет. Все пак се радвам, че можем да я използваме, когато поискаме и да предотвратим тежките загуби. За повече информация относно опцията, попитайте персонала по поддръжката на уебсайта.


Нашето мнение за Затвори залог на Winbet

Winbet спечели нашите симпатии, заради наличието на кеш аут опцията. Ние сме доволни от това че я има, но можеше да бъдат добавени частичната и автоматична функция популярни от конкурентни букмейкърски сайтове. Поздравяваме Уинбет за Cashout бутона и се надяваме, че в бъдеще време той ще бъде усъвършенстван допълнително с нови възможности.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Опция „Кеш аут“ в Winbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!