Уинбет пуска промоция Happy Hour за eSports

Видяно 98 пъти

Имате няколко седмици, в които можете да пробвате новата промо оферта, която стартира от днес (23.08.2021 г. в 18:00 часа). Тя е отправена от Уинбет и се казва Happy Hour eSports. Както подсказва и името, промоцията се отнася само за игри от раздела с електронни спортове. Ние сме любопитни да научим нещо повече за това предложение, така че ако и вие сте, останете с нас!

Линк към Winbet Happy Hour eSports


Happy Hour eSports Winbet

До 13.09.2021 г. (понеделник) в 20:00 часа феновете на електронните спортове ще могат да пробват себе си и късмета си. С новата оферта от winbet.bg всеки понеделник в часовия интервал от 18:00 ч. до 20:00 ч. победителите ще имат възможността да се сдобият с 20 лева безплатен залог. Колкото до изискванията, предстои да се запознаем с най-важните от тях.


Правила на играта

  • Минимален коефициент за залог: 1.30
  • Минимална сума за квалифициращ залог: 20 лв.
  • Квалифициращи залози: системи, единични и множествени в раздел eSports

Имайте предвид, че нямате право да ползвате кеш аут, да отменяте залози или да използвате бонус средства.


Важни условия

В случай, че напрваеният от вас залог е квалифициращ, за конкретния понеделник вие ще бъдете снабдени по сметката си с 20 лева безплатен залог. Той ще се прибави от букмейкъра в рамките на едно денонощие след като промоцията Happy Hour eSports е приключила за съответния понеделник.

Имате 7 дни за да активирате своя безплатен залог и 7 дни за да ги използвате, след като сте го активирали.

Достъп до Happy Hour eSports от Уинбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Уинбет пуска промоция Happy Hour за eSports

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!