Извършването на депозити в Уинбет вече ще бъде възможно и чрез А1

Видяно 492 пъти

Разплащанията с Visa, MasterCard, EasyPay, както и с помощта на електронните портфейли като Skrill и Neteller са добре познати на всички. Знаете ли обаче, че вече можете да правите депозити с помощта на мобилния оператор А1? Звучи ли ви невъзможно? Грешите! Съвсем от скоро в списъка си с разплащателни методи, букмейкърът Уинбет добави и това предложение при това напълно безплатно. Наистина любопитна възможност, която до момента не може да бъде открита при никой от останалтие родни букмейкъри. Ето защо ще разгледаме малко по-подробно темата в следващите няколко минути.

Посетете Winbet


Как мога да направя депозит в Winbet през A1?

депозит в Winbet с А1

Само един SMS на телефона ви дели от това да направите депозит по сметката си в Уинбет. Естествено, имайте предвид, че трябва да имате направена регистрация в winbet.bg, да сте се вписали в акаунта си, а също така и да използвате услугите на мобилния оператор А1. Ако тези три условия са изпълнени успешно от вас, то единственото, което ви остава е да натиснете върху бутона за извършване на депозити. Той ще е наличен единствено и само ако сте се логнали в системата.

Фиксирайте сума и посочете телефонния номер, на който желаете да получите код за плащане. Препоръчително е да използвате един и същ телефонен номер, или иначе казано номерът, който сте посочили по време на регистрацията си в сайта да бъде същият, който ще въведете, за да извършите плащането.

Имайте предвид това, че с натискането на бутон „Депозит“, страницата ще бъде автоматично презаредена. В този момент пред вас ще се покаже поле, в което ще можете да въведете и получения чрез СМС код.

Когато достъпите секцията за депозити, ще видите различните разплащателни методи, които букмейкърът предлага. Тук е моментът да изберете опцията на оператора А1.


Какви суми мога да депозирам чрез тази опция за разплащане?

За момента е възможно да депозирате суми от 10 до 60 лева. Това ще можете да направите от падащото меню, което ще намерите в секцията за депозити.


Какви са таксите при извършване на депозит в winbet.bg чрез А1?

Няма да заплатите никакви такси към букмейкъра, ако решите да депозирате каквато и да била сума. Имайте предвид обаче, че направеният депозит ще се начисли към вашата сметка към А1.


Мога ли да извършвам теглене на суми чрез А1?

За момента това не е разрешено. Имайте предвид, че към момента са разрешени само СМС депозити, така че придържайте се към това. Въпреки това, от компанията са се постарали да осигурят достатъчно опции, които да използвате за изплащанията си в сайта. Ето и кои са всички разплащателни методи, с които ще разполагате в сайта на Winbet:

Начин за плащанеМинимум депозитМаксимум депозитПериод за транзакцияМинимум тегленеМаксимум тегленеПериод за транзакция
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.100 000 лв.от 1 до 10 дни30 лв.100 000 лв.от 1 до 5 дни
ApplePay LogoApplePay10 лв.10 000 лв.веднага---
Visa LogoVisa10 лв.60 000 лв.веднага30 лв.80 000 лв.до 24 часа
MasterCard LogoMasterCard10 лв.60 000 лв.веднага30 лв.80 000 лв.до 24 часа
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.5 000 лв.веднага30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.5 000 лв.веднага30 лв.5 000 лв.незабавно
EasyPay LogoEasyPay10 лв.5 000 лв.веднага30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Skrill LogoSkrill10 лв.5 000 лв.веднага30 лв.5 000 лв.до 24 часа
A1 LogoA110 лв.100 лв. / месецведнага---
Vivacom SMS LogoVivacom SMS10 лв.30 лв.веднага---

Линк към Уинбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Извършването на депозити в Уинбет вече ще бъде възможно и чрез А1

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!