Функция Уинбет Създай Залог – Същност, Употреба и Приложение

1
Видяно 389 пъти

Опцията известна в чуждестранните сайтове за залози като Bet Bulder е една от фаворитите в бетинг средите. Потребителите на winbet.bg имат възможността да я използват, тъй като от скоро букмейкърът я разработи и включи в арсенала си с предложения. Не е изненадващо, че „Създай залог“ е толкова желана от играчите. Какви са причините за този голям интерес към функцията предстои да обсъдим в следващите няколко минути, така че ако темата ви е интересна и е нещо, което искате да обсъдим – останете с нас и се чувствайте свободни да оставите своя коментар по темата, под тази статия.

Вход в Winbet

Какво представлява опцията 'Създай залог' от Winbet?

Функцията за създаване на залог дава възможност да се направи комбинация между две и повече селекции, които са от едно и също събитие. По този начин във вашия електронен фиш за залози ще имате поставен един залог и няколко комбинирани селекции от дадена среща. Естествено, опцията е активна само за спортни събития, които все още не са стартирали. Важно е да направим уточнението, че макар и да се предлага за доста голям набор от спортове и лиги, все пак за някои срещи е възможно опцията да не се предлага.

В случай, че е активна, обаче ще видите колко лесна и бърза за използване е. Освен това, по-старите фенове на сайта сигурно все още помнят времената, когато комбинираните пазари в платформата бяха ограничени и не само това. Букмейкърът предварително определяше кои да бъдат те. Тези неща обаче са вече в миналото и сега всеки клиент на компанията ще може да поставя различни залози на пазари като резултат на полувремето, краен победител, общ брой голове, победа за даден отбор в мач, дали и двата тима ще отбележат гол и още много.

Как да създам залог в Winbet?

Съвсем нормално е да се запитате как се случват нещата, особено ако сте нови в тази област. Ето защо в няколко бързи стъпки ще ви покажем как да я използвате.

WINBET направи залог
 1. Стъпка 1: Посетете някоя от двете секции в сайта на Уинбет – „СПОРТ“ или „НА ЖИВО“.
 2. Стъпка 2: Изберете от вертикалното меню вляво лигата или конкретния спорт, на който искате да залагате.
 3. Стъпка 3: Маркирайте желаната от вас среща, за която имате желанието да използвате опцията за създаване на залог.
 4. Стъпка 4: След като сте я селектирали, в нова страница ще се зареди самата среща и ще видите хоризонтално поле, в което имате възможност да изберете опция „Създай залог“ (както се вижда и на скрийншота по-горе).
 5. Стъпка 5: Изберете конкретните пазари, цъкнете върху ‘Добави към фиш‘ и вашият избор ще бъде добавен във фиша ви за залози, позициониран отдясно.

Колко пазара максимум мога да комбинирам?

Изборът на пазари в Уинбет е впечатляващ. Така например можете да поставяте залози на следните маркети:

 • 1×2
 • Двоен шанс
 • Общ брой
 • 1 общ брой
 • 2 общ брой
 • Нечетно/четно
 • Двата отбора да отбележат гол
 • 1во полувреме – Резултат
 • 1во полувереме – двоен шанс
 • 1во полувреме – Общ брой
 • 1во полувреме – 1 общ брой
 • 1во полувреме – 2 общ брой
 • 1во полувреме – нечетно/четно
 • 1во полувреме – Двата отбора да отбележат гол

При такъв голям избор съсвем нормално е да се зачудите колко най-много са пазарите, които могат да се комбинират в един залог, посредством използването на фунцията за създаване на залог в Уинбет. Отговорът на този въпрос е 10!


Може ли да се използва функцията за затваряне на залог, когато става дума за опцията създаване на залог?

Кеш аут е също друга много полезна опция. Поинтересувахме се за това дали може да се използва съвместно с новата функция Bet Builder. За радост на всички почитатели на cash out услугата, нямате повод за притеснение! Когато използвате опцията за създаване на залог имате правото да използвате и фунцията за прекратяване на залог, стига да е налична за конкретната среща.


Финални думи и оценка за функцията Winbet Bet Builder

Определено доста добро попадение от страна на Уинбет е внедряването на тази услуга. Тя е много харесвана от играчите с опит в спортните залози и е нещо, което ще се оцени не само от тях, но и от начинаещи в тази област. В крайна сметка всяко усилие, което се полага от страна на букмейкъра и което служи на клиентите и е в тяхна полза заслужава адмирации. Със създаването на тази нова опция компанията добавя солиден брой бонус точки, които определено оказват положително влияние върху цялостното им представяне.

Посетете Уинбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Функция Уинбет Създай Залог – Същност, Употреба и Приложение

 1. Юл
  Юлиян
  Създай залог функцията трябва да бъде подобрена и да я има за повече мачове, както и кеш аута, тъй като в доста случай не може да бъде затворен залога не само като е наживо дадено събитие, а дори и преди да е започнало