Извършването на депозити в Уинбет вече ще бъде възможно и чрез А1

Мария Костадинова
Видяно 189 пъти

Разплащанията с Visa, MasterCard, EasyPay, както и с помощта на електронните портфейли като Skrill и Neteller са добре познати на всички. Знаете ли обаче, че вече можете да правите депозити с помощта на мобилния оператор А1? Звучи ли ви невъзможно? Грешите! Съвсем от скоро в списъка си с разплащателни методи, букмейкърът Уинбет добави и това предложение при това напълно безплатно. Наистина любопитна възможност, която до момента не може да бъде открита при никой от останалтие родни букмейкъри. Ето защо ще разгледаме малко по-подробно темата в следващите няколко минути.

Посетете Winbet


Как мога да направя депозит в Winbet през A1?

депозит в Winbet с А1

Само един SMS на телефона ви дели от това да направите депозит по сметката си в Уинбет. Естествено, имайте предвид, че трябва да имате направена регистрация в winbet.bg, да сте се вписали в акаунта си, а също така и да използвате услугите на мобилния оператор А1. Ако тези три условия са изпълнени успешно от вас, то единственото, което ви остава е да натиснете върху бутона за извършване на депозити. Той ще е наличен единствено и само ако сте се логнали в системата.

Фиксирайте сума и посочете телефонния номер, на който желаете да получите код за плащане. Препоръчително е да използвате един и същ телефонен номер, или иначе казано номерът, който сте посочили по време на регистрацията си в сайта да бъде същият, който ще въведете, за да извършите плащането.

Имайте предвид това, че с натискането на бутон „Депозит“, страницата ще бъде автоматично презаредена. В този момент пред вас ще се покаже поле, в което ще можете да въведете и получения чрез СМС код.

Когато достъпите секцията за депозити, ще видите различните разплащателни методи, които букмейкърът предлага. Тук е моментът да изберете опцията на оператора А1.


Какви суми мога да депозирам чрез тази опция за разплащане?

За момента е възможно да депозирате суми от 10, 20 или 30 лева. Това ще можете да направите от падащото меню, което ще намерите в секцията за депозити.


Какви са таксите при извършване на депозит в winbet.bg чрез А1?

Няма да заплатите никакви такси към букмейкъра, ако решите да депозирате каквато и да била сума. Имайте предвид обаче, че направеният депозит ще се начисли към вашата сметка към А1.


Мога ли да извършвам теглене на суми чрез А1?

За момента това не е разрешено. Въпреки това, от компанията са се постарали да осигурят достатъчно опции, които да използвате за изплащанията си в сайта. Ето и кои са всички разплащателни методи, с които ще разполагате в сайта на Winbet:

Начин за плащанеМинимум депозитМаксимум депозитПериод за транзакцияМинимум тегленеМаксимум тегленеПериод за транзакция
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.100 000 лв.от 2 до 10 дни30 лв.-от 2 до 10 дни
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.-веднага30 лв.-веднага
Credit Cards LogoCredit Cards10 лв.10 000 лв.веднага30 лв.10 000 лв.от 2 до 10 дни
Debit Cards LogoDebit Cards10 лв.10 000 лв.веднага30 лв.10 000 лв.от 2 до 10 дни
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.100 000 лв.веднага---
EasyPay LogoEasyPay10 лв.-веднага30 лв.5 000 лв.до 24 часа
Skrill LogoSkrill10 лв.без лимитведнага30 лв.10 000 лв.до 24 часа
Visa LogoVisa10 лв.10 000 лв.веднага30 лв.10 000 лв.от 2 до 10 дни
MasterCard LogoMasterCard10 лв.10 000 лв.веднага30 лв.10 000 лв.от 2 до 10 дни
A1 LogoA110 лв.30 лв.веднага

Линк към Уинбет

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Извършването на депозити в Уинбет вече ще бъде възможно и чрез А1

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!